..

Friday, October 30, 2009

Loya tau takk?!!!

Bile cerita pasal loya nie..mesti korang bayangkan perkara-perkara yang meloyakan..ops..of cos la kan. Aaa..kalau korang buleh bayangkan takpe..

Dan cuba bayangkan kalau bau kentut tu..meloyakan ke tak? tambah-tambah kalau orang tu melepas kat dalam tempat yang pengudaraan nyer adalah terhad..contoh nyer adalah ..TRAIN..yaa..train!!!

Hari ni aku nak luahkan pengalaman aku yang menghidu bau kentut orang mase kat dalam train..owhh..puhlizz..meloyakannn!! Ade satu hari tu aku nak balik keje..cam biase la kan tunggu train..maka datang la satu train nie dari arah Gombak, memang orang ramai la..aku ngan kawan aku mencuba nasib..masuk la kami. Tak sampai seminit..pintu train tertutup..aku terhidu bau gas HIDROGEN..ops bukan..gas Carbon la..haha. Aku failed sains..akaun je teror..yang bikin kepala aku migrain..hohoo. Tolong la weii..kat dalam train tu kot..nak melepas pun agak-agak la..dah la time tu ramai orang..oksigen tak berape nak ade..eeeee!! Rase nak lempang je makhluk tu..sangat tak senonoh. Tapi takpe la..dimaafkan..mungkin die sakit perut..dan tak tahan kot. Hahaha

Ragam penumpang train ni macam-macam!! Aku penah sekali berhadapan dengan seorang abe ni..yang membukak zip seluar nyer di depan aku woiii. Korang bayangkan la ape yang aku nampak. Takkan la die terlupa nak zip seluar kan. FYI..die lengkap berpakaian ke pejabat oke..slack..kemeja..kasut..wtf. Aku kalau ade gunting ke..pisau ke mase tu..aku potong die punyer tuttttt...nauzubillah. Nasib baik orang ramai time tu. erk..potong lagi..haha






42 comments:

Melz said...

hahaha potong ? >.>

Neway kentut tuh gas Karbon Dioksida tahap ke 18..hahahha kalau bau durian sket tahap ke 10.. huahuauha..

Kentut nie kalau kita tahan..boleh senak kepala..

so prefer lepaskan la dari tersimpan..boleh bawak maut tuh..huahuahuahau

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

potong?

dh potong ke??

hehe..

iklan tah pape...

hehe

aRe_uDear said...

wakakakaaa.. lawakknyer aina.. xpe bukan senang hang nak bau tentut die tue.. tu yg bgi sekali tue.. free ajer hahahaaa.. ;)

sasha* said...

hahaha dia tak sempat nk tahan la tu yang.ckp psl train hr ni i kene naik train gi rumah kazaa.dia tak dpt jemput plak adess.mesti kene berhimpit balik ni.

eeee pervert la mamat bukak zip tu.pakai smart yaks.takutnya.sbb u lawa yang tu dia jd gitu :P

i klik digi u tau ;)

Cik aiNa said...

to melz:

hahahaa...tapi kalau nak melepas pun agak2 la..kot. dalam train tuuuu

Cik aiNa said...

to gadis kampung:

tu la pasal..iklan tu klakar..

Cik aiNa said...

to are_udear:

tak dapat kentut free pun xpe..x relaa youu

Cik aiNa said...

to sasha:

eee...x suke la i..xkan desperate cmtu bukak2 zip seluar sampai menampakkan...eeeee

Haneem said...

hahaha!
lawak btl.
anim xpnh lg kot naik train org kentut.
tp mmg benci naik train.
sbb pnh kene raba.
eeee.
benci btl!

ramai org gile seks dlm train.
benci! benci!

cik ian@aH Lian~ said...

aina,
mahu pitam kalo
bau tuh...lagi2
tmpt kecik jer...
ramai org...
ape ler perasaan si pen'kentut' tuh?
lega ...hahaha

Cik aiNa said...

to haneem:

mmg..aina x suke naik train klo ramaiii giler org laki..takut kena raba la

Cik aiNa said...

to cik ian:

memang lega sesangat..sebab dah dapat melepaskan tuuttt ..
bape hari peram pun xtau la

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

huhuu~ bau kentut leh tahan lagi kot.. kalo bau tiyak yg xley blah..

sumi pnah hari mgu g midvaley kalo xsalah.. naik train.. nk balik tuh bapak ramai org..!! sumi nih rendang jerk orgnye..

masa dalam train opkos la terselit jerk tgh2 org ramai tu.. skali ade org *^*&% angkat tgn nk pegang tiang kat dlm train tu..

bayangkan sumi di bawah tiyak die.. nk pengsan rasa.. dah berpinar2 mata masa tuh.. bau xtau nk cakap tersangat meloyakan.. pergh..!! sejak kejadian tuh dah xmo naik train lagi.. kalo naik pun x hari minggu or time xramai org..

ellenyna said...

