..

Monday, June 22, 2009

Fathers Day..


selamat hari bapa?
ya,,itu mmg untuk mereka yg masih punya bapa..
serius ..bile terbaca blog kwn2 yg celebrate hari bapa..
even wish skalipun..aina rasa sedih,
sepanjang hayat abah..x penah sekalipun aina wish kat abah,
sungguh..kalau dpt diputarkan waktu,
nak je aina buat semua tu..tp apakan daya...
abah dah pergi menemuiNya,
sekarang aina cuma ade umi, mmg aina cuba lakukan yg terbaik utk umi,
balas jasa umi..buat dia hepi..
arghhh..rite now..serius rase cam nak nanges,
air mata dah bergenang da nie..erm..cemane nie..hurm

kepada kawan2 yg masih punya bapa,,hargai mereka ok..
mereka x harapkan banyak,
cukup sekadar ingatan dari anak2,
jangan sampai mereka dah tiada,
baru rase nak nyesal..nak putarkan waktu sume tu..
mmg x dapat la kan..

sejujurnya,,andai abah masih ade,
aina nk peluk abah..aina nk cakap aina sayang abah sgt2,
aina nk balas jasa abah.
thanx 4 everything..thanx coz besarkan aina menjadi anak yg baik,
dan berjaya mencapai ape yg aina inginkan..

abah..damailah abah disana..
aina sentiasa mendoakan roh abah aman bertemuNya,
berjumpa kita disana ya abah..
kerana kami semua juga dalam perjalanan menemuiNya..

............................

16 comments:

Cik Wanie said...

aina...
bawa bersabar,
ingat,
setiap yg hidup pasti akn mati juga satu hari nanti,
apapun sedekahkan al-fatihah buat abah di sana,
itu saja yg terbaik utknya...

senyum skit:)

Sweet_Lolita said...

cik aina tomey..jgn sedey2 k..doa je utk dia..skg ni mst dia bhgia n gmbre tgk cik aina dh bjaye.. :)

POSH76 said...

EMO jab..i tumpang sedey...anyway doa seorang anak akan buat arwah abah you dicucuri rahmat...al fatihah ...Diakhirat yg kekal....AMIN

yaziith su anaz said...

hey,




tuhan lebey sayang die.

:)))

lionteen said...

jgn sdh k..

abah aina,sentiase doakn aina di sane..

jgn sdh ye..

mEiZ AraNda said...

tamau sedey ek dear....
al-fatihah buat ayahanda kamu....

BiskutMarie(",) said...

jgn sedeh²....
kalu awk hepi pasti arwah abh awk pun hepi....
al-fatihah......

oMMy fiRuz said...

aina cyg, x mo cedih2 k..
byk2 berdoa utknye..semoga rohnye ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..

CikYana(",) said...

dear aiNa

kita serupa aiNa
yana pun xpenah wish kt arwah abah yana
skrg bila dia dh xde..menyesal sgt2
pape pun..kita anaknya kna sentiasa m'doakan arwah di sana

al-fatihah tuk arwah abah aina n abah yana gk

jgn sedey2 taw

Cik aiNa said...

hurmm..oke,thanks yana..
kite serupa..tu la kan,
kecik2 dlu x penah nak tau sume tu..
bile da besar..br rase nak hargai abah,..abah da xde..tp doa aina sentiasa utk abah..hurmm.
yana pn saba jugak oke.
klo nmpak entry membe2 pasal fathers day..wat2 x nampak je..nnti sedih lagi..huhuu~

CikYana(",) said...

haah betul 2
abah yana meninggal mse yana darjah 6
mse 2 ngah struggle nk UPSR..
mmg sedey yg amat..
nanges2 smpai bengkak mata taw
da 12thn arwah abah yana meninggal

Cik aiNa said...

abah aina baru 2 taun..nanges sket2 je..kesian lak kat arwah..tp terase la pemergian arwah..

░♥si lampu neon♥░ said...

ko jadi yang terbaik utk abah ko and umi ko ok! =)

Penjejak said...

buat yg terbaik..
saya ada ayah tapi tak berani nak ucap hari bapa, sebab dia macam tak suka kalau anak-anak dia sambut benda2 macam ni.lain orang lain ragam... tapi itulah bapa saya.so fahami lah bapa anda dan berbuat terbaik untuk mereka...

patenalya said...

Hmm sabaq k :)

Cik aiNa said...

iyep2..tgh nak jadik yg terbaik le ni..huhuu~