..

Friday, May 7, 2010

Berblogging sementara masih bujang

Yihaa..yeehaaaa...lompat tinggi2. Kejap ada kejap takde. Sebijik macam chipsmore. Oke la..aku kebizian sangat sekarang. Nak kata bz sebab nak kawen tu tidak la sangat. Tapi bizi sebab komitmen keje yang berrrrtimbun2. Tambah2 sekarang ni tengah peak period, biasa la kan..keje buat akaun ni..ada masa bz, ada masa sangattt free. Bila sangat free tu la keje aku berblogwalking je siang dan malam. Tapi ape pun..nak guna kesempatan yang ada ni dengan berblogging puas2..hahaa. Esok2 sibuk ngan anak2 dan laki lak kan. Ni sibuk ngan keje pun blog da tak terurus dah, ape tah kalau da bekeluarga nanti. Nak kena cari bibik sorang ni...ngeee. Sapa nak jadi bibik blog saya???? sila angkat kening.

Tadi..masa tengah berjalan2 dari satu blog ke satu blog, ternampak gambar kad yang amat ku kenali..yeaaa, kad kawen aku. miahaha. Tuan sendiri tak sempat nak taruk dalam belog, kawan2 da siap letak da. syabas..syabass. sayang korang lebih. Da dapat kad tu, bawak2kan la datang ye. Kalau tak..xmo kawan!!!

Oke la..tu je nak hapdet. Mekdi saya suda sampai..nak makan dulu. tataaaa

33 comments:

fiD said...

yakin ke xkan blog????

sasha* said...

sibuk2 pn jgn lupa i haha

Hazzy Ishak said...

tadi nampak kad kawin aina kat blog bean...

ally said...

dear..teruskan berblogging if dah berkeluarga..hehe..

ally said...

dear..teruskan berblogging if dah berkeluarga..hehe..

makdara terdiva said...

amboiii bz sokmo adik tiriku ini..
insyaAllah akan sampai ke majlis gilang gemilang kamu nnti..

sekarang nak pegi JAKEL cari baju..haha!

.::WaNiE::. said...

bak sket mcd tu

hahahahah

uncle said...

tuan umah mesti berasa tak tentu arah..la ni...dup dap dup dap mengira detik penuh bahagia..ist ok..kami yg dah kawin amat faham hahahahahh...harap aina akan terus aktif berblof hingga beranak pinak ek..

eNaSaN said...

waH dh nk TaweN...





conGratE yer....

a d r e y n i e e l i s y a said...

x lama lagi tu yang mo jadi puan aina...
hoi2!!

=)

~AmyLiana8886~ said...

wow dh nak kawin ek..tahniah..

AMELIA said...

sis. i already got ur wedding card. thanks.. ~malu~,..

lionteen said...

kad tuk lionteen ne????

QieFLy si Dolce said...

kita dah angkat kening ni hehhehe

ElyaElmo said...

ainaa.....mesti tgh dug dag dug dag kann...
enjoy laa sepuas puasnyaaa semasa zaman bujang u ni..muahahahaha
selamat pengantin baru in advance gorgeous....sila ambik award :P

'AQILAH said...

heeee. :)

Cik aiNa said...

to fid:

bukann...yakin akan berblog lagi. =)

Cik aiNa said...

to sasha:

yang..i xkan lupa uuuuu..muah..muahh!!

Cik aiNa said...

to hazzy:

a'aa..bean ade post kat blog die. =)

Cik aiNa said...

to ally:

ye dear..insyaallah, aina akan terus berblogging even da kawen.

Cik aiNa said...

to makdara:

kak diva..jangan akak hot dari saya sudaaaa la..hahaa

Cik aiNa said...

to wanie:

jommm.. aina suapkan... =P

Cik aiNa said...

to uncle:

uncle..skarang x rasa dup dap lagi,tibe hari kejadian baru dup dap kot..hehee

Cik aiNa said...

to enasan:

thanks dear

Cik aiNa said...

to adreyni:

tu la yunkk..lagi 2 minggu lebih je lg.

Cik aiNa said...

to amy:

thanks amy..

Cik aiNa said...

to leeya:

leeya wajib dtg ngan syah!! rindu kamuu sayangg. nnti jumpe kayh

Cik aiNa said...

to lionteen:

alaa..lionteen, aina terlupaa..uwaaaa

Cik aiNa said...

to qiefly:

jaga blog for free tau..hahaa

Cik aiNa said...

to elya:

ye dear..thanks yea.
lagi 2 minggu lebih je berbujang..ahaa.

dear..nnti senang2 dtg la majlis i k. =)

Cik aiNa said...

to aqilah:

=)

BeaN MorENo said...

macam nama saya disebut disini...

Cik aiNa said...

to bean:

yep²..disebut secara x langsung..heheee