..

Tuesday, December 14, 2010

Follower saya, tolong baca ni ye =(



Kemana kamu semua wahai kawan². Saya nak cakap yang saya rindu anda semua..hu3. Masa yang berlalu membuatkan kita semua sebuk dengan haluan hidup masing². Berbulan² saya tak aktif berblog, cuma sesekali time rajin je keinginan berblog itu muncul..sekarang dah tak macam dulu, dah takde geng klik² iklan, dah takde kawan² yang selalu datang menjenguk blog dan dah dah xde pengomen tegar kat blog ni. Sungguh, rasa rindu giler ngan semua tu. Bila saya godek² entry yang sudah², saya jumpe ramai kawan² baru kat sini..yang selalu jenguk blog ni. Sekarang dah tinggal 2,3 kerat je. Uwaaaa...macamana nak kembalikan nostalgia dolu², rindu hokkay!!!

Kalau dulu saya galak berblogwalking, pagi² mesti dah jenguk blog kawan², tegur sana tegur sini konon cam mesra alam giler² la kan..tapi memang btol mesra alam pun..hik3. Sesekali bila post entry, pengunjung sampai berpuluh²..makin saya bersemangat nak berblog. Korang la yang menjadi inspirasi saya untuk terus berblog sblom² ni. Sekarang, sejak dah kawen..mood malas tu datang tak agak², melampau² malasnya. Padahal masa free banyak aje kat ofis, kat umah. Laptop ade, broadband pun ade..dah diberi kemudahan macam gitu pun taknak digunakan. Ape ke rugi benor aku neh. Kalau dulu sebelum ade lappy, saya gegeh turun ke CC kat depan umah semata² nak online, tak cukup dengan tu..lappy member yang jadi mangsa pinjamanku..hahaha. Gile blogger tegar kan..kan. Kalau tak update blog sehari rasa cam panas je montot. erk..

Sekarang ni saya cuba nak berazam untuk rajin berblog..tiap² hari pun kau berazam wahai aina..tak jugak buat². Kembalikan zaman kegemilangan dolu²...kah3. Cam lame idup lak kan..nak kembalikan zaman kegemilangan segala. Nak taknak kena rajinkan diri godek balik semua entry lame dan jejak kembali pengomen² tegar kat blog ni. Saya rindu akan anda semua. Kemana anda menghilang? uwaa..uwaaa..sedih neh. Dah macam jejak kasih kan. Jadi kepada semua yang mengenali saya, sila la tinggalkan pesan kat sini supaya jalinan persaudaraan sesame kita tidak terputus. ececehhh.



47 comments:

Zue Zoey said...

rindu nak gelak same²!!! =D

Ieda Al-Habsyi said...

miss u 2 beb! aktiff kan blog aina!! :)

Puan aiNa Rahman said...

zue :

zue syggsss...rindu hokeh. klo pegi times square mkn kt mekdi sbelah cosmo world tu mesti tingat kat korang.uwaaaa. zue yg paling aina ingt..sbb u sweet sgt babe =D

Puan aiNa Rahman said...

ieda :

akak...rindu kat akak jugak. dlu selalu je saling kunjung mengunjung. woaa..rindu². pasni nak buat link kt sbelah tu biar la panjang²

Zue Zoey said...

sweet muweet ke? hehehee... aina pun sweet tau.. ngan bulu mata ala-ala rozita che wan tu.. ;D

ieqa said...

selamat beraktif semula kak Aina! hehe ^^

♥S@R@♥ said...

salam aida,

ada je tp selalunya silent reader je..hehe (coz sy pun da mood malas nak berblog)

Puan aiNa Rahman said...

zue :

ahahahahah...skg x smpat nak berbulu mata dah, x larat nak bawak perut. haha

Puan aiNa Rahman said...

ieqa:

yes..cayyokk..cayyookkk =D

Puan aiNa Rahman said...

sara :

aaa...sara, lame x nampak. tu la, skg masing2 da ramai x aktif berblog.

eNaSaN said...

salam Puan aiNa...



lamer juga x jenGuk2....ku pon tahaP berbLog sudah berkuraNgan..... xsempat nak jengUk2..

