..

Tuesday, November 1, 2011

Haikal 6 bulan

Haikal day 4

Haikal kalau pergi check up, kena cucuk mesti meraung..glamer jap mama semua orang duk pandang². Nasib baik sekali meraung je..pujuk² sikit dah ok dah, kalau tak jenuh jugak ye nak memujuk anak bujang sorang ni.

Bila orang dah "besar", kalau dukung takmau dah dukung macam baby..tak nak mama riba macam baby, semua nak macam orang besar. Kalau dulu masuk je kereta, tak sampai 5 minit mesti dah "pengsan" tapi sekarang tidak lagi. Ade je menda yang die nak capai, nak main..pastu nak duduk kat bawah, meronta² suruh lepaskan die. Alahai budak tecit ni...

Die suka usha baby kat KK tu..kalau baring masa nak tanggalkan baju die, mesti die tengok baby kat situ tak berkelip dan mungkin die cakap "alahai, tecik nyer baby neh", die tak sedar die dulu pun kecik cinonet jugak...behave je. Sekarang..nan ado! Aktif nyer anak akuuu. Sejak dah pandai mengensot ni, dah macam combat dah mama tengok. Pantang ade menda yang die nampak, mesti die nak ambik.

Sekarang, aku suke tengok video die masa kecik dulu²..tengok ulang² kali sambil berkata dalam hati "besar dah anak aku...kejap betol masa berlalu, rindu kat Haikal masa kecik"...pastu sambung lagi berkata² dalam hati "kalau tambah sorang lagi, ok tak?".....ahahaha...tettttttt

14 comments:

Reflisia said...

sangat comel...

ieqa said...

Alaa comelnyaaaa Haikal! :D

Arn sweetrider said...

sila tambah. sila tambah. ha ha. haikal comelll okey!

suezen said...

comelnyaaa dia babe!!!!...hehehehhe...dh bosar dh dia

Rosie Rose said...

yayyy tunggu Fahim lak masuk 6 MO in a few days time... yippie!

cik yuki said...

comelnya die ~~

Ms AiReEn MoHd said...

nak tambah kasi tau..leh pantang sesame..walaupun kite tak penah bersua muka....ngeeeee...haiqal ensem mane gambo baru?

ziha said...

tambah lagi sorang..dpt kn bby girl plak kali ni, br sepasang. :)

Waniey said...

eh,selamat bekenalan abg haikal..nama sy haeqal..sy baru nk masuk 6bln 16april ni.hehee

YanaMIB said...

mak oii last entry ank br 6 bln..skrg dh nk dpt adek pon...haha shoutbox pn dh expired haaa..lom tkr br laghikk..ish3..ffuhhh nahhh ku sembur mood rajin ngapdet ke kamu..ptuihh~ *EH!* =P

zety said...

tambah kak jgn tak tmbh.

bagi gap sikit kalau tak jenuh nak melayan

illy ariffin said...

comel nyer :) seronok nyer ada baby...

Nur Ezqy said...

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

black_mel said...

lama x singgah....tau2 owner dah x main blog...anak sihat?