..

Monday, April 12, 2010

Saya rindu...



Salam semuaa

Agak lama tak mengupdate blog kesayangan ni..hampir seminggu. Last week adalah minggu yang membizikan, tak sempat nak jenguk blog, nak update entry apatah lagi nak berblogwalking. Rasa rindu sangat nak bertegur sapa dan mengikuti perkembangan kawan². Ramai yang membuat tanggapan bahawasanya aku sibuk membuat persiapan perkahwinan..tak jugak. Komitmen kerja yang banyak langsung tidak mengizinkan aku untuk berblogging.

Insyaallah..bermula hari ni aku akan aktif berblogging seperti biasa. Kerja pun dah tak banyak sangat, persiapan perkahwinan pun dah hampir 90% siap. Haaa..untuk pengetahuan kawan², tarikh pernikahan aku telah diawalkan seminggu iaitu dari 6.6 kepada 29.5 yakni bulan depan..ahahaa..lagi sebulan.

Jadi...kawan², aina sudah kembali..yeahh




18 comments:

suezensuzanna said...

wah!...bulan 5 nih...rmi yang kahwin:)

Ieda Al-Habsyi said...

rindu sama celoteh aina :) lagi sebulan lebih je aina ko nak kawin, beshhh :)

helena's said...

saya pon rindu aina..

babe~mana kamu!!!!!!

Best Of Me 321 said...

kenapa cepat kan? dah tak sabar ek? hehheh :D

lionteen said...

nk kawen da..
sbulan je lg..
msti da debar2 da..
hehhe

Aus MeLankoLik said...

selamat kembali cik aina , hahahak .

kau xnk jemput aku ke ?? hahahak

impish_yatie said...

cik aina, tak jmput kite pon..=(...bz je lebey..huhuhu=P

isha said...

ok la tu 90% dh siap
makcik sha nak kawin hari yg same mcm tak de preparation pon
byk bende tak buat lg
nnt ank2 buahnye jugak jd mangsa

Budak Pipi Tembam said...

wow! ngaper diawalkan cik aina? mesti pasal tok kadi sibuk sgt nih. (memandai!) hahaha..

y@n@ M!B said...

eh chop chop....29.5 tu belah aina ke belah laki??sbb kazen yana pn kawen time tu..klu belah aina xpe la sbb yana bley dtg pn yg kt semenyih je...hehe..

ElyaElmo said...

dipercepatkan napa aina?? bleh tahu kee..ekekeke

Admin said...

cik aina...emm ada email address tak...saya mail address saya boleh....

maya
http://coretanmayaku.blogspot.com/

noor afzan said...

tahniah yea..
dah makin dekat tarikhnya tuh..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

ok..nanti tak bizi jgn lupa terjah blog kita ye

Nurul Harun said...

welcome back!

wah cik aina, dh nak kahwin ahhh..seronoknya. haha. :P

F U N F A B U L O S I T Y said...

welcome back cik aina!
semuga semuanya baik2 saja.. ;D

sasha* said...

u jgn malas k.i selalu tunggu entry u.lgpun i skrg dh boleh masuk blog u yahoooo

ZACK ENTRY said...

lagi 40 hari jer tinggal..XD