..

Tuesday, October 13, 2009

Goodbye!!!


Myspace? uwaa..it's not my space anymore..sbb aku delete akaun myspace baru jap tadi. More than 3 years aku layan myspace..macam-macam la yang berlaku. Kenal ramai gak kawan kat situ.."kenal tunang pun kat situ" ..hehe. Jadi ..dengan secara rasmi nyer dan tanpa rase penyesalan..myspace aku telah dihapuskan tepat jam 12.35 tadi. Biarlah myspace tu jadi satu kenangan pahit+manis=payau dalam hidup aku. Sebelom delete tadi..aku sempat la save pape yang patut..hahaa. Yela kan..mane tau esok-esok da tua..nak tengok balik semua tu..jadik aku abadikan dalam entry ni la..ehemmm. Walaupun aku jumpe encik tunang kat myspace..tapi sikit pun aku tak rase ralat dengan mendelete mespes tu..bangga lagi ade! hahaha.


~ni ade lah profile aku..suke kaler pink beb..ape leh buat


antara picha yang ade dalam myspace..

album 1
ni picha sendiri punyer..posing gedik2..nak termuntah bile aku tengok balik..
"nasib baik comel" hahahahaa


album 2
picha dengan aweks..ade kawan mase skolah lagi..adik aku..kawan myspace..

album 3
picha ni banyak ngan jejaka-jejaka malaya..

Jadi..sekarang nie aku cuma ade fesbuk..ngan blog terchenta ni je. Lain-lain takde. Fesbuk best sebab banyak game..yihaaa.

Papai myspace!!
"thanks coz menemukan aku ngan sidia"











29 comments:

cybernetic88 said...

ouh knl kat myspace ye. wah best je. tp syg la buang myspace tu. huhu.

psst. kte pon knl sum1 kt myspace jgk. doakn hrp kkl cam u jgk. aha =P

CikYana(",) said...

yana pun da delete myspace
fesbuk jz deactivekan jer
frenster da delete gk

skunk jz layan blog n ym
:)

sasha* said...

yang,sy dh byk kali delete myspace.cuma kali ni je mcm lama sikit tak delete huhu.skrg ada myspace dgn blog je.wah u kenal tunang kt myspace?mcm hampir sama cite kita ni :P

Cik aiNa said...

to cybernetic88 :

x rugi pn ..sbb da dapat sidia dah..hehe.

okeyh..aina doakan u all nyer r/ship kekal eva afta..

Cik aiNa said...

to sasha:

yup..i kenal die kat mespes..hehe.

Cik aiNa said...

to cik yana:

dah berumo camni x sesuai dah nak layan mespes..lagipn kat sana sosial sgt..hohoo

Miss Izah Mohamed said...

sebab da ade fesbuk.. heheh
tp izah juz deactivate je mespes tu..
xsampai ati lg nk delete :P

Cik aiNa said...

to miss izah:

dulu aina nak delete dah..tp rase syg lak..
skg..cam confident je nak delete..so..delete je la..

CikYana(",) said...

hoho

tau xpe

Cik aiNa said...

to cik yana:

hehehe =B

hidayah said...

bye2x ms

veri2x welcome fb

gitu la ye ?

Cik aiNa said...

to hidayah:

hee...gitu la gamaknyer

mAr@ZiEy said...

Sama la..mySpace ngan Friendster da delete da acc..skg hanya ade FB,blog also Twitter..hehe..add la sy yer..

Cik aiNa said...

to mar@ziey :

yeke..heee.
wokeyh2..nanti add..

miss oren said...

lorh
nape delete?at least kalau xnak layan my space biar kan je cik aina..kan ke kenangan tu..muahaha..mandai je padahal cik oren tak pernah memiliki akun myspace

smiley miley -____- said...

jalan2 di blog ini...
=D

Cik aiNa said...

to miss oren:

xnak la..buat menyibuk je kalau dibiarkan camtu..eceh..haha

Cik aiNa said...

to smiley:

tengkiu2

Cik Rara said...

alamak..xpt la jpe cik aina kt ms g kn..

Cik aiNa said...

to cik rara;

xpe2..cik aina sentiasa berblogging..hehe

Encik Azizan said...

tlg ajr cmne nk delete akun ni..x pndai..hik3

Cik aiNa said...

to encik azizan:

ajar? owh..boleyh2..caj lima blas hengget..

Mohd Ridzuan said...

nak delete jugak la acc ms, tapi lom jmpe kkasih ati la..haha :p

niesz said...

ter pk gak nk tutup myspace..
but bkn skrg..
if boley mmg nk tutup as soon as possible..
hihi..
coz da ramai plak kwn2 yg niesz x kenal dlm tu..

Cik aiNa said...

to mohd ridzuan:

tu makne nyer kena delete dlu br jumpe kot..hahaa

Cik aiNa said...

to niesz:

mmg la..myspace da x best..
mls dah nk layan org2 x kenal..nyampah..hohoo

Kaseh Mucuk said...

mucuk nk dlte tp......dok pikio kt situ jek mucuk leh tgk kwn mucuk yg de kt oversea..soh dia wat fesbuk dia namo..menci btol la..mucuk pon da jrg merepek kt mespes tuh..hehehe

Cik aiNa said...

to kaseh mucuk:

heee...klo ade sebab tertentu xpe kan. cam aina da lame x bukak mespes..so, delete terus je la senang.

F U N F A B U L O S I T Y said...

sedih giler statement clash dengan mespace ea... ;D