..

Saturday, December 5, 2009

Sempoi tak hengat..!!



Bulan 12 ni..ramai betol orang kawen..sana sini semua duk cerita pasal kenduri kahwin. Sehari sampai 2,3 jemputan kahwin. Maklum la, bulan 12 katakan..bulan mengawan..hehe. Aku? takde..takde..aku lambat lagi. Sekarang tengah duk survey ape-ape yang patut. Buat survey banyak-banyak takpe, nanti dekat nak kawen...pilih je yang mana oke dan berkenan di hati.

Nak dijadikan cerita..tadi kan..masa aku tengah syok meng'GOOGLE'kan diri, aku terjumpa satu kad kahwin ni. Aku pun baca la isi kandungan kad kahwin tu..menarik! Isi kandungan nya perghh..lain dari yang lain. Jadi aku ingat nak buat kad kahwin sebijik camni..sebab kawan-kawan aku semua jenis sempoi, jadi memang kena la ngan jiwa dorang. Yela kan..kad kawen pun nak kena gojes jugak la..untuk tidak menghampakan kawan-kawan. Jadi..sape nak datang kenduri kawen aku? Sila angkat mouse tinggi2. Aku nak post kad neh. Memang la tak buat lagi..tapi aku nak tau bape ramai yang nak datang sebab nak kire bajet.





klik gambarajah untuk tumbesaran yang gojes
~KAD NI bukan kad biase~
sila tengok dan baca oke.
hahahahaha.


Camni la contoh kad yang aku nak tempah nanti..konpem korang nak datang kan...kan?
Tau dah.
Hahahahahaaa.



68 comments:

[z@ck] said...

hahaha..sempoi habis kad..
gempak siot..kalau nak jemput kt blog bley la kot nk guna macam tu..
tp dalam dunia realiti ni..mau kena tmpeleng ngn org tua dulu..
hahaha

Cik aiNa said...

to zack:

hahaaa..itu namanyer sempoi..
nak bagi kawan2 oke la kan,
bagi membe mau kena sekeh la.

Cik aiNa said...

ops..sasul..bagi orang kampung..huhu

Mohd Ridzuan said...

wah2...gile sempoi,
bile la kad cik aina nak sampai umah nih... ^_^'

black_mel said...

cik aina...untuk group paling comel dpt kad special..hantar kad umah..hehe..

kalau buat mcm tu,tema pakaian pun kena ubah..hiphop dgn rap..hehe..

Cik aiNa said...

to black_mel :

tu la pasal..
tema "hip hop"
gerekk seyh.
konpom pengsan mak aku..hahhaaa

Cik aiNa said...

to mohd ridzwan :

next year okeh..
tunggguuuuu

lionteen said...

haha..
mmg sempoi gile..
terkjut la pkcik mkcik bile dpt..
rock btui..
hehe..
lionteen mau..
anta kad kat lionteen k..
hehe

Cik aiNa said...

to lionteen:

huhuuu..
konpem kena sekeh ngan mak klo bagi kad kawen cmni kat sedara mara..

okeh..tiket akan ditempah untuk lionteen...cewahhh

QieFLy si Dolce said...

hahahaha.....yes sis mmg gojes....

slumber jer...takperlu nak formal sngt kan...

Cik aiNa said...

to qiefly:

yup..x perlu la nak skema sgt kan.
camni lagi sempoiiii,
lain dari yg lain.

«♪Ruff♪» said...

cik aina

kawen jgn lupe jemput ye...
ngeee

«♪Ruff♪» said...

cik aina

kawen jgn lupe jemput ye...
ngeee

sukiminna said...

"pandu dengan cermat ingat orang tersayang"

catchy seh ayat last dia hoho

Cik aiNa said...

to sukiminna:

btol3..hahaa

Cik aiNa said...

to ruff:

boleh2..takde hal..
heee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahaha..bleh2 xda hal..janji dapat jemputan..siap kad lagi..kompom sampai punya lah..klu kat area kl jerk wedding jerk..bertambah2 kompom datang..ehhehehhe :P

Cik aiNa said...

to purplelicious:

huhuu..
kad tu bukan sebarang kad tau kak

fiD said...

xkisalah, janji ko jempot aku,,, k!

Cik aiNa said...

to fid:

jap..nak pikir..
jemput ke x..jemput ke x..
hurm..x..
hahahaa

riBEna said...

hahaha
betoi2 sempoiii ponye kak aina..haha!

Cik aiNa said...

to ribena:

tu la pasal..
kad kawen cmni best kan..

zack zukhairi said...

sempoi but nice :)

IxoR@ said...

Hahhahaaha...

kad kawen nampak cam biasa...tp bila dah baca...mmg sempoi tak hingat!!

hahahahahhaa....ketawa guling2 cik pora!

