..

Monday, August 17, 2009

Hanya kerana ia...

*ini semasa dalam perjalanan ke restoran tersebut...ngeeee

Weekend yang best! itu la aku bole wat conclusion..sebab nyer aku buang tabiat pegi melayan konsert sinar fm kat amcorp mall tu..berdiri 5 jam..giler seyh.Makcik2 pun ade tau..nenek2 pun ade..aku kire layan secara sopan dan anggun la kan..ehemmm. Tapi aku bukan nak cite pasal tu..aku nak cite pasal mengidam ni haa!

Memang agak melampau la ayat tu kan..hehee~ aku ngidam nak makan mee celop ye kawan-kawan..tak mencabar langsung kan? Try la mengidam sup kepala gajah ke..kari kepala lembu ke..baru mencabar. Tapi tang makan ni aku cerewet sket la. Aku takut makanan-makanan tu tak sedap. Takde nyer istilah try & error bagi aku kalau bab-bab makanan nie. Kalau yang orang rekemen tu, laju je aku pegi..haha.

Sikit punyer jauh pegi cari makan, sampai ke Shah Alam, pe name kedai tu tak pulak aku sempat nak tilik..yang aku tahu, aku kena makan..yahh!




*takde la menarik sangat pun kan?

Ekceli..malam sebelom tu aku mimpi aku pregnant..tu yang aku mengidam!! hahahaaha
Tak bole blah langsung...eeee







34 comments:

CikYana(",) said...

amboi2 siap mimpi peknen 2?

hahaha

tp okla dpt gk mkn pe yg aina duk mengidam 2

btw..comei r korang

Cik aiNa said...

to cik yana:

ahahaa..tu makna nyer kena kawen cepat2 yana..

lionteen said...

pergh..
smpy da mmpi pregnant aina ni..
dashat tul..
hehe

Cik aiNa said...

tu la..x agak2 mimpi tu..heee. tp cam comel je pregnant..ahaks

hidayah said...

amboi comel nya mimpi tu
hah skrg ni rasa nak makan jeruk ah. tp rasa jela. xde smpai ngidam pon. hohu ~

oMMy fiRuz said...

akak siap mimpi beranak lagi....dpt baby girl..gemuk & putih melepak..sapala bapak dia...ekekekeke..

+betterSINGLE+ said...

huhuhh bestnya..

Just_najmiE said...

pregnant?.. apa kah?.. hahaha.. kawen cepat2, leh pregnant n mengidam betul2.. hahaha.. :p

Nedy Nadia said...

alala...sweetnye....:)

POSH76 said...

itu tandanyer kena tawen cept2..jgn tunggu lama2...hehe

Cik aiNa said...

to hidayah:

jeruk? woaa..smalam br makan jeruk..sedap!

Cik aiNa said...

to ommy firuz:

wahh...ye ke kak? saye pn penah mimpi ade baby..tgh bagi baby minum susu..hahahaha

Cik aiNa said...

to better single:

hee~ ape yg best babe?

Cik aiNa said...

to najmie:

iye2..saye nak kawen cepat2 dan mengidam btol2...doakan kami..

Cik aiNa said...

to nedy:

alahai..segan la pulak..heheee

Cik aiNa said...

to posh:

ye babe..i kena kawen cepat2 la nampak nyer..

LuVidA^^ said...

sweet couple...

nonna manis said...

hamboi mimpi pregnant lg..org kate mimpi pregnant tu rezeki...
kalu dpt duit r jgn lupe nona...=)))

Cik aiNa said...

to luvida:

tengkiu2..hee

lizz said...

melampau tau sampai mimpi pregnant.wahaha. lawak ar u ni :P

Cik aiNa said...

to nonna manis:

yeke? woaa..ni yg best nie..nak salu mimpi camni la..

Cik aiNa said...

to lizz:

ehehe..mmg agak melampau. tapi cam best je babe pegnen tu..woahh. gatal aku!!

chipsmore said...

mee celop??? mee celop 2 cam mee sup ke?? ;)

Cik aiNa said...

to chipsmore:

mee celop..mee sup tu same le..ahahaa

w a n a said...

sedap x mee celup tu?

Cik aiNa said...

to wana:

bole tahan sedap la babe..hehe

E.d.Y said...

aritu nak g gak amcorp mall...tp terpaksa cancel saat2 akhir...sudey...

Cik aiNa said...

to edy:

yeke..la, rugi. best layan rock kapak..haha

Judiene said...

cik aina
mee celop best r
sy pn ske gak
hahahaha
tbe2 je kn..

:)

Cik aiNa said...

to judiene:

ye2..mmg sedap. nanti bole gi makan sesame..huhuu

w a n a said...

kre dh abis ngidam la ekk..??
dh kate sedap mee celup tu.

DilOt said...

mimpi pregnnt maknanye dh smpi seru..hehe...

sweetnye korg..mcm secocok je...

Cik aiNa said...

to wana:

ye2..kire da lepas mengidam le nie..haha

Cik aiNa said...

to dilot:

hahaa...tu la kan, da sampai seru la tu kot. kena kawen cepat2.