..

Monday, January 18, 2010

Siti Nurhaliza Vs Cik Gojes

Hahahaaa... berangan ke ape?
Bukan nak lawan siti oke..tidakk...same sekali.

Siti tu kaya kot..cantik..suara mantop..perghh, giler admire die oke! Dulu kan..aku minat giler kat siti neh..ala, masa sekolah dulu-dulu. Lagu siti? cakap je nak lagu ape..aku boleh nyanyi..tau lirik oke. Gambar siti? Even sebesar kuman pun, aku akan ambik..simpan..tampal lam buku..hahahaa. Sangat la kelakar bile di ingatkan balik.

Kawan-kawan aku pun semua minat siti. Tapi dorang suara tak best..tak macam aku..sebab tu dorang tak beli album siti...hahaahaa (gile perasan). Aku beli je..walaupun mase tu tak berape nak mampu beli kaset tu..tapi kumpul aje duit..semata-mata nak beli kaset die. At least, aku ade modal nak buat ape lama-lama kat dalam toilet masa mandi. Mandi 2 jam..sesi karaoke dah 1 jam setengah..kalau tiap hari tak kena sound ngan mak aku, memang tak sah.Syiok je duk layan perasaan...kakak lak sergah..seyes, potong stim!! Rase nak sekeh kepala beliau sepuluh kali. Aku nyanyi ni takde la slow2 beb...mesti la sepenuh hati punye. Tak ke bergegar rumah aku. Family tau aku minat Siti, dorang saje kutuk2 siti depan aku...berasap telinga neh. huh~

Perghhh. Kalau lalu kat Lipis, mesti aku duk bertanya, kat mane la rumah siti ye...kat bandar Lipis ke? hahahaa. Senget tak sudah! Mase awal2 sampai KL dulu, 5,6 taun lepas..aku berharap la sangat dapat jumpe siti..name aje minat, konsert siti tak penah pergi pun...hahaa. Mimpi jumpe Siti tu tak payah cakap la..berpuluh kali.

Tapi..last week, ade baca kat few blogs..dorang cite yang dorang terserempak siti, siap tegur2..uwaaa..sangat jeles. Walaupun sekarang dah tak macam dulu..tp still admire oke. Tambah-tambah lagi mase AJL hari tu..die nyanyi lagu "Lagu untukmu" uwaaa..u memang superb la siti.. no compromise..hahaaa.


beliau cantik kan? owhh...siti!


P.s : purnama mengambang...cuma berteman, bintang berkerlipan dan juga awan..siapa tahu rindu yang mencengkam di hatiku...hahaa




51 comments:

sasha* said...

walaupun ada beribu artis lain yg muncul,sinar siti ni takde org dpt lawan kot huhu

Cik aiNa said...

to sasha:

iye yunk..btol..sokong2..

F U N F A B U L O S I T Y said...

from da beginning she's superb!wmdergurll! ;D

Lya Colours said...

saya pon sukaaaa dia
sy x penah pegi konsert2 dia tapi bila kuar cd konsert dia, sy dulu y beli
ngeh ngeh ngeh

Cik aiNa said...

to fabuloso:

yup2..no doubt..

cik EPAL said...

suka ct ke?? hee..

klik milo :)

Fid a.k.a Unrez said...

siti..?? xnk la admire die.. admire akk pling gojes nih.. haha..

m[i]era said...

haha . akak same nan sy .
kumpul duit semata mata nak beli kaset tp x pernah g konsert siti .
hehe

Cik aiNa said...

to cik epal:

a'aaa..suke ct..heee

Cik aiNa said...

to lya:

oke la tu..kire support jugak la kan

Cik aiNa said...

to fid:

akak gojes ni xpayah admire pn xpe..haha

Cik aiNa said...

to miera:

same la kite dik..
jom la kte kumpul duit gi tgk konsert lak

: bluedianthus : said...

Wah..aina pun minat siti...sama la kita..Still suka siti sampai ke hari ini...:)

Best Of Me 321 said...

aku tak suka dia, sebab dia kawin dengan dato k, kenapa tak kawin ngan aku, aku kacak apa :D, Siti..
kau menghancurkan hatiku...

