..

Thursday, December 30, 2010

Pasar sendat nak tackle khairul fahmi?



Aww..tak sesuai uols, kalau si fasha tu nak ngorat si fahmi. Yela, artis kita sorang tu bukan boleh caya pun kan. Lagi² sekarang ni fahmi tu jadi top dan femes ala² goreng pisang panas gitu kan. Walaupun fahmi sudah mempunyai awek yang come lote dan mempunya belog, tapi ape ade hal..lagikan laki orang die amek, ini kan pula setakat awek. eheh..dik, jangan marah akak naaa. ngeee.

Pasal umur? ape ade hal. Fahmi baru 21 je pun, adik² lagi haa..namun sekarang ni usia kan bukan penghalang. Segalanya boleh jadi. Rekod dah ade pun kan..si rita rudaini ngan aidil tu, macam akak ngan adik ..tambah lagi satu rekod..jadik dua..hahahaa. Jadik minah kepoh pulak aku kan. Jadi kepada fahmi sila kebalkan diri anda kerana sekarang ni rata² ramai aweks kat Malaysia ni semua duk say lap u fahmi, sampaikan artis pun lap fahmi juge, artis indon pun ade uuuu..tetibe kannn. Oke..dah, stop bergosip, tak baik untuk kesihatan.

Kita beralih pulak pada perlawanan bola sepak malam tadi. Ayooo..rasa nak lempang lelaju je si referee tu, korang tak perasan ke die macam berat sebelah. Asal nampak player indon jatuh je kasi tiup itu visel, pastu dapat free kick la, penalti la..sampaikan anak aku lam perut pun duk kick² perut mak die ni haa sebagai tanda protes. Haa..tengok baby tecik yang belum keluar pun tau sume tu taww!!! =P Nasib dorang punya kaki tu kaki buta..tak goal jugak even dapat penalti pun..hak3.

Yang lagi satu hal, cameraman. Aku taktau la dorang tu gatal ke ape. Dah macam tengok sinetron indon la pulak, tak abes nak tayang² muka artis hot, aweks cun je. Yela, kalau aku nak tengok awek hot dan cun maka tak payah la kitaorang bersusah payah nak tengok bola tu kan, baik aku tengok je sinetron indoh tuh. Siap ade manohara, luna maya..nasib si ariel peterporn takde..kannn??? Kalau tak mau haru biru uolss. Agak² perlawanan dah habis baru la dorang pegi zoom kat muka mamat² indon yang tengah frust, macam² reaksi muka aku tengok..ade yang pegang kepala, ade yang gigit jari.hahahah. Rasa cam nak gelak kuat² tapi tak baikkkk...ingat ade baby lam perut. hee. Tapi terlepas gelak jugak sambil² beringat. Kaedahnyer..

Jadi keseluruhan malam tadi syiok la. Kita kasi la si indon tu menang 2-1, ape ade hal..kan? kalau tak kasi menang kang terbakarrr pulak stadium gelora bung karno tu. Takpun dorang tak kasi skuad malaysia kita pulang ngan selamat..kan ke masalah tu. Janji keseluruhan kitalah JUARA , menang ngan aggregat 4-2, oke sangat dah tu. Watpe nak tamak² ye dak? PM pun dah announce yang esok cuti..elok sangat la, sebab esok pun 31 December 2010, hari terakhir dalam taun ni jadi korang pikir²kan la ape yang patut kita buat pada esok hari selain makan dan tido dengan sepuas²nya. Enjoy² jugak, esok jangan lupa solat jumaat bagi kaum lelaki tu..okeh.

Akhir kata, Selamat Bercuti dan Selamat Tahun Baru 2011 kepada semua. Majulah fahmi untuk negara. hahaa.

29 comments:

cik helena said...

masalah besar!!

i dah jatuh cinta dengan fahmi jugak!haa cemana?haahaha

Puan aiNa Rahman said...

ayoo..die boleh kawen 4 saje..cemane ni? sape cepat die dapat bole? hehe

nadiah said...

huhu, semua kecoh pasal Fahmi dah skrg, awek dia pon dh glamer mngalahkan artis. hoho!!

mujurlah si fahmi tu ansem, kalu tak....wuwuwuwuwuwu!!

wah, ayat last tu yg taktahan tuuu, majulah fahmi utk ngra.eh camano tu??? huhu

zaira said...

demam khairul fahmi melanda malaysia

fasha sendat tak nak kot kat dia... sebab jejai lagi berduit.

khairul fahmi sportsman, tak lama berada kat atas.

