..

Wednesday, January 20, 2010

Aku bukan Otai

Terpanggil untuk membaca entry terbaru Equrlz, aku rasa nak cakap something...eheh..akak bukan otai dik. seyes tak tipu. Takut ohh..bile orang anggap kite camtu..walhal kite tak pun. Nanti tak pasal2 orang cemuh kite nanti. "berlagak cam otai"..owhhh nooo!!

Aku berkongsi bukan sebab aku bagus,takkan nak tunggu bagus dulu baru nak berkongsi kan? Nanti sampai bile-bile pun kite takkan maju..Oke. Masa post pasal check nuff ngan tips tu, takut jugak nak post...takut ngan penerimaan korang..haha. Tapi so far..oke je, bagus penerimaannya. ngeeee...tengkiu korang.


Kalau nak luah perasaan kat sini jap boleh?

gamba aku nak menuju ke destinasi..apekah?
nak jadi model..x layak sebab tak cukup tinggi..haha


Lately, memang rasa malas giler nak blogging. Nak blogwalking malas,nak wat kije malas, nak makan malas,nak datang keje malas, semua malas. Tak tau apsal. Nak kata tak cukup makan, cukup je, tak cukup kasih sayang, cukup je..haha. Nak kata tak dapat bonus..dapat je. Mungkin sebab buffered tak banyak skang kot..(tamak ko aina!) hahaha...*sengal

Sekian.


P.s : menuju ke destinasi...yeyeahhh!!!









50 comments:

eQuRlz said...

thankz akak backlink tu..kata-kata adalah doa..eqa doakan akak jadi blogger yg berjaya la tu.. :)

Aie Seifer said...
This comment has been removed by the author.
Jantan Terhangat said...

sama la kita..malas dpt 1 buff je..hampeh .
tungu LG ni hehehe

CikJintan said...

aina,ader lg la tu yg kurang,blm cukup lengkap hidup..nak tau ke..kawin cepat2..hahaha!

Cik aiNa said...

to equrlz:

hurm..mmg akak ade cita2 tu..tp smtimes rs cam ntah..

Cik aiNa said...

to aie:

tu oke lagi..makan x kenyang..
ini tak makan langsung cane?
hahaaa..

sasha* said...

tak byk u kate?asal i dtg je ada asal tak dtg je ada.hah u nk jwb apa?

:P

Cik aiNa said...

to JT:

Owh..ko pn terkena penyakit malas jugak ea? haha..elok sgt le tu

Cik aiNa said...

to cikjintan:

hahaha..yeke?
mmg nak kawen pn ni..x saba..ahaa

Cik aiNa said...

to sasha:

i nak die ade 24 jam..haha

sasha* said...

i lg la takde pape lg tau :(

Cik aiNa said...

to sasha:

elele...xmo la sedih2 oke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaahhahaha scary seyhhh otai....otai burger pun sodap kan.. :P

Cik aiNa said...

to purple:

hahaa..jangan la kak..
wat malu je..

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said...

Haha xpe Kak...the first step u take is the beginning to be an otai..hehe..
gud lak kaka yg gojes...hehe

black_mel said...

mungkin sebab nak kawin dh kot...jgn lupa jemput...hehe...

CikJintan said...

aina,kawin jgn lupa ajak sue,hehehe..nk rs ns mnyak nih,stakat bukit marok leh g lg..hehehe...adoi,tetiba kempunan nk mkn gulai.ishx3

eynda said...

Tengok kat follower tu pun dah tahu aina dah berjaya sebagai seorang blogger...keep it up! :-)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

semoga selamat sampai ke destinasi..

hati2 yek..

=)

Cik aiNa said...

to gadis:

destinasi cinta = jinjang pelamin..haha

Cik aiNa said...

to gadis:

destinasi cinta = jinjang pelamin..haha

Cik aiNa said...

to eynda:

dorang follow xtau la sbb ape..haha

Cik aiNa said...

to cik jintan:

wokeyh..takde hal punyer..konpem ajak

juanghidup said...

hehehe... akak memang otai la.

Cik aiNa said...

to black_mel:

yela tu kot..haha

Cik aiNa said...

to black_mel:

yela tu kot..haha

Cik aiNa said...

to zue:

haha..yup2..
yang penting..tidak buleh give up..
kan dear

fiD said...

la, xkan pasal dia , akk jadi malas?adoyai!

fiD said...

la, xkan pasal dia , akk jadi malas?adoyai!

'AQILAH said...

jangan malas2...berkerja...:)

SuRayA^i. said...

sy pun mls jgk! \o/

Cik aiNa said...

to suraya:

mari la kite same2 bermalasan

Cik aiNa said...

to aqilah:

oke2..haha

Cik aiNa said...

to juang hidup:

huh..kipas la lagi..kipas la lagiii

Cik aiNa said...

to fid:

yelaa..xde buff..
cane nk kaya neh..haha

F U N F A B U L O S I T Y said...

nape ni cik aina sifuu?(kene panggil sifuu sbb cik aina mmg terrer bab berblog-berkipas lagi di dalam kedinginan salji ituu)
nak menuju ke destinasi manew tuu?-siap bawak note bagai?baru lepas wat calculation pasal earning keh??ekekekeke ;D

QieFLy si Dolce said...

hurm taw takpe sis aina ni bukan otai...but sifu hehehe


taw takpe kak this lately pown Qief rasa malas je nak b'blogging...

sean blossom said...

salam..
harap saudara/saudari sudilah singgah di blog kami,

seanblossom-preorder.blogspot.com

terdapat pelbagai jenis pakaian wanita dengan harga yang berpatutan.

terima kasih...

siggplus said...

destinasi ke mana?

[z@ck] said...

aku ingt aku sorang yang malas update blog..ko pn sama gak..
hehe..
da dekat seminggu x check earning..malas!

Cik aiNa said...

to zack:

keh3...aku xtau ah kena sindrom pemalas neh, nk kena gi mandi bunga neh..hahaaa.

Cik aiNa said...

to siggplus:

destinasi cinta..haa

Cik aiNa said...

to sean:

nnti saya singgah

Cik aiNa said...

to qiefly:

sifu tu ye la kot..hehehe
owh..qief pn malas gak ea?
samo la kito

Cik aiNa said...

to fabuloso:

yo la..nak buat kira2, tahun ni bisnes ade untung ke xde..haha

Best Of Me 321 said...

ads nuffnang

Flymas & Milo

Mas + Milo = Mashmello ?

hahha saje je nak letak nama kat komen ni :D

Cik aiNa said...

to BOM:

Hahahaha...macam2 la bom neh

Best Of Me 321 said...

napa 1 2 hari ni tak nampak cik aina?
ada masalah ke?

black_mel said...

hii...bz ker?lama x nmpk...

meo188 said...

tidoq lebih best dr keje