..

Monday, December 28, 2009

Bintang-bintang berkerdipan...



Yuhuu..i'm back,
uishh..cam lame tak berblogging, blog ni pun dah ade sarang labah-labah, berhabuk daa..

Pangkor? Owh..takde la best mane pon, bosan jerk. Aku rase kalau pergi pantai biase lagi best kot. Aktiviti..duk dalam chalet, mandi kat pool..lepak2, b.o.S.a.n

Demam?
Sudah oke. Hari tu pergi spital check darah..doc cakap cam kena denggi.. owh no! Tapi denggi tu cam dah nak recover ..katanya. Hari ni doc suh pergi spital, check darah lagi sekali, tapi aku malas, nak kumpul duit kawen dulu..full stop.






Bintang? Haa..bintang berkerdipan sudah jadi 5 stars..hahaa. Semua sudah penuh di isi dengan bintang-bintang bekerdipan, Next year ..harap2 bintang2 itu akan terus bersinar.


Kerja? Lupakan seketika pasal kerja, sebab aku masih dalam mood BERCUTI..


Blog? Update dengan cara orang pemalas. Sebab takde idea dan otak juga sudah berkarat... yuhuu. Terasa nak gi shopping la..hurm..hurmm...







25 comments:

Jantan Terhangat said...

cik puan...aku punya pon naik gak hehehe..wah2 berlagak..
tadi dah perli hehehe
camne demam dah ok ke?

a d r e y n i e e l i s y a said...

banyak seh bintag u yunk..
full gitew!!!
hehe

Cik aiNa said...

to JT:

Hahaha..
ko kan mmg hasad ngan cik puan.
demam oke x oke ni..
huhuu.
tapi slera makan wallaaweii..best

Cik aiNa said...

to wanie:

full house..hahaa

~AmyLiana8886~ said...

apa fungsi bintang tu ek?

mukasurat17 said...

giler mantap!!!!!!
bg lah tips :)

ezany said...

alhamdulillah kalau dah sehat.. lepas ni boleh kerja semula..

uish.. bila la nak penuh bintang camtu.. :'(

nurain rodze said...

bestnye

Cik aiNa said...

to amy:

bintang tu cam performance kite la..
based on previous pmt..hee

Judiene said...

hehe
dari dlu lh dok kumpul duit, takkan tak cukup ag?
ni mst belanja tang mende lain neh
hehehehe

Cik aiNa said...

to judiene:

hahaa...byk sgt menda nak beli..tu x ckup2 tu

Eldy said...

wow ! berapa lama kena akak tunggu ?

Fid a.k.a Unrez said...

huh... kata saya utk kak aina..

bercuti pangkor>> xajak pon.. =(

demam dh ok>> alhamduliillah...

bintang berkelip2>> bak satu...

kerja mood cuti>> t msuk kje msti byk kje tertinggal..

blog>> akk nih mmg malas pon.. sy taw.. hehehe..

lagenda said...

Salam Ziarah.....

Banyaknya berbintang-bintang yer .Apapun tahniah la yer

y@n@ M!B said...

syoknye dpt cuti lama..isk..jeles!
yana nyer iklan jarang kuar aa..nape ek?
klik2 friso =)

Melz said...

pewitt lawa la bintang dia :P

KayZ said...

keep it up..

sasha* said...

yang,i br masuk ofis hr ni.bukan bercuti mcm u tp i ada seminar huhu.wah dpt 5 bintang best ni

QieFLy si Dolce said...

ala ok la tu sis aina....at least sis boleh gak enjoy bercuti....

iena said...

dashyat la... macam mana nak kasi penuh ekk

ahmad fais ishak said...

ha..btoi2..pangkor xdak apa pn

DilOt said...

keep it up aina..

cik EPAL said...

waaa..ni mesti dah kayo ni :)

Best Of Me 321 said...

mana peginya cik aina ni? dah lama tak update ni? haloo2? ada orang tak?

Mohd Ridzuan said...

manyaknye bintang..ni mao jelez, bak sini seketol 2..hoho