Puan aiNa Rahman said...

enasan :

yeaaa...enasan, saye ingat kamu. xpe², paham..ramai yang da x aktif berblog. janji bole kepintach lg..hik3

nadiah said...

aina menjejak kasih yer. harap jumpa lah yg dicari tuu. emm xpe, kita aktif gak blog. nt kita jenguk2 blog aina sokmo. kita kan geng perot boyot. HAHA

[z@ck] said...

weyh..dah preggy dah ko ek..memang lama benar aku tak singgah sini..huhuhu..miss u too dear

Puan aiNa Rahman said...

nad :

geng perut boyot harus diutamakan, siap ade link khas kat sidebar tu. hahaa

Lya Colours said...

skrg memang mood malas melanda
nak2 pms
lagi malas
tapi xpe, insyaALLAH akan rajin lepas ni
sebab nak hujung2 tahun ni keje berlambak kat office
apa2 pon, hot momma take care ye
jaga diri =)

Puan aiNa Rahman said...

zack :

yolaa..da nak jadi mak budak dah. hehee. lame x nampak ko weh. miss u..miss u

Puan aiNa Rahman said...

lya :

mood malas para blogger makin menjadi²..hehe

Ujang9897 said...

caiyok..caiyok..hehe

makdara TERdiva said...

rindu nak bergosip kat sini mcm dulu2..eh!

yg pnting bb & mommy sihat2 sokmo

zety said...

mungkin cik aina eh tersilap madam aina kene kurangkan bercakap tentang bby..dan diharap kerap berbloging.kadang kadang jenguk gak sini tapi hampa T_T

Jieda said...

Hmm..aktifkan balik la blog ni aina.Aak suka baca tulisan aina yang agak 'gila-gila' tu he3

ahsfantasy24 said...

i'm coming...!

hehe miss u too~

Honey Daa said...

sy pun rindu nk baca entry baru blog kak aina ;)

black_mel said...

ada pn aina...baru abis final exam..pastu dah kena balik kg...kat kg pkai bb jer..bb dah la slow..pastu kena share dgn adik beradik yg lain..so xleh nk bw sangat....

baby mcm mna?smakin aktif menendang?ader tips2 untuk ibu mngandung,share jer kat sini..sure ramai yang nak dgr...;)

eliana_adnand said...

kami sume ade je yang...
selamat kembali ke dunia blogging ya.. :)

Puan aiNa Rahman said...

ujang :

yeaa..kena bersemangat!!! haha

Puan aiNa Rahman said...

kak dara:

otak dah berkarat kak..tu cam slow sket nak berblogging. hahaa

ape pun, akak tetap no.1..sbb dr dlu smpai skg ..adeee je. =D thanks kak

Puan aiNa Rahman said...

zety :

ahaa..thanks dear for ur pendapat. maklum la eksaited dpt bby tu cite pasal bby je..haha. plus, jarang berblog, idea pun mcm dah kering skg..x mcm muda² dulu, ade je idea. =D

Puan aiNa Rahman said...

kak jieda:

kak..zaman gile² tu best kan..kan. even entry tah hape² pn ramai je yg datang. hahaa. nak kena study balik neh entry yg sudah², tgk entry cane org suke. nak aktif balik..yeahhh

Puan aiNa Rahman said...

fantasy24 :

yeaa...saye rindu kamu semua tau.
*ikhlas

Puan aiNa Rahman said...

honey:

okey dear,
lepas ni nak cuba buat entry² yg menarik. =D

Puan aiNa Rahman said...

black_mel :

haaaa..mel..bertaun kite x main komen² entry kan..kan. nak cari balik semangat yg ilang neh =D

Puan aiNa Rahman said...

eliana :

thanks dear..selalu ade tau..tau =D

iRa~" said...

sis..
sll jenguk entry x update pon..hee.
skang da update, yeay!
update byk psl baby laa..heee
da beli brg baby??
:D

chekgu Moe said...

same la kite aina... tapi skang takley duduk lame2..lenguh perut! hahaah..=)

Puan aiNa Rahman said...

ira :

tu laa..nak kena selalu cr idea yg best² sket.

brg bby blom beli lg dear..tggu 6 bulan br start beli.

Puan aiNa Rahman said...

molie :

yep2..btol. xleh nak duk atas kusi lelame. rs cam seksa je perut neh. klo aina baring kt sofa ke, baju akan ku selak supaya perut terase free. =D

Cikmin said...

terus update ye aina..dah lahir boboy tu mesti meriah balik blog mummy ni.. :)

Puan aiNa Rahman said...

cikmin :

kena gilap balik la otak ni cikmin, cam dah berkarat dah. nak dpat idea update blog bukan main susah. huhuhuu

laGenDA KodOk HijAU said...

40 pengkomen tak cukup kau nak 3 juta ker? hahahaa

Puan aiNa Rahman said...

40 mane cukup beb..aku nak 40 jutaaaaa...huhuhahahehehohoo

MamaYatie said...

welcome back aina..i'm here..hehehe..so, start this week waktu ptg boleh la dtg minum teh sini yer

mier@merr said...

ada aje kat sini..eceh...perasan pulak..macam la slma ni sy pengomen tegar,..hee

Puan aiNa Rahman said...

mama yatie:

bole je kak..petang² ngeteh kan..haha

Puan aiNa Rahman said...

mier :

ahahaa...xpe, janji masuk jugak blog ni kan..kan

yok said...

hai . saya follower awak yang baru . :)