..

Monday, November 23, 2009

Ini menarik kot...

Sori guys..terEmo sket entry bawah ni. Tapi sekarang aku tak emo lagi dah..suda oke. Jadi jom kite bergelak ketawa seperti sedia kala oke.


Ini rase nyer ok kot buat tatapan korang..

Klik gambarajah untuk tumbesaran yang GOJES!!


earning ni utk 2 weeks after aku cash out. Last week bukan taknak reveal..tapi segannn. Kalau korang sukeee usha benda neh..2 minggu sekali aku tunjuk. Dah boleh cash out untuk second time, tapi nak kumpul dulu..nak cash out kemudian la..baru besttt!! Earning aku biase je..earning korang mesti best kan??

Last week nyer earning drop sket sebab ads tak banyak keluar..semua orang aware pasal tu. Si kuning tu pun..4 hari tak keluar. Tapi today syiokk woo..nak emo lame-lame pun tak jadi. Si kuning keluar lebih 12 jam tanpa tido..haha. Senyum je aku hari ni. Die menari-nari sampai pukol 4 tadi..pastu tuka..take turn ngan si buffered yang baru...uwaaaa...sangat syiokk!!






Tak payah klik gambarajah ..sebab mereka tak GoJes!!

~ kawan-kawan..ads ni special sket sebab anda kena klik dekat tulisan die "more" tu..okeh.Sebelom tu tunggu ads tu menari sampai abes dulu.Sambil tunggu bace-bace la entry kat sini..hehe. Beliau tak macam ads lain yang boleh klik kat mane-mane penjuru. Jadi..jujur lah oke. Kalau korang tak jujur..earning korang lambat naik..hahaa"


Tu la orang cakap ade hikmah di sebalik ape yang terjadi. Tadi down sket..petang terus hepi. Syukurrr sangat...jadi sesape tolong la jangan nak spoil mood aku okeh! Tolong hormat sikit.Earning ni walau sikit..terima je la kan..dah rezeki Tuhan nak bagi. Kalau beli mekdi mc value lunch..dah 11 orang aku leh blanje..hahahahaa.



P/s : thanks kepade mereka yang jujur...i lebiu lah. aku doakan korang cepat kaya..yay!!

Aku berpegang kepade ini :

Orang berbudi..kite berbahasa..
Orang tak berbahasa..rasenyer tak perlu kot kite nak berbudi..
Dan maaf..andai anda terasa!!

Jadi..sila jaga adab sopan dan tatasusila anda. Bahasa anda juge oke.





hulurkan tangan..ringankan beban..TQ!


46 comments:

izzahfarhana said...

ngaaa laju gila nek 2 mnggu dah almost rm60.hehe kerja keras u okayla setimpal.hehehe. nyum3 kulattttt

Cik aiNa said...

to izzah:

berbaloi2 bak kate u.
tapi u saje jeeee..wat i terliurr..owhh..tidakk!!

Encik Azizan said...

bnyknye..leh la bnje milo tabur 1 ea..ngee

Melz said...

wah boleh banje mekdi 2 set nie ;D wakakkaka

Cik aiNa said...

to zizan:

milo raksasa ea?
hehehee

Cik aiNa said...

to melz:

eh..x jadi..x jadi..
hahhaa.
tersasul la pulak..adoiii

Melz said...

weh sok aku rasa nak keluar. amacam ? roger aku kalau boleh

Budak Kuning said...

Tahniah,,sambil2 tu sy tlg clik lagi dan lagi hehehe

nn said...

lol. pdn laa ek xleh klik :p

cryingangel said...

banyaknyer duit cik aina..........jeles2x...cm ne nak kaya cm cik aina ni..hehe

Cik aiNa said...

to melz:

hoii..aku keje laa..huhuu

Cik aiNa said...

to budak kuning:

tengkiu2..haha

Cik aiNa said...

to budak kuning:

tengkiu2..haha

Cik aiNa said...

to nn:

yup2..die kena klik kt words tuh

Cik aiNa said...

to cryingangel:

xpe,,nnti kaye la tu oke

Mohd Nasri Md. Nasir said...

bnyk la tu..
sy smpai skg lom cash out lg..
klik2 la nuffnang kt blog sy gk..hehe
ngn google ads skli klau kuar..tp bese dia kuar kt bhagian page entry..xkuar kt page utama..hehe
btw thniah krana dh bnyk duit..leh blnje ni..hehe

niesz said...

nk jg2k2!!1tp x dpt2 pn..huhu..

~AmyLiana8886~ said...

wow 2 minggu kat 60..sy 5 mingu baru 20 lebih je..huhu..tahniah..

Cik aiNa said...

to mohd nasri:

nanti blanje nasik minyak oke..

Cik aiNa said...

to niesz:

xpe nies..slow2 oke..

Cik aiNa said...

to niesz:

xpe nies..slow2 oke..

Cik aiNa said...

to amy:

cayyok amy..cayyok!!

FiFFyMaFiA (",) said...

wowowow.. dah leh cashout dah eh..

Cik aiNa said...

to fiffy:

tu la..tp cam nk kumpul dulu je

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

fird naik rm10hinggit je...hahahah....

biasa je...tak macam minggu lepas naik belas hinggit...tapi kena syukur kan....

Cik aiNa said...

to fird:

yelaa..sikit pn rezeki jugak kan.

Liyana said...

bestnya..banyak earning...i ni bila lah..huhu

ellenyna said...

congrats aina. el click lg utk aina t :)

Cik aiNa said...

to liyana:

earning tu x byk pn..
uwaaaa

Cik aiNa said...

to ellenyna:

thanks el..teruskan klik2 oke

sasha* said...

bestnya yang.i terkulat2 lg menaikkan earning haha.btw im happy tgk kwn2 lain dpt byk..u belanja i kenny rogers la.mcd tak mau :P

Cik aiNa said...

to sasha:

owh...demand ea?
i blanje u nasik minyak..xnak?

sasha* said...

haha nasik minyak tu MEMANG wajib.u tak belanja pn i tak malu mendatangkan diri haha

Cik aiNa said...

to sasha:

hahahaa..saje je u kan.

kakngah said...

dh klik2 DG MORE!!! chatbox xkuar.
patut pn aku heran awat la klik2 DG afro tu, tak muncul2. skrg dh tau dh..

Cik aiNa said...

to kakngah:

special case sket kak..
menguji pengklik tegar..ahaks

rAtu saLju™ said...

wuahah..cik aina da kayo..cik aina..klik nuff sy juga yer..lalala~

Cik aiNa said...

to ratu salju:

kayo la sgt..hahaa.
wokeyh..nnti klik nuff kamu.

BISKUTMARIE(",) said...

omak ai...
bayaknye...
mintak sket bole...??
dpt sen pun bole la...

Jogger said...

sapa laa yang tidak berbudi bahasa tu.... babab jer dia aina..

Cik aiNa said...

to biskutmarie:

amek la..banyak pn bole

Cik aiNa said...

to jogger:

ntah..sapee ntah!

lionteen said...

lionteen br wat mende ni..
xbp faham sgt..
huhu

Aus said...

wee..
best tol..
hehe..
nk dapat duit gk..
hehe..

Cik aiNa said...

to lionteen:

lame2 nanti paham la k

Cik aiNa said...

to aus:

same2 la kte mencari duit