..

Monday, January 4, 2010

TWO "O" TEN

Yuhuu..
i'm back againn..and again..
sebijik cam chipsmore
sekejap ade..sekejap takdak..
what to do..
pengakhiran 2009 berlalu dengan kesihatan yang tidak mengizinkan dan mood juga agak goyang..

Sejujurnya..aku teramat la sangat merindui blog kesayangan neh..
Thanks pada korang yang sudi datang klik2 iklan eventho tuan rumah nyer takde,
Korang buat macam rumah sendiri kan..kan? bagus!! i lykeee.

2010

Happy new year
Belom lambat lagi kalau aku nak wish selamat tahun baru kat korang..kan.
Ape azam tahun baru weh?
ngehehee.
Aku?
Tak sempat nak set up lagi..

4 Jan 2010

Genap 3 tahun arwah abah aku meninggal..tapi rasa cam baru je semalam,
Cepat sangat masa berlalu.
Rindu?
Of cos aku rindu pada arwah..sangat2.

1 Jan 2010

Alhamdulillah..
aku berada kat Kelantan pada tarikh ni,
dan kesempatan tu aku gunakan untuk menziarah pusara abah..
Hari jumaat..pagi yang redup..hurmm.
Sungguh menginsafkan..

............................................................................................

Entry yang agak mengada-ngada sejak dua menjak ni..sebab otak dah berkarat oii..
nak kena polish ni..hahaaa.


P.s : tengah mencari idea untuk menghapdet blog..tungguuuu...











9 comments:

sasha* said...

happy new year yang.wish u all the best ok :)

Cik aiNa said...

to sasha:

hepi new year yunk..heee

Melz said...

yea aina datang lagi ibarat tora datang lagi kaahahaha

Cik aiNa said...

to melz:

hahaa...aina datang lagi..

[z@ck] said...

happy new year..
=)

@juera said...

epy new year aina..
smga ceria2 sllu neh..
takziah di ats pemergian arwah ayah u..
azam i nk kawen je..huhu

Judiene said...

eh eh
rindu lak ngn cik aina kter
hehehe
owh, ada kat kelantan ke
nape tak singgah umah?
hehehehee ;P

eyes143.. said...

epy new year kak aina!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cik aina,

epy new year...

penantian itu 1 penyeksaan...

cpt2 la hapdet

=)