..

Wednesday, November 18, 2009

Aku Dan Belog...

Morning uolsss...
Bersemangat di pagi hari untuk hapdet ape-ape yang patut.

Pagi ni nak cite pasal blogjog..ngeh2..
Blog aku ni telah dirumuskan menjadi satu conclusion la orang cakap..oleh seorang blogger ni.
Macam best jugak kan.


klik gambarajah untuk tumbesaran yang mantopp!!

Korang nak blog korang di rumuskan? try la pegi ke blogjog ni.





P/s : pagi yang mantap harus digunakan sepenuhnya. Entry yang panjang sikit akan di publish tengahari nanti.





Sila klik si comel ini okey! mmuahh~

13 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

aina aki tmbak nuff kmo...
new moon begins!
huhuhu

~AmyLiana8886~ said...

sy buat jugak rite klik aritu then mmc ssh nk bg org klik link ke new tab..kalau klik ats tu jd yg kite hilang..tu saya buang..bdw dh klik nuffnang aina.

Yanmie said...

glemer seh dia...

Jogger said...

bangga masuk belog org femes nihh....

tq

sasha* said...

wah wah.ada review gak yang huhu.morning :)

Ms AiReEn MoHd said...

SYABAS babe,,,da byk duit terus pg cash outnanti die running lagik laju..sure tak tipu...hehehehe mek sure cash out ujung bulan ekk..kang tak la lame menanti....bagus aku pun punye memberansangkan..aku klik klik ko lagik....jom kaya sesame...skang sure da gumbira kan

niesz said...

cash!cash!cash!hihi...

Cik aiNa said...

to aki:

thanks aki..

Cik aiNa said...

to amy:

heee...tah, aina suke no right klik.
sbb nak jaga semua harta kt sini. heee

Cik aiNa said...

to yanmie:

glamer ke? ahaaa

Cik aiNa said...

to jogger:

mane ade femes..biase2 je la

Cik aiNa said...

to ms aireen:

ye kak..pas cash out aritu..lg mencanak..ahahhaa.
best2

Cik aiNa said...

to niesz:

ngeeee...mata duitan