..

Wednesday, June 30, 2010

Contest mata menawan....ke?


Saya taruk gambar ni untuk contest mata menawan. Saya taktau apa² pun sebab secara tetibe je ditag oleh cikhelena kita. Dan saya tau mata saya tak menawan pun, cuma saya rasa nak panjatkan rasa syukur saya kerana dengan adanya mata ni saya mampu melihat dan menikmati setiap keindahan alam ciptaan Tuhan. Dan dengan tragedi semalam dimana mata saya terasa sakit seharian, tak boleh nak kelip mata langsung..membuatkan rasa insaf tu muncul di dalam hati. "Oh..alangkah bertuahnya aku dapat melihat, mempunyai sepasang mata". Secara tiba² saya cuba menutup sebelah mata dan melihat dengan satu mata "Ya Allah...teruknya aku rasa, penglihatan aku terhad"..sejurus kemudian, saya menutup pula kedua belah mata "Aku tak sanggup Ya Allah"..itu kata² ikhlas yang terbit di dalam hati.

Jadi..tidak perlu terlalu mengejar kesempurnaan kerana kesempurnaan itu kadangkala menyakitkan..ecehhh. (bermadah ye kau aina petang² camni). Bersyukur dengan setiap kurniaan dari Illahi dan akhir kata "saya sayang Aina saya"..hehehe



klik gambarajah untuk terus ke blog penganjur =)


Dengan ini, saya melaksanakan tugas dengan mengetag lagi 2 orang kesayangan saya iaitu :

  1. YanaMIB
  2. Makdara Terdiva

Good Luck =P







31 comments:

.::WaNiE::. said...

weeewitttt

hahha

cik helena said...

menawannnnnnnnnn!suka sangat gamba nih!

saya sayang helena saya juga!

Cik aiNa said...

to wanie:

auww..jangan ngorat saye. hahaa

Cik aiNa said...

to cik helena:

klo i nak ckp i syg helena bole?
haahhaa

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

menawan habes la. sampai da tak kenal da. siap le tilik pic sapo la lawo sangat ni.. hehe.

Cik aiNa said...

to oshinz:

hak3...ayat cam perli je tu..hahaha

++***hana zaty**++ said...

akak!

tol tu akak! sume Allah cipta kite dgn sangat menawan kan! heee...

Cik aiNa said...

to hana:

btol tu hana..semuanya menawan, ade kelebihan tersendiri. =)

QieFLy si Dolce said...

gud luck sis...kita nak try tapi takde koleksi mata yang memukau la huhuhu
Entry terkini : Apa (Park Yong-Ha) WINTER SONATA telah bunuh diri

Puan aiNa Rahman said...

to qiefly:

ahaks..mata sis pun x memukau oke. x mampu nak pukau sape2 pun. pukau cik abg je =P

btw..thanks qief

ika. said...

cantik mata kak. pki eyelashes eh? d chance nk menang ni!

dak eina (◕‿◕) said...

auww mata tu sangat menawan. nway gud luck sis~~

nk j0in jugak lah~~ huhu

intanurulfateha ❤ said...

gudlak sis!
mate sis mmg cantekkkk~

chaie safri said...

canteknye mata.

Eyriqazz said...

feewitt..boleh berkenalan?hak3....

♥ juhairah ♥ said...

darlinggg, suke gile gamba aina yg satu nih. dengan pink yg nmpak luxury gtewww.. pastu kulit awk cantik sgt. make up xyah ckp la kan, tiptop! jeles la cmni! ape rahsia anda? kekeke.. ok jue tau coment ni xde kena mengena ngn entry ni langsung. tp jue nk gtau jgk. penting ni! :P

miss nana said...

gudluck! cun la gamba akak nie

Jemput jenguk sini
Berita Baik untuk Cats lover

Siti Fatimah Nabihah said...

ouch.. ur eyes! so beautiful! can i borrow it!! huhu.. nice la..

y@n@ M!B said...

huhu thanks sbb tag..akn ku langsaikan kemudian..ngee~

ehem ehem maken meletopsss header tu..ish jeles ni.. =p

Judiene said...

tu mata ori ke, mata contact??
hehehehe

Puan aiNa Rahman said...

to judiene:

yg ni mata ori judiene..x bercontact sebab x suke pakai. menyeksakan..hehe

wazy said...

good luck untuk contest ni

AngahSayang2314 said...

auwww menawan sih... hehehe

Sharinginfoz said...

good luck....

Sazzy Falak Juara Tiger Show??

etomyam said...

wah..memang mata yg cantik...dan steady hehe

Puan aiNa Rahman said...

to ika:

a'aa pakai eyelashes..hehe

Puan aiNa Rahman said...

to dak iena:

ienaaa...sila join. =)

Puan aiNa Rahman said...

to intan:

haaa..yeke?
cam x caya jer..ahaks

Puan aiNa Rahman said...

to eyriqazz:

awww..ade org nk berkenalan la..pewitss

Puan aiNa Rahman said...

to jue:

owh tidak..tidakk, aina suda malu. tu semua effect mekap n edit2 je yang..mane ade kulit i cantik

maisyara Pot! Pot! said...

gudluck yea! :)












* terpegun kejap ^^