..

Friday, September 4, 2009

Pilihan Kalbu




Setelah menggodek picha cuppies yang ade di blog orang lain especially kat blog mereka-mereka yang ade bisnes cuppies..finally terhasil jugak design yang comel seperti di atas..ehehee..credit to them!

Oke tak kalau aku pakai design ni? Design camni, tapi kaler tukar dengan kaler putih, pink ngan gold je. Kat tempat happy tu..aku tukar jadik selamat bertunang ayie & aina la.
Design ni terhasil dengan gabungan 3 jenis design yang berlainan..aku crop satu-satu untuk jadikan 16 pieces..hahaha. Ye la kan..takkan nak ambik 100% same macam dorang punyer design, tak best lak..tak nampak kelainan.Design ni nampak agak semak tapi takpe janji aku suke..yess!









11 comments:

sasha* said...

tema u apa yang?comel la cupcakes ni.putih dgn pink pn dh masuk sgt dh dgn design tu.design pn ok :)

Cik aiNa said...

to sasha:

theme i gold ngan silver..tu la..klo pink ngan putih pn da oke kan. i suke pink..

Sweet_Lolita said...

putih,pink n gold sgt seswai la cik aina..mst chumel je cupcakes tu nti.. :D

sasha* said...

oh lawa lawa.dulu hantaran i bg kt dia silver,ungu.dia bg kat i silver,merah hati..

knp u tak buat tema pink yang?

al-Wann said...

xtau sgt bnde2 cmne..apapn mmg cute and nice sgt sume design tue..ahaks..

farah said...

yang warna hijau tu cantik kan.

geram i tgk.

:)

SheQeEN.. said...

best nye cupcake.. letak la kaler biru jugak sis.. hihi..

lili11 said...

Dah bole ucap slamat bertunang, eh?

lionteen said...

xpe..
semak2 klau aina da uske msti besh punye kan..
lalalala

~Am Sya~ said...

nk btunang yeh..tahniahh!!

cupcake tu mmg comel2~~ =)



^SyASyA^

suezensuzanna said...

cantek woo cuppy tuh