..

Wednesday, December 2, 2009

Berbagi kasih


1. Hobi di mase lapang..huahuaa. Tengok kebun ku..meriah kan. Lombu pun ado..maklong la..i ni penggembala lembu. Tak cukup duit naff..i cover ngan duit jual lembu neh..wakakaka. Aku sedang berangan..alangkah bestnyer idop kalo ade farm cenggini. Hurm..korang..korang..kalau ade farm tu..add la aku jadik neighbour okeh..bagi gift banyak2 tau..i nak yang BESARRRR punyerr!!


2. Restoran chanteque..yihaa. Eyie's delight. Berbulan-bulan dah main benda alah neh..senang nak control sebab bagi je makan kat staff..tinggalkan je la beliau-beliau tu buat kerja. Kalau aku ade restoran besau cenggini..aku tak keje dah kot..tak blogging juge..hahahaa. Korang jom la pakat main game ni ramai-ramai, nanti aku boleh dapat new ingredients bagi 1st time visit..hahaa


3. Game neh paling aku suke. Sebab kiutttt amat!! Si lulu gojes ni la binatang kesayangan aku..haha. Kalau ade jual kat kedai sekilo limabelas inggit..konpem aku beli berkilo-kilo. Kiutt tu. Tambah-tambah kalau time die buat muke comel...gerammm sehh!! Korang selalu la bagi lulu gift ye..baju cecantik, makanan best-best okeh.


Itu hobi saye di mase lapang...anda?? Aku tau korang ramai main benda alah neh..hik..hik..hik.








Klik la si gojes neh oke!! takde sape marah

30 comments:

izzahfarhana said...

farmville ng pet society dah xmaen.hehehe dlu ketagih ouh

sasha* said...

I TAK PNH ADA FB PUN HUHU.TP MMG BYK DENGAR ORG ADDICT MAIN BENDA ALAH NI

atiQah adNan said...

akak pun punye pun masih lagi hampeh..dan takde yg nak dibanggakan lagi huhuu~
tapi layan ni mmg syioookk..

Ries Lee said...

tak minat main game fb.
takut jd addict plak.

+betterSINGLE+ said...

ya allah seronok gle tengok kebun tuh!

~@k1 is @utuMn!~ said...

haha~
gem2 ea....
kje2!!
nti repOt bos~~
haaa.. br taw~
lalalla

niesz said...

kat fb niesz baru main farmville n cafe world..yg lain x try lagik..
nnti niesz add aina jd neighbour ek..
ley r kite jadi petani moden yg berjaye same2..hihi..

Yeyen said...

game second tu macam best..nak try la..haha..

baru nak try..ngee

maju lah game fesbuk! XD

lionteen said...

wah..
makin beshar da farm tu..
hehe..

lame da xmen ngn bubi lionteen..
hehe..
msti die da busuk kan..
aina tlg mndikan die..
hehe..

adaNiff said...

addicted to farmville. dah level 37..
jiran tetangga sgt bek ati bg adiah mcm2.. kalo jiran betul camtu kan besh... x payah susah2 beli lembu wat kenduri. free jek. hahaha. (kalaulah....)

cik EPAL said...

tak pernah lagi main game ni...best ke?? :)

Nedy Nadia said...

wah..besarnye farm die. I pon ade jugak. syok layan nie. sampai siap leh set time ag nk angkat tyme bile. haha. kemaruk weh. haha

nURmALa mAZLan said...

meh la add saya kat farmville ngan cafe world..

||| PöJìé PööH ||| said...

amboiiii..
ini dia buat keje ker partime jadi peladang, tokei cafe n penjaga haiwan nih??
sempat keje sambil partime 3keje lagi nih..
hahah!

fiD said...

hee, xpena maen,, no commnet, tp nak commnet gak =P

♥ juhairah ♥ said...

hahah! nnt jue nk update psl game fb jue plak. yeha! cik aina, mlm ni jue dah g singapore. so x dpt nk update lg. esok baru update2 yea :D

Cik aiNa said...

to izzah:

i pun dah addicted neh.hahaha

Cik aiNa said...

to sasha:

yunk..u buat la fesbuk..best

Cik aiNa said...

to atiqah:

best kak layan neh..enjoy..hehe

Cik aiNa said...

to bettersingle:

hehee..kebun btol2 kan best

Cik aiNa said...

to ries lee:

saye suda addict! huhuu

Cik aiNa said...

to aki:

aki..jangan
jangan x report..hahaa

Cik aiNa said...

to niesz:

jadik rakan kongsi gitu kan

Cik aiNa said...

to ada:

ada punyer kebun sangat cantek oke

Cik aiNa said...

to cik epal:

best la cik epal..try la

Cik aiNa said...

to nedy nadia:

tu la pasal.hahaa

Cik aiNa said...

to nurmala:

eokeyh kak

Cik aiNa said...

to pojie:

cari duit nak kawen pojie..huhuu

Cik aiNa said...

to fid:

game ini best! hahaa

Cik aiNa said...

to jue:

game lulu la paling best..ahaks