..

Thursday, January 14, 2010

Ade orang jeles ngan saya..


lembut sikit : "i nak remind u skit ni, jangan mesej atau contact bf i lg"


kasar : "ko paham bahasa tak..ape jadi klo orang kacau bf ko?"

lembut banyak : "u ade ape2 ke ngan die...i ni gf die"

WTF

Ohoo...tuan-tuan dan puan-puan sekalian, sila la buka mata dan minda. Jeles buleh, tapi bertempat oke. Tiap orang ade perasaan camtu..tapi ape kata sebelom nak menuding jari..sila selidik dulu ape yang sebetol-betolnya.

Bila kita di alam maya ni, banyak kemungkinan yang boleh terjadi. Tambah-tambah lagi kalau ia nya laman web sosial seperti muka buku, mespes, frenster, blogging juga barangkali. Salah bf atau gf sendiri tak mahu mengaku, salahkan orang lain lak. Ini la yang biasa terjadi. Aku pun penah kena oke..yang tak tahan bukan kena sound sebab kacau bf orang..tapi sebab kacau "gf" orang...hahaa. Paham kan maksud aku?

Sangat tidak boleh blah! I'M STRAIGHT OKE!! tak berminat kepada kaum sejenis.

pesan beliau kepada aku

she said : "aina..u tak payah contact i lagi ea ..gf i jeles dengan u"

ngeeeeee...
Sumpah lepas tu aku takde contact beliau lagi. Ape da nak jeles ngan aku lak..macam2.


Jeles itu tanda sayang..tapi kalau terlampau2 pun tak best jugak kan. Dan jika anda sudah mempunyai abg, syg, b, honey, darling, boo, baby...sila la berlakuan seperti anda mempunyai mereka. Atau dengan kata lain, sedar diri la kan... (kadang2 aku tak sedar diri jugak)...hahaa. Tambah2 blogger laki ni..kalau dapat pasangan yang sporting oke, tapi kalau yang kuat jeles, jenuh hang nak menjawab oii. Sebab tu aku gi cakap klik2 iklan je..kalau cakap lebih2.. mau kena sound macam ayat kat atas tu kot. Nak bertanya kabar pun malas oii.

Jadi,..sama2 la kite renungkan.


P.s : tabung saya lagi 20 sen nak penuh...hahaa







40 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

pengsann japp.. ;D

Aie Seifer said...
This comment has been removed by the author.
Cik aiNa said...

to fabuloso:

kah3...simbah air satu baldi..bangun balik

Cik aiNa said...

to aie:

u r not lucky la aie..u no.2,
encik fabuloso no.1...haha

Siti Fatimah Nabihah said...

aah.. ct pernah kena juga.. i kena jgn kaco bf dia la.. bla3.. benci! pegi je la kat gf dier.. tension org mcm ni.. aggp kwan ni mcm smph jer.. huh!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang pun setengah orang xleh bf @ gf dia close sangat dengan orang lain..jeles gitu..macam 2 la kan..kadang2 tue memang menyakitkan hati kalu jenis yang nak menjeles xkena tempat...kasi sekeh kepala retak 35 baru dia taw..

ziha said...

wah cepat nye dah penuh tabung..
kite nye tak penuh2 lagi..
haha

Cik aiNa said...

to siti:

hahaa..kadang bf die yg gatak kan..hurm

Cik aiNa said...

to siti:

hahaa..kadang bf die yg gatak kan..hurm

ezany said...

marah xpnah kot.. tp kasi nasihat jer kat org yg kaco my gf.. hehe.. kira bertempat la tu kan..

black_mel said...

haha...jeles kcau gf dia..gosh..aper nk jd nie..kalau laki kacau ppuan tu gf dia bg kot....


wahh...lagi 20 sen nak penuh?
nah 2 juta..hehe...

pikaka said...

haha.xley bla btol.
sungguh x phm dgn makluk2 yg ske sejenis nie la.haha.bknleh bawa kawen pn.

dak eina said...

bf die yg gatal slhkn sis plak. xpat0t bet0l. xtaw ke yg sis p0n da tunangan org kn. bet0l x sis.??

«♪Ruff♪» said...

erk...betul2..
jeles perlu...
tp jgn berlebihan...
er....

Eyriqazz said...

budi bahasa budaya kita...

Ada Apa Dengan Melromeo

bunga ;D said...

sebab kamu cantik sangat.=D

sukiminna said...

hoho..awek aku jeles tabung hang byk sgt duit..

p/s:tabung aku dah telebeh penuh..aku menang flight..weeee..gojes2

sukiprattle.com

PeJuAnG HiDup said...

hai syg, ble knl? i ni suka you tau. auwww...(jgn tmunth ya cik aina. hahaha)

M_Lex said...

bru couple.
x kawen ag.
haha.
skandal byak2x dulu

Cik aiNa said...

to ezany:

ye2..sangat2 bertempat..budi bahasa kan amalan kite..weee

Cik aiNa said...

to black_mel:

hahaa..lesbo itu orang!
jeles ngan saya lak..hee.

woaaa..terus melimpah keluar duit tabung..terlampau penuh..hahaa

Cik aiNa said...

to pikaka:

tu la pasal..
dunia sekarang..macam2

Cik aiNa said...

to dak iena:

ms tu sis single mingle lagi..tu die jeles kot. bkn bf...tp "bf" ngeeee

Cik aiNa said...

to m_lex:

yelaa...kena rileks2 dlu, scandal dlu ramai2

sasha* said...

hahaha sape yg jeles tu yang?i takat ni takde sape sound lg eheh.i klik iklan pn takde ckp lebih2 heee

maKcik Yatie said...

salam cik aina...dia jeles kot kat cik aina yg ciut ni..^_^..tak pe, yg penting cik aina tahu sapa diri cik aina..

Cik aiNa said...

to makcik yatie:

mungkin la kot..hahaa

Cik aiNa said...

to sasha:

i nak cakap lebih2..tu yang prob tu..haha.

Cik aiNa said...

to ruff:

yelaa..melampau pn x best gak

ASaDa RyutaRo said...

kahkahkah..
she said!!! highlight lagi.. SHE said!!

bahaya cik aina ni.. hahaha

Jieda said...

akak pernah kena sound baekkk punya.macam la kita terhegeh nak bf dia.

F U N F A B U L O S I T Y said...

uikss..tak sangke lak jadi 1st commentar dalam entry cik aina neh..bangga jap sepoloh saat.hahahaha ;D

Cik aiNa said...

to fabuloso:

mari angkat tangan buat ombak2..haha

F U N F A B U L O S I T Y said...

dengan pertanyaan : perlu ke? ekekeke ;D

DilOt said...

aikk..aina yg dh bertunang pun kene gak...selidik la dulu..ape daaa org2 tu..

www.dilahdilot.com

akira sendoh said...

wah..manyaknya uit aina..kita share nak?? hehe..sian aina..geli ek org camtu..yang l** lain perangai..yg g** lak lain ek..eee..simpg malaikat 44..bila majlis? uit da penuh tu..

black_mel said...

aina...mcm mana aina buat scroll untuk list name kat bookmark tu?

Ery Farieha said...

ye. sdr2 kan diri anda. heee.
tu la namenye cemburu buta. heh.

cik ian@aH Lian~ said...

miyahaha lessy itu olang.
tak kuasa kan yang!

black_mel said...

cik aina..dh tau dh cara bt scroll...thnx...