..

Wednesday, July 8, 2009

Bercanda di tepi pantai..


Fina..mak cik miss u so much!! eheh..rindu-rinduan lak. ekceli last weekend aku balik klantan..kampung halaman ku yaaa..balik 3 ari je..sungguh x puas! kat sana tenang, aman damai tak macam kl..serabut je. kat sana kalau nak drive pn, siap leh racing lg,,kat sini haram! huhuu~ 3 hari tu smemangnyer di isi ngan pelbagai aktiviti. Salah satu nyer ialah bercanda di tepi pantai..sempena ngan bufday kakak kesayangan aku yg ke-29.."hepi bufday kak" ngee. die tersgt la pandai masak, x macam aku..sok lusa nak kawen pon, masak gred c lagi neh..aduhaii aina! Aritu die ade masak laksa penang, nasik ujan panas, agar2..sedapp woo! kalau balik klantan aku mmg suke makan, encik ayie pn same...duk seminggu je..sure da bole gemok! makanan sume sedap2!

aaa..klo korang tgk picha kat atas tu..die itu fina, anak buah ku..fina, aina..haha. name lebih kurang same. Aku x tahan tang aku nak berangkat ke kl ahad lepas, mase kitaorg tgh sebok2 nak gerak tu, salam2 sume org..die leh nanges2. pastu mak die tanye nape, die ckp nak salam..akak aku pn pe lg, bwak pegi salam ngan umi aku, die xnak, en ayie,..pn xnak..tetibe die ckp nak salam ngan mak cik smbil nanges2,,aku terharuu dowh..seyes! rs cam nanges lak..ape ke bendul aku neh, terlupa nak salam ngan anak buah yg sorang neh, kakak & abg die aku salam..huhuu~ sorry fina, mak cik lupee syg~ ngeee. pastu die salam, then aku bg la duit, trus senyap..rasuah dowh! dan besar kemungkinan die nak salam ngan aku sbb nak dapatkan duit la kot..wakakakaka. wuteva it is..mak cik luv u sygg~

11 comments:

Cik AniS GalaXy said...

ala la siannya fina
tu la makcik kamoo tu dah tua
sbb tu semua dia lupa..hehe
opss lari..
aina kejhar dgn penyapu

miss_eliana said...

aina..

comeynye dak fina neh..
huhuhu~

Cik aiNa said...

klo kat klantan die x pggil mak cik..die panggil mok cik..hahaa

mok cik udah tua..lalaala~

y@n@ M!B said...

wow ade ns ujan panazz..nyumm..nyum...
bkn seme org leh wat tu..huhu..^_^

POSH76 said...

cutenyer cam auntie dia..hehe

Miss Izah Mohamed said...

suwitnye laa dak fina tu.. hehe
biase laa tu budak2.. mest nk kne bg sumthing dlu baru dia senyap..

dlu bg gula2 da ok..
skrg dia lg suke duet2.. hihi

Sweet_Lolita said...

amboi..
pndai rsuah bdk ek cik aina..hehe :)

Cik aiNa said...

ehehe..tu la pandai jugak laa..

sha89 said...

huu~~ fina comel laa :)

haa...mmg terharu kn klau dak kecik siap nanges2 semata2 nk salam kite hehe...

xpe aina...slow2 blaja msk...lame2 pndai la :)

chaiyok2!!

Cik aiNa said...

to sha89 :

tu la pasal..sgt terharu oke.
tp yg x paham nyer, dpt duit terus die senyap..ngeee

Cik aiNa said...

to sha89 :

tu la pasal..sgt terharu oke.
tp yg x paham nyer, dpt duit terus die senyap..ngeee