..

Monday, October 26, 2009

Belated bufday lagi



Makan-makan lagi untuk bulan nie..kali ke-2 kot. Ofis aku nie salu celeb staff nyer bufday .Kali ni untuk staff yang lahir bulan 10 lak. Aku punye dah lepas..aritu tak sempat nak amek gambar..sebab takde mood..hahaa. Sendiri punye..x de mood nak amek picha..orang lain nyer..sebok je aku ke hulu, ke hilir ngan tepon yang tak berape nak canggih tu..bajet "camerawoman" la. Kejadian nie baru je tadi..huhuu~ makan pizza yellow cab yang besar gedabak...ni pun tengah rase mual-mual lagi, sebab ternampak pizza udang ade garlic tu..eeeeeeeyekss!!! Tengok udang yang kiut-kiut tu buat aku rase nak try..tapi bile ternampak garlic huduh yang menghiasi udang tu..terus mati selera aku!!


Ni ade bos.. bufday girls..dan sape lagi kalau bukan aku yang comel lagi kiut..muahahahahaaaa. Oke la..tu je..nak sambung buat kije la..nanti bos marah. chiowww~








14 comments:

Syed Salleh said...

Wooooooooooooooooooooooooo !!
ade pizza gi ak :p

i wonder would my birthday be celebrated to then he3..
28.6
pretty pelase
*puppy dog eyes*
^^

Cik aiNa said...

to syed salleh:

pizza yg x berape nak sedap!
ermm...

Cik Rara said...

dah2 cik aina..g smbung wt keje..hekhek.. :)

Cik aiNa said...

to cik rara:

dah xde mood nak wat kije..sbb da pukol 5..time to go back!! hahaa

Cik aiNa said...

to cik rara:

dah xde mood nak wat kije..sbb da pukol 5..time to go back!! hahaa

Syed Salleh said...

ha3.. yewk ke :p
dang.. tak jdik mintak ah LOL :)

Cik aiNa said...

to syed salleh:

kalau mintak pun..mmg x dpt nak bagi pn..sbb da abes. kena order lain.. =P

sasha* said...

YANG,TAK PNH MKN PIZZA YELLOW CAB TU.BEST KE?HEE U TAK SUKA GARLIC EH?LAPAR PULAK PAGI2 DH NAMPAK PIZZA :P

Cik aiNa said...

to sasha:

pizza tu best la klo dpt topping yg best..klo dpt garlic tu..uwaaa..menanges i.

miss oren said...

waaaa..cink aina sudah kaya
ding ding ding
mahu buat baik2 sama cik aina lah

sasha* said...

lupa nk ckp yang.u lawa.suka tgk mata u tu (^_^)V

Cik aiNa said...

to sasha:

owh sasha sayang..u make me blush. ahaks.

IxoR@ said...

Apa beza pizza hut dgn yellow cab? Mana sedap....?

For me...pizza hut sedap!

:D

Cik aiNa said...

to ixora:

pizza yellow cab x sedap pown..better gi pizza hut la.hee