Si budak Aboi said...

mase blm kawen lagi cantek!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

i xmnt ct..

tp dia memang cantik sgt...

fiza Mastar said...

minat siti jugaa...siti mmg sgt cantek..neway, fiza ni ada juga perasan cket yg siti sma ngan muka fiza..tk caye??

tgk entri ne..haha :P
http://fizamastar.blogspot.com/2009/11/sesi-untuk-bertanya.html

Mashii said...
This comment has been removed by the author.
khairiyah said...

salam..
hye..kte baru je follow awk..
kte pn minat sgt kat ct ni..
kalu kat kat,x kelip2 mate ni tgk dy.
dy tiada pengganti bg diriku..ceh.haha

ainee cumi2 said...

gila suci muka siti..cun!

BISKUTMARIE(",) said...

siti mmg cun..
even sekarang pun...
sbb baru lepas jumpe die kat Starbucks pavillion...
berdiri betul² sebelah...
jelas tak kabur pun pandangan..
mmg cun...
naseb baik da kawen....

cawan merah said...

siti oh siti..
bila dia nak beranak ek?
haha..

fiD said...

cakap pasal ct, teringat aku cikgu sandaran aku mcm ct, juz imagine ckgu tu lagi cute dr ct, sumpah!

Judiene said...

sayang sungguh owg tak minat CT
tp mmg dia berbakat besar dan penyanyi no. 1 negara
but i'm more into Jaclyn Victor
hehehe

psychopath said...

siti jadi x best bile kawen ngn duda.
dye patot dpt bujang cm saye.

T__T. so sad.

Cik aiNa said...

to psychopath:

yeke?
hahahaha...mmg patot...patott

Cik aiNa said...

to judiene:

jack pn bagus..
siti lagi bagus..hahaa.
die nyer bakat mmg xleh nk nafikan. lagipun die dr dlu sampai skg..maintain best...

Cik aiNa said...

to fid:

apsal x ngorat je cikgu tu?
woaaa

Cik aiNa said...

to cawan merah:

ntah la..umo da 31 dah tu..hurm,

Cik aiNa said...

to biskutmarie:

ni jeles neh..
semua org dah terserempak ngan siti..hurm

Cik aiNa said...

to ainee:

memang2..die cun..!

Cik aiNa said...

to khairiyah:

thanks.

yup2..klo tengok dekat2 mesti rasa nak pelok je kot..hahaa

Cik aiNa said...

to mashii:

ya btol..sokong!
lepas die kawen ngn datuk k..agak kureng sket la nk minat die.
tp nak wat cemane kan...da jodoh dorang.

Cik aiNa said...

to fiza:

sy ade perasan gak sket..sbb muke kamu sweet!

Cik aiNa said...

to gadis kampung:

laa..baru nak ajak gi tgk konsert siti..haha

Cik aiNa said...

to aboi:

mmg la..muke die innocent giler...cun sgt! dlu slim molim je

Cik aiNa said...

to BOM:

berangan la kau wahai bom..hahaa

Cik aiNa said...

to dian:

yelaa..dari darjah 6 lagi sampai hari neh..lame tu..dah 13 taun..

.:fifi:. said...

dia mmg cantik..huhu

Cik aiNa said...

to fifi:

yup..no doubt

'AQILAH said...

dia memang cantik !

lionteen said...

die mmg cun..

black_mel said...

minat ct jgk.....yup2..ajl mmg superb...

perempuan ITU said...

haha.adeh.Jiwang naa part last ni

Cik aiNa said...

to perempuan itu:

hahaha..tu la pasal..

Cik aiNa said...

to black_mel:

minat jugak ke? haaa..same la kite

Cik aiNa said...

to lionteen:

muke suci murni je kan

Cik aiNa said...

to aqilah:

yup..btol tu..siti cantik

Arma Idris said...

hehehe..saya pon minat

Cik aiNa said...

to arma idris:

same la kite..pewitt

fiza Mastar said...

haha..tenkiu tenkiu :) tp mmg siti jauh lagi cun la..fiza perasan je lebih..hahaha