Puan aiNa Rahman said...

nadiah :

tu laa..awek die pn dah glamer. nasib baik la laki aii bukan sportsman..klo x, aii pn buleh jadik glamer gak.hahah.

glamer tu glamer gak..kang tergugat abes la..hak3

Puan aiNa Rahman said...

zaira:

btol gak kan..fasha sendat suke laki yang berduit je. x ensem xpe..hak3

YanaMIB said...

wuii kasi la kredit jugak kt safee sali..striker terbaekk tu..haha..

rsnya lg oke lg dia tyg muka awek² dpd dia tyg muka laki indon..x selera taw! hakhakhak~ *astaga* =P

Fathiha Zainal said...

Clap! Clap! Tahniah skuad Harimau Malaya. Auuummmm!!

Bleh thn gak ibuk aina layan bola. Hihi! Sy pn bising2 gk mulot tgk mlm td, dh mcm duk kat stadium gayanya.. ;p

Intan suhaila said...

elia mana nk campak .?

bubblesphoto said...

iye ke fasha ttu gile kat fahmi??
ish, tak seswai kot!!

by the way, i pon pelik ape sal nak tayang muke2 orang indonesia yang konon nye cantik tu..

i rase kite sume tak hadap pon nak tgk pempuan lawa..lawa tak lawa belakang kira. yg penting piala tu kite yg punye...

dah terus senyap je indon, apesal tak bakar aje stadium mlm td kan

Puan aiNa Rahman said...

yanamib:

safee sali pun terbaek jugak tu..idlan tahala pun. 3 orang tu mmg patut diberi pujian. raja gombal..pun patut diberi pujian..hahah

Puan aiNa Rahman said...

fathiha:

iyaaa..gue lagian nonton bola sama cowok dan bayi nya. haha.

syiokk kan. sorak x hengat dunia. ayoo~

Puan aiNa Rahman said...

intan:

elia kena jaga fahmi bebetol. jadi kita campak fasha jejauh. hak3

Puan aiNa Rahman said...

bubblesphoto:

mmg x sesuai pun..haha. pasar sesuai ngan jejai je.

tu la pasal..mcm kite nak hadap sangat awek hot n cun dorang tu. org sebok nak tgk bola, dorang sebok nak zoom in zoom out. ape daaa

suffer8zine said...

heheh awek si fahmi tu cool je

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

Puan aiNa Rahman said...

suffer8zine:

nasib awek die comel je dan low profile gitu..kan kan.

aienz nawawi said...

hehe . kagum 2

baidewei singgah dan follow =)

Puan aiNa Rahman said...

aienz :

kagum dan seronok lelebih sbb esok cuti. horayyyy

Oreo said...

tak sesuai langsung pasha dgn khairul fahmi tu

awek dia dah cukup cun dah

Puan aiNa Rahman said...

orea:

mmg x sesuai pn. fahmi pn x pandang pasar tu. hik3

farra_eng said...

malaysia menang yeay...

www.farra-eng.com

honeyvsbee said...

haha camera man tuh sengal...nyampah tengok artis indon tu

Ayuraza said...

ye...setuju sangat2...
asyik2 mke pompuan..ko tayang la muka susilo mambang tanah mambang api time frust tu..
bru malaysia boleh..muhehehe

fahmi n fasha..terlalu masak untuk mangga muda..OMG OMG MNG..haha

Puan aiNa Rahman said...

honey :

tu la pasal. x payah nak zoom bagai. bukan cantek pon

Puan aiNa Rahman said...

farra :

esok cuti yay!!!

Puan aiNa Rahman said...

ayuraza:

mambang tu x suke pon. jauh lebih ensem pemain kite oke. dengan kuna, ensem kuna lagik..huhuu

deatH_luVer said...

nampak sangat kan camera asek fokus kat pempuan-pempuan cantek indOn.
ntah ape2..

[z@ck] said...

haaa! aku pun konpius..ni nak tunjuk bola ka awek indon? entah apa apa..hehehe..yg penting Malaysia menang..lalalalaa~

Anip™ said...

fahmi dah ade awek daa..hehe

Latest Entry :
-> Contest Facebook Aizuddin.com
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !