..

Tuesday, December 1, 2009

Entry ini CaM bAGUS!!

Uolssss...

I ni kan bukan ape tau..i dulu mane reti nak blogging..pekejadah blog pun i tak tau. Yang i tengok..blog duk cite sal politik..itu ini..cam ntah hape2 la kan. Lepas i menceburkan diri dalam dunia blogging ni..baru la i tau indah nyer berblogging neh. I buleh taip ape je yang i suke..agak-agak ade yang nak termuntah ngan entry-entry i tu..sila la mem"blah"kan diri dari blog i..i bukan ape..tak suke ade kerawit-kerawit yang duk menghinggap dan mencacatkan pemandangan hijau neh. Buat sakit mata je kan. Uols tengok la..blog i neh i ceritakan pasal semua sekali...ade pasal

1. Kekasih terchenta
2. Family
3. Ofis aku
4. Lembu
5. Lulu
6. Tips cam tah hape-hape

Uols kalau tak suke..sila mem"blah"kan diri oke. Blog i nie bukan blog politik, bukan blog lucah, bukan blog ape-ape yang sewaktu dengannyer yang boleh memberatkan otak uols. Blog i ni adalah blog yang boleh meringankan otak uols..sebab ape-ape je i campak dalam blog terchenta i ni. Macam bubur lambuk gitu..ahaa. Tak puas hati ke?

Blog i ni blog peribadi gitu..but not too personal ekceli..sebab sesuai dibaca oleh semua lapisan masyarakat dan umur..dan macam-macam i cite kat blog i neh. Cara penulisan i pun sempoii sahaje..so, kepada pencinta bahase tu maap la ye. Tapi..karangan BM i bagus oke.

Oke la..penat nak membebel pagi-pagi neh. Well..i nie NEWBIE..So, cannot talk lebih-lebih..some more..i'm not Good at all.

Ops.....


P/s : sila jangan sentap oke...yeahh. Entry ni untuk "orang" yang tak senang tengok kite bahgia..



39 comments:

Jantan Terhangat said...

hahahhahaa g mamps sama diorang..

booh7979 said...

Same here too...sambil blogging sambil menambah kenalan..:p

Cik aiNa said...

to booh7979:

i pun..
klo x..x kenal u..ngeee

Cik aiNa said...

to jantan terhangat:

yup2..mereka boleh pegi mampos..PHD tak sudahh!! hidup ainaff!! hahahahaa

Yanmie said...

alahai k.yan dulu buat blog nie suka2 jerk..utk tatapan anak2 di masa akan dtg..atleast adalah jugak tggl kenangan utk diorg..ahaks..

so far berblogging dh 3 thn xde apa2 lg masalah...hepiiiiiiiiii...eekeke..over sudah tau!

adaNiff said...

setuju oh setuju..!! wat ape nak interfere life org lain kan? x suke, boleh blah.. blog kite, suke hati kite. gagagaga..

aina, sori.. join bengang di sini.

Cik aiNa said...

to ada:

yup..
life kite ..kite punyer pasal la kan.
lagipun blogging la ikut keselesaan sendiri. kite bukan otai pun. nak jadi otai pn amek mase bertahun2..hahahaahaa

Cik aiNa said...

to kak yan:

ape lak xde masalah kak yan..
ade je "langau" yang x puas hati kite duk berblogging camni..huhuuu.

suezensuzanna said...

x sentap pun...hehehe.... well.. me too newbie...br setahun kot:)

+betterSINGLE+ said...

knape???
kne kcu ngn lalat2 anon tu ker??
hoho dorg mmg begitu xske tgk org seng kn..
ramai jgak ye yg kne kcu ngn lalat nie..hurm..sabo jerk..

Cik aiNa said...

to suezen:

kite blogging je..lantak pi la orang lain yang xleh tgk org senang tu kan

Cik aiNa said...

to bettersingle:

saye x kena kacau lagi..
tp kena kacau secare umum,
terase gak ah,
bagi pihak newbie ni..uhuk3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la nan akak..newbie jugak..join blogging sebab nak be prenz dengan ramai orang..bukan nak cari musuh..tapi kalu orang xsuka..boleh blah..blog kita..suka hati la kita nak story pasal apa pun...memang bukan mudah untuk memuaskan hati semua orang..huhuhuhhu...teruskan usaha murnimu berblogging

Cik aiNa said...

to purplelicious:

yup..pegi blah ah dorang tuh,

:: Miss Naddy :: said...

same here..baru jugak dlm dunia blog ni..heheeheh betul la tu...if tak suka blah kan..tapi kan..tapi kan..tapi kan..kan kan...ade jugak yg tak suka caci maki serta kutuk2 tapi msalahnya diorng tetap nak baca weh..pehal ek??tak suka kan tak yah baca tapi ttp nak sebok2 baca...ada masalah jiwa kot ni...hahahaha

apa2 pn..kalau cik aina punya blog tak best..tak de nya ramai followers...so orng2 yang saje nk cari pasal tu sbnrnya nk tmpang glemer je tu tak pn sbb blog die takde yang pollow2 smpai skrg..tu yg abeskan masa nak kutuk2 blog orng..heheheeh well sy pn mcm cik aina gak..smua benda tulis..kan ke hak masing2 kan???asal kita tak kacau orng kan... =)

Cik aiNa said...

to miss naddy:

tu la..dorang nak publisiti murahan. dengan memaki hamun orang..so..naik la traffic die..glamer la die, glamer sbb benda x elok buat ape..kan..kan

chah~ said...

hoho.. setuju2x.. aii pun newbie gak. haha. bile berbelog sume bole cite. org xnk dgr cite pun xpe. kite ade belog. bole post kt belog.. hahah

'AQILAH said...

suka je baca :) enjoy bile blogging :)

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

untuk orang yang "tuttt" sila memblahkan diri hehehehe

Cik aiNa said...

to tinie:

hahaaa..saje je eh

Cik aiNa said...

to chah:

btol tu chah..kite bercerita je la kt blog kan

Cik aiNa said...

to aqilah:

thanks aqilah..

wazy said...

kita berblog utk tambah kenalan,bertukar-tukar pendapat dan saling hormat-menghormati antara blogger² yang lain

nURmALa mAZLan said...

ala aina..biasa la tu..mmg ada je yg tak senang tgk kita senang..
anggap je mereka2 itu lalat ok..hehehe~

Nedy Nadia said...

hello3..hehe
entry u sumenya best. sape la yg busuk hati tu. busuk sggh hati dorang. oppss! :P

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

blogging menambah kawan.. :)

Jogger said...

bukan ker u ada citer pasal i??? huhuh terperasan plak.

anyway nice entry

Cik aiNa said...

to wazy:

yup2..berbuat baik sesame insan

Cik aiNa said...

to nedy nadia:

tp bukan semua org suke babe..
hurm..hurmm

Cik aiNa said...

to nurmala:

langau kak..lagi best..huhu
kalau lalat baik sikit

Cik aiNa said...

to aisumi:

same here..heee

Cik aiNa said...

to jogger:

mmg pun..dah u wat i sentap..huhuu

Encik Azizan said...

bgs gak la entri nih.hahaha

Jogger said...

aduhh direct hit... muahahhaah

Cik aiNa said...

to zizan:

hak3..
entry x puas hati yg berlapikkk..hahaa

Cik aiNa said...

to jogger:

hahaaa..tu la pasal.
x on ym? nak tanye pasal kad..

black_mel said...

(Entry ni untuk "orang" yang tak senang tengok kite bahgia..)

suka ayat nie....fuhhh..nasib baik senang tgk cik aina bahagia...

cik aina bersabar yer...biasala...melayu mudah lupa..
xpe..masing2 masih belajar...

Cik aiNa said...

to black_mel:

iye..saye masih boleh bersabar..
walaupun kesabaran dah smpai ke kemuncak nyer

Mieya said...

Akak,mieya pun rasa mcm ape akak rase.
Baca lah entry mieya.
T_________T