..

Monday, January 3, 2011

yeehhaaa..saya dapat hadiah free dari tnie


See...baru je terjadi kejadian Kalimah Allah kat daging tu, terus murah rezeki..eheheh. Takde², kebetulan je kot. Lagipun ini sah² rezeki dari Tuhan jugak kan. Tadi tengah syok berblogwalking dan heboh² pasal entry tu, aku dengan sukacitanya follow satu blog adik manis yang bernama tnie ni. Memang tak perasan pun aku ni follower yang keberapa dan dah memang 1st time masuk blog beliau lagi la aku taktau yang aku sudah menang motor..ops, tipu!!! menang hadiah rahsia katanya sempena aku follower yang ke 111. Cantik nombor tu..i loike. =D

Adik tnie kita ni meminta aku ceritakan sikit perihal diri aku neh. Ala² berkenalan gitu la kot kan tnie kan?

Oke..here we go :

Nama akak aina abdul rahman (bukan nama sebenar), nak nama btol kita pm² oke. Umur menjangkau 26 taun dah..sebab dah masuk taun baru eventho baru 3 hari. Sudah berkahwin dengan kekasih hati kira² 7 bulan yang lepas dan sudah ada baby dalam perut yang berumur 6 bulan. Bulan 4 nanti insyaallah meletup la ia..sebab sekarang tengah membuncit dengan pesatnya. Asal klate dan menetap kat KL. Dulu study kat UM amek course accounting, sekarang pun kerja account exec kat salah sebuah accounting firm kat KL ni. Lagi..ape ea? Detail lagi, kite pm eh..bahaya kat blog neh, nanti satu dunia baca. ahaha. poyo~


Btw..thanks yea tnie. Baby cakap, die nak adiah besarrrr punyer. hahaha




6 comments:

tNie si keCiK said...

ahakkkss~~ tq detail nye ye kak aina..oo..ingt mcm bom jengka da..anytime leh meletop..hehehe..oke..ngah berpk nak bg hadia pe...heeee..nti tnie minta alamat via pm okeee...^_^

Puan aiNa Rahman said...

tnie :

wokeh²..nk yang besarr punyer. hahaa

Hazzy Ishak said...

kak, baby boy or girl?

aDieyZa said...

congrats.. rezeki baby tu dear..

Cikmin said...

reseki baby tu mummy... :) emsti tak sabar nak tunggu baby keluar kan..

Mohd Nasri Md. Nasir said...

wahh dpt hadiah..tahniah..hehe
semoga perut dpt meletop dgn selamat ye..amin..