..

Friday, January 29, 2010

Cantik tak?

Tengok..entry tidak berhapdet, idea sudah kering kontang..otak dah berkarat mungkin. Penangan demam hujung tahun lepas terbawak-bawak sampai ke hari ni. Nak berblogging pun terasa cam tak berape nak rajin da. Buat ala-ala saje.

Dan..setelah berjumpe dengan abang macho dan kakak-kakak hot hari tu..semangat yang hilang dah kembali terang...macam dah dapat nur kasih dan kembali ke pangkal jalan alkisahnya. Kenapakah aku berkata begitu? Owhh..sebab sekarang layout dah bertukar lagi..ke kaler yang asal..hijau! Hijau bumi Tuhan..sebegitu juga hijau blog aku. ngeh3. Bertukar-tukar layout macam tukar baju lak ye? Ape nak dihiraukan...ikutlah keselesaan..hidup kena ada pembaharuan..haha.


header ni aku buat..bukan Mel...(sumpah tipu!!)

Oke tak header tu? hahaa..berhutang lagi seketul mekdi dengan Melz. Ape boleh buat, modal mekdi saje yang die tau...aku nak offer pakej penginapan 3 hari 4 malam ke Pulau Sipadan die tak mau. Sungguh baik hati ko mel....up mekdi dua ketul!! Next gathering aku bayar eaa...

ChikA?
Owh ..itu nama aku okeh! Tak payah nak memeningkan kepala memikirkannya. Maklum la tamak habola sikit..banyak nama. Kelantan punya name tuuu...sumpah tak tipu. Tapi A tu takde la..A kan name i...weeeee.

Oke la..nak gi polish otak sket..karat banyak sangat...hahaa. Nanti nak update entry lain lak.

daaaa~


P.s : Next gathering di majlis kenduri mau??


Comment


27 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

gathering kat majlis kenduri?? jauh tak sis.. anyway cantek header tu ^_^

izzahfarhana said...

template mmg nmpak ciri2 melz.ahaks.cntik!

black_mel said...

waa....cantik2......serius cantik...pandai aina..oops..melz buat..jgn tipu..hehe...pandai melz buat...

Cik aiNa said...

to sumi:

ahaaa..kt semenyeh..ok x?

Cik aiNa said...

to izzah:

tu la pasal..ciri2 mel tu kena ade

Cik aiNa said...

to black_mel:

hahaaa...mel mmg terer..

lionteen said...

ley je..
dpt jmpe aina..
hehe..

btw,mmg lawa la header tu..

sasha* said...

cantik yang.paling cute bab ladybird tu huhu.gathering kt kawen u eh?lalala

y@n@ M!B said...

kalo gathering kenduri saya mau join!!huhuhu \(^_^)/

Cik aiNa said...

to lionteen:

haaa..kat sini jugak,
lionteen dtg ye..hehe

f is fikah said...

cantek..cantek..
bestnye kalo pandai wat header sendri..
lebih best kalo dapat minta orang buatkan..
upah mekdi kat bro mel eh kak aina??
tengah2 pokai ni, jawabnye, kene godek2 sendri jgaklah..
again, sangat cnatek dan simple..

Cik aiNa said...

to fikah:

ahahaa..die suke mekdi..
kena banje mekdi..die buat la

jane said...

cantik dah
comelllll

Shikin Zain said...

comeynya new header..kreatif2..hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Cik Aina..
Cantiknyerrr layout dia skrg..
Secantik tuannyer..
Tapi kenapa Aina Chika? Bukan Sweet Aina lagi??
Nama blog ngn URL bbeza nti feminat confuse nti tau!
Apa2 pun cute la!

Luth Textile said...

cantik header

Cik aiNa said...

to luth:

header buatan orang..hee

Cik aiNa said...

to pojie:

pojie..aina dah tukar..sume dah bertukar..haha.
btw,,thanks pojie remind me

Cik aiNa said...

to jane:

tengkiu2

Cik aiNa said...

to shikin:

membe buat,,bukan sendiri buat..haha

Cik aiNa said...

to sasha:

yup2..gathering kat kenduri kawen i la..ahaks

sweetwin said...

cntik header tu...hehe

lieya orange M.I. said...

...semoga cepat sembuh...=D

wazy said...

header yang menarik,nice work =)

Best Of Me 321 said...

malam tadi mengigau, laluku menjerit, sweetaina!!!!!!!!!!!!!
apakandaya sweetaina tetap telah pergi dan tidak akan kembali lg.
tapi ada yang baru sebagai peganti :P

merahjamboo said...

wah,sangat betul kata2 di header itu!!!!hehehe...
love your blog!!

xoxo
pja

Lavanya said...

ya its nice post.... thanks for sharing......