..

Monday, August 3, 2009

Special Award..

"mOod BanGga"


Credit From [AsOne]
hee...award ini cantek bukan? Follower's award dari ASONE..
ini baru untuk follower,
ade lagi award special untuk cik aina tau..tau..
taraaa....

-
-
-
-


Photobucket

Award untuk smart & orderly blog..
hahaahaa...*gelak bangga!
award special lak tuh..
dan ini..

Photobucket

dapat certificate oke!
mane penah cik aina dapat cert sepanjang beberapa bulan berblogging neh..
ahaks..sungguh terharu.
kalau boleh nak print masuk lam frame...tepek kat dinding..heee
btw..thanks to ASONE for these cute awards..really appreciate!




9 comments:

₪|Conversationalist|₪ said...

.:| Amboi Cik [Aina], Shukernye Dier, Huhu..Memang Besh Kn Dpt Award Nie, Huhu..Nantikan Yg Latest Lak, Tpi Lebey Besh Klu Dpt Real Award Kn, Tpi X Pew, Dpt Award Alam Maya Nie, Besh Gak..Huhu, Tanks B My Friend |:. --> =)

~PakKaramu~ said...

alam ziarah dari Pak Karamu

hye, im mr. Jay said...

hye cik aina..

visit http://beadsuntukkamu.blogspot.com

hv a nice day

oMMy fiRuz said...

nape lak nak majuk2 ni cik aina..seb baik la sidia tu nk pujuk..law x, mau ditinggalnye aina kt c2 terkulat2 pujuk diri sendiri..kan?kan??
akak pun suke gak majuk2 ni tp majuk ngengade je lar..kunun2nye nk suh die pujuk..huahahaha..tp kan..kalo selalu2 majuk pun x elok..nnti lelaki menyampah..jd moral of the story..lps ni cik aina majuk 5 saat je..hokay dik..

Rashid said...

hmm hmm.. senyum je sy baca entri ni. tapi takper. kan airmata dan rajuk tuu juga satu anugerah. Menangislah... merajuklah.. moga sidia memahaminya.

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

Ermmm...

Tahniah-tahniah...
Yang Penting...

Kita Enjoy...
(kata iklan tu la)

azZmie said...

wah~ tahniah laaa yerp.. owh yerp.. thanx coz sudi singgah kat blog mie (pesona akasia..)

mie ada sediakan award untuk sesiapa je yang ada blog.. so sudi2 lah mencilok gambar award tersebut di~

http://pesona-akasia.blogspot.com/2009/07/blog-award-untuk-korang.html

ok..
sudi2 laa jadi follower mie..
x kisah la kat pesona akasia atau auto akasia.. eak..
pasni mie jadi follower blog awak.. k.. slamat berblog.. hehe~

azZmie said...

wah~ tahniah laaa yerp.. owh yerp.. thanx coz sudi singgah kat blog mie (pesona akasia..)

mie ada sediakan award untuk sesiapa je yang ada blog.. so sudi2 lah mencilok gambar award tersebut di~

http://pesona-akasia.blogspot.com/2009/07/blog-award-untuk-korang.html

ok..
sudi2 laa jadi follower mie..
x kisah la kat pesona akasia atau auto akasia.. eak..
pasni mie jadi follower blog awak.. k.. slamat berblog.. hehe~

F U N F A B U L O S I T Y said...

nakk jugekkk award camtuu- ;D