..

Thursday, October 15, 2009

Lulu yang GOJES !!...

Mesti anda kenal si gojes ini kan..ni la menatang kesayangan aku..walaupun tak dapat memegang dan memeluk dan menciom beliau, tapi aku rase cam sayang giler oh kat beliau. Sebab beliau comel sesangat..kalau ade jual kat hypermarket ke..pasar ikan ke..dalam selonggok lima belas hengget..dah lame dah aku beli..bukan takat selonggok, berlonggok-longgok pun aku sanggup beli oke! ahahaaa.. "ape ke mental aku neh"...




kediaman lulu yang indah lagi cantikkkk menarik!



Encik ayie pun dah siap join da club dah..everyday mintak izin nak bukak fesbuk aku sebab nak main ngan lulu..bawak pegi race..race ade sepuluh je sehari..kalau semua die bantai..aku? haiyooo!!

Ekceli kan..main game yang cenggini..serius boleh release tension. Dats y tiap-tiap hari aku on fesbuk dan layan si lulu neh..hohooo. "mintak-mintak la bos aku tak bace entry neh...yihaaaa









26 comments:

BULLET said...

cis, kaki fb. xpaham tol la ape yang best fb tu...jage pokok la, doll la...hehehe. better tanam pokok sendiri. dapat gak hasil kan

sasha* said...

yang,i tak tau pun apa benda menatang lulu ni sbb i takde fb huhu.best ke main?mcm ramai giler yg addict.mintak2 boss u baca blog u :P

miss oren said...

cik oren ada bukak cafe kat fesbuk..sila la datang mencekik

Cik aiNa said...

to bullet :

hahaa...biase la tu..hobi katekan..sambil bekerja..sambil bercucuk tanam..

Cik aiNa said...

to sasha:

u bukak la fesbuk..layan gak main game2 ntah ape2 nie..ahaks

Cik aiNa said...

to miss oren:

yeke? kalau datang mencekik secara free..skarang jugak cik aina dtg..yihaaaa!!!

niesz said...

comey nyer die..
lulu!
niesz ade game name lulu gak..
but game lain la..
hihi..

LuVidA^^ said...

ngee cumel nye lulu die...
kite da lame x tgk pet kite....huhukkk

Melz said...

game nie mel try nak main..tapi xleh layan :P uhusk

Cik aiNa said...

to niesz :

yeke?
ahaha...kembar die la tu kot..

Cik aiNa said...

to luvida:

yeke? aaa..mesti die masam da..

Haneem said...

wwwooo..
gojes sggh cik lulu ni.
kalau anim ada ank jantan boleh kenen2 kan.
ahahaha~

LuVidA^^ said...

mst da banyak lalat...hahhaa

lionteen said...

lame da xmen..
da berlalat da kot bubi lionteen...
cian kat die..
msti die segan katcik lulu ni,sbb terlalu gojes..
hehe

ღn0n0iღ said...

Dulu main le..sebab memang nak bela pet tapi hajat tak kesampaian..
Sekali lama2 dah boring..

1. asyik buat benda yang sama je tiap hari

2. lambat loading.. buat laptop jadi hang.. sapa suh pakai lappy zaman tok kadok punya lappy ekekeke..

3. takde masa sangat dah nak kumpul coin.

4. Sebab dah ada A&L yang tersayang

Kesimpulannya..
Pet Society memang addictive tapi dah tak jadi addict once dah bela pet yang betul2 ada depan mata, comelnya Ya Allah!

Cik aiNa said...

to melz:

nape xleh layan lak? hehehe

Cik aiNa said...

to haneem:

wah2..jadik besan la kite nampaknyer..hahaha

Cik aiNa said...

to luvida:

heee..bukan takat lalat..langau pn ade..

Cik aiNa said...

to lionteen:

walaupun bubi busuk dan berlalat..tapi si lulu tiap2 ari pegi ciom die..mandikan die..dpt coin tu. ahaks

Cik aiNa said...

to nonoi:

aina pun akan main sampai boring..tp takat ni blom boring lagi..

hidayah said...

ya gov so kena block. sob3x. time lunch hour je main typing typing n soduku. selalu nak raking yg atas. nk kalahkan abang. tp belum bjaya lg. gila terror dia. tape, usaha tgga kjayaan. hik3

suezensuzanna said...

comel!!!!!!!!!!!!

y@n@ M!B said...

cik aina, kite da add kt fb..sila la app, leh bejiran dgn miss lulu~ ^_^

Cik aiNa said...

to hidayah :

hahaha...caiyookk2!! ya boleh!!

Cik aiNa said...

to seuzensuzana:

yup..she is

Cik aiNa said...

to yana :

aina dah approved..nnti bole jadik jiran..hohoo