EE UCUK. tadapat bayangkan, mmg meloyakan.

SERACURLYLA said...

- pengalaman sera, pak cik dgn slamba yaie yaie melepas gas beracun dalam lif yg penuh sesak..

- uwa... muka mengijau semua dalam lif..

- skrg ni klo lif sesak.. sera sanggup wait for second trip..

- pengalaman mendewasakan sera.. hahahaha...

SERACURLYLA said...

- pengalaman sera, pak cik dgn slamba yaie yaie melepas gas beracun dalam lif yg penuh sesak..

- uwa... muka mengijau semua dalam lif..

- skrg ni klo lif sesak.. sera sanggup wait for second trip..

- pengalaman mendewasakan sera.. hahahaha...

imHepPie said...

haha mesti yg kentut tuh bermuka slamber je kan haha

Cik aiNa said...

to sumi:

haaa..tu lagi satu bau yg meloyakan..ishh

Cik aiNa said...

to ellenyna:

memang loya la syg oi..berpinar2 bijik mata..tahan nafas.haha

Cik aiNa said...

to sera:

hahaaa..dlm lif lagi la kan. eee

Cik aiNa said...

to imheppie:

muke tebal kot die tu..

Cik Wanie said...

Alamak sampai mcm tue skali ker,
busuk tue...

Cik Wanie pun ada pengalaman bau masyam kat dlm train,
tapi bukan kentut,
tapi bau keti yg sgt2........
(sambung ayat sendiri)
tgh feel baca novel kan,
tetiba ada sorang minah nie,
baik punya angkat tgn sbb nak btulkan rambutnya,
apa lagi,
mak ai baunya,
walaweiiii,
bayangkan dari stesen SERDANG sampai ke KL SENTRAL,
apa lagik...
aduhhhhhhhhhhh

Cik aiNa said...

to cik wanie:

eee..tu pn satu hal kan. bau "air cond" semulajadi tu lagi laa..klo dr serdang tu jauh la cik wanie..eee..

niesz said...

eee..yek!!busuk nyer..mesti da lame x g membuang tu..sampai x menyempat2..x snonoh tul..

y@n@ M!B said...

kentut ok lg, jarang org wat. klu bau badan esp. ketiak..omg!! tips b4 nek train, sentiasa bwk spray perfume..spray je perfume kt dorg, yg terasa tu naseb la..huhuhu ^_^

Judiene said...

fuyoooo
xbley byg la bau tu cne
rsenye owg pn pnh ade pngalaman cm2
xingt daa
hehehe
seb bek bkn dlm lif!

Cik aiNa said...

to niesz:

tu la pasal..heee.pengotor.

Cik aiNa said...

to yana:

bau badan xyah cakap la..memang selalu je bau.

Cik aiNa said...

to judiene:

dalam lif buleh pengsan kot..hahaa

IxoR@ said...

saat baca entri ni pun, ixora dah loya...

cut!!!

Syed Salleh said...

ha3.. biase bau bdn mat bangla lah i tak leh tahan..
stinks like hell :p

ekopelancongan said...

naseb baik kentot haku wangi..

ngee..

kuyie said...

meh kite g potong secara bjemah...nk...kalo nk set tempat n masa...kita kumpul org rmai kasi potong itu olang...

cybernetic88 said...

ouh yeah. nsb u xpngsng kn. haha.
erk awt nk ptng. haha. cian si laki tu wei! =P diew lpe la tu. mklumla dah nynyuk. hahaha.

Terry said...

owh.. memang nak pengsin kalau terbau gas-gas methane buatan manusia nieh.. haha.. :P.

ya allah.. gatal nyer laki tu.. POTONG jerr.. haha :D. nampak sngt dia cuber amik kesempatan.. adehh.,,
well..atleast tak la seteruk kat jepun... jepun lagi teruk wehhh.. huhu

Cik aiNa said...

to ixora:

heee...ops!

Cik aiNa said...

to syed salleh:

memanggg..i sokong!

Cik aiNa said...

to ekopelancongan:

mesti ko kentut ..ciom kentut sendirik kan?
eeeeeee

Cik aiNa said...

to kuyie:

hahahhaa..aku xnakk!!

Cik aiNa said...

to cybernatic88:

bukan dah nyanyuk..die mmg sengaja oke.

Cik aiNa said...

to terry:

kasi POTONG itu orang..hahaa

bunga ;D said...

boley klu mcam tu??
nk try la..
ahahhahahahahahahhaha