..

Tuesday, April 6, 2010

Pemenang aina : wedding contest


Seperti yang dijanjikan,
pada hari ini (06.04.10) akan diumumkan pemenang bagi contest yang telah aku anjurkan pada bulan lepas. Terima kasih sekali lagi diucapkan kepada semua contestant yang telah mengambil bahagian di dalam contest yang tidak seberapa ni.

Dengan tidak membuang masa lagi, di sini aku umumkan pemenangnya.. jeng jeng jeng :

Tempat pertama

Eyriqazz




Hadiah dimenangi : Hamper bernilai XX,hadiah misteri dari aina, special entry untuk anda (versi terjah) , top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.


Tempat kedua

Zie Fauzi





Tempat kedua : Hadiah misteri dari aina, special entry, top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.


Tempat ketiga

Aina



Hadiah dimenangi : Hadiah saguhati dari aina, special entry, top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.



Pemenang hadiah saguhati pula jatuh kepada :

Budak pipi tembam
Ezany Kun
Cik Helena

Hadiah dimenangi : Hadiah saguhati dari aina, special entry dan undangan ke majlis perkahwinan yang semestinya.


Manakala 3 hadiah bagi penyertaan terawal jatuh kepada :

1. Zai Kulim
2. Black Mel
3. Admin

Hadiah dimenangi : Hadiah saguhati dan undangan ke majlis perkahwinan


Itu la senarai bagi pemenang aina wedding contest. Diharapkan anda semua dapat menghadirkan diri pada 12.06.10 (sabtu) untuk menuntut hadiah masing², tak datang tak dapat hadiah ea..hehehe.


Sekian.







25 comments:

Hazzy Ishak said...

tahniah pada semua pemenang

Hazzy Ishak said...

eyriqazzz menang
yeeehakkk

Jieda said...

tahniah kepada semua pemenang...

helena's said...

ya Allah saya menang!tak sangke..nak kene bagi ucapan ke nih?hahahahaha


saguhati pun saguhati lah,,gembira nih!hahaha bukan senang cikhel nak masuk contest..hakk

aina..time kasih ye..lampu tidur mari.hahahaa

luv u!nak create speech jap nt masa penyampaian hadiah nak kene cakap kan//hahhaahh!

ZiE FAUZi said...

erkkk...sat nooo..nak tenyeh2 mata sat..mcm rabun lak mata ni..(mmg rabun pun).. betui ka ni aina? cam tak percaya.. no.2???

yahuuu..syoknya..rasa mcm nak melompat dah ni.. toce..toce..terima kasih banyak2... hehe..

tp awat pi amik gambaq tuh.. tak cun ar... hehehe...

apa2 pun..tenkiu so much.... suka sgt ni sampai tak tau nk kata apa dah..hehehe..

black_mel said...

thnx,,,,hehe....insyaAllah...kalau free mesti dtg...klau xleh dtg cmner?huhuhu...

xde special entry ker?hehe....

tahniah eyriqazz....dh agak dah bro,kau mesti menang...luck2...hehe...

tahniah gak untuk yg lain...

Aziana Ariffin said...

Tahniah2 kepada semua pemenang ye

Adya A. said...

wahhh bestnyer....dpt undangan lagi tuh....

zida said...

nak buat contest2 ni duet kene byk ke? ahaha teringin pulak nak buat :)

tahniah :)

Miss ... said...

eh aku x menang ekkk hehe

Nurul Harun said...

tahniah semuaaa!!~

f_aRa_aINa989 said...

aaaaaaaaaaaaaa.....menang.....\(^_^)/
yay...ehem, nmpknya kena pegi gakla ni wedding aina...^^

sasha* said...

TAHNIAH PD SEMUA YG MENANG.THEY DESERVED IT :D

ElyaElmo said...

tahniahhh kepada pemenang...yang kalah cube minggu depan yeh!!~ha3

Admin said...

maya...dpt saguhati ok juga..hehehe

http://coretanmayaku.blogspot.com/

ramai jg yg kawen bulan 6 ni....mcm mn ni..nk p mn satu..hehehe

Eyriqazz said...

wah,teruja2...saya menang?first time menang contest daripada bloggers..thanks sweetaina...seronoknya..seronoknya...
nanti2 buatla contest ya...

Budak Pipi Tembam said...

eh..eh...kite dpt saguhati...weeee!!!! kena jemput p kenduri kawen!! best2!! tp, klo xdpt pegi xdpt hadiah eh??? xpa2... klo xdpt pegi, kirim kad buat kenangan tau... hihi... *tetiba demand...:p
thanks cik Aina~~

g-mie said...

yeepee~!!

dh ade pemenang~!!
tahniah utk u'oulz yg menang..

;')

Melz said...

ahahaha adiah aku tak laku .. dem

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

tahniah kepada pemenang

Eyriqazz said...

teruja menang.,..

thanks sweetaina for selecting me..

semoga semuanya berjalan lancar...

ezany said...

tak sangka leh gak menang.. hehe.. tapi tak sure la boleh datang ke majlis perkahwinan tu.. takut clash dengan majlis kawen sepupu sepapat.. hehe.. nnt ape2 sy inform eh.. kot sy tak boleh dtg.. nnt cik aina forward la hadiah tu kat org lain yg bertanding.. :)

illy ariffin said...

congrats! to all =)

Aus MeLankoLik said...

dah agak da .
kompem eyriqazz menang , hahahak .

ZACK ENTRY said...

adakah diriku masih dijemput?huhu