Judiene said...

hahaha
mmg sempoi habes
plg best yg yo! what's up! tu la
theme majlis kahwin pn nanti rock n roll aje
haha

Judiene said...

hahaha
mmg sempoi habes
plg best yg yo! what's up! tu la
theme majlis kahwin pn nanti rock n roll aje
haha

aien~s corner said...

gua no hal beb nk dtg klu g 2.. hehe

**tpengaruh ng ayt kad.. hehe

CikMin said...

mak aii kad dia..sempoi gioss kan aina..ha ko buat kad camni..pastu jemput teman2 cyber..cikmin pun nak dtg gak...hehehe..klik2 sume yg ada tgh gediks ni...

Nabiel said...

hahaha~
mmg sempoi abis kad nie~
bkn sng nk jmpe w0o0o0..
klu dpt kad cmnie..rase rugi klu xpegi tuhh~hehehe

akim91 said...

spe nk khwn ni??jgn lupe jmput..hehhe

Cik aiNa said...

to zack:

yup..sangat2 nice..huhu

Cik aiNa said...

to judiene:

tu la pasal..
xde da theme sopan santun..hak3

Cik aiNa said...

to ixora:

tu aina ckp luar biase tu..
hahaa..

Cik aiNa said...

to judiene:

ahaks...

Cik aiNa said...

to aien:

hahaa..jangan terpengaruh..

Cik aiNa said...

to cikmin:

kire jadi la ea sy ambik kad neh..hahaa

Cik aiNa said...

to nabiel:

memang kena pergi la

Cik aiNa said...

to akim:

sy nak kawen

Noorlaila Mohamed Nor said...

gila sempoi
kena save ni
buat rujukan nanti
haha

Cik aiNa said...

to noorlaila:

save la,
nnti bole refer..huhuu

ezany said...

haha.. mmg sempoi.. terbaik wok!

Cik aiNa said...

to ezany :

ahahaha..cam kenal je ayat tu..

ZahirZ™ said...

hahahaha....kalo dpt kad kawen cmnie...mmg tempah wat frame la...hahaha

farenova said...

best2kad ni..hahahha makan sekenyang-keyangnya gteeww

Cik aiNa said...

to zahir:

yup2..
bukan senang nak jumpe kad camni..kan

Cik aiNa said...

to farenova:

hahaa..mmg sempoi lah

Syida said...

kad ni mcm real je?

betul2 ke tpu2 nie eh. sebab siap ada tulis nama tu..

musykil.

Cik aiNa said...

to syida:

tu la..
macam rela je..hurmm
konpius

Cik Rara said...

lawakla..kalo rara wt cmtu,knfirm kene balun dgn mak..haha :D

zety said...

terlalu sempoi takut nnt xde org datang coz xyakin aka ragu2 samada majlis ni betul2 or tipu. i think better u jgn ikut.coz ni majlis penting takut2 tu lah

Cik aiNa said...

to cik rara:

tau xpe..
konpem kena sekeh dlu klo wat camni

kuyie said...

hahaha~
kad gapo lagu tu cik aina...
hahaha~
pesen baru tu...
jgn gna bhs sms yg cik aina guna tu sudah laa~hahahaha

*gelak guleng2*

sasha* said...

haha simple tp kalau i buat mau ngamuk mak i.katanya takde budi bahasa plak hahaha.i nk buat tema hitam ptuih pn puas kene bising dulu :P

cybernetic88 said...

eh aku ckp kad raye ke?. eh lupe seh. haha

cybernetic88 said...

haha. sis!. aku dah gntng mouse kt atap umah aku tau. haahaha. kad raya tu ok dah. kalu spe pndai designer leh buatkan tok sis kn2 =P

Cik aiNa said...

to kuyie:

dop leh wat gitu..
keno nyekeh ko umi ..haha

Cik aiNa said...

to sasha:

hahaa..tau xpe,
kalau i buat cmtu..konpem my mom marah..haha

Cik aiNa said...

to cybernetic88:

amboii..x abes beraya lg ke?

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahah!!
sempoi2!!
nti bg ak sekeping aina..
wat koleksi ni..
hahahaha

Cik aiNa said...

to ak1:

xde hal..berkeping2 pn boleh..hahaa

DilOt said...

kalau nak buat kad ni tahun depan, kompem kene tempeleng ngan mak abah nanti...haha

www.dilahdilot.com

Cik aiNa said...

to dilot:

konpem punyer..hahaa
kena tepat kat pipi

CyberBoy said...

muahahhakakak kelaka aku baca entry nie...

Cik aiNa said...

to cyberboy:

ngehehe...btol3

PiNk ButTeRfLy said...

haha.. memang sempoi la kat ni.

bagi kat kawan2 takpe la.

nak anta kat kawan2 mak ayah mesti kene marah. huhu..

Cik aiNa said...

to pink:

hahaa..yela konpem kena sekeh dlu..
mane la blajar wat kad cmni..ahaks

cik ian@aH Lian~ said...

kiut giler
mati terkejut
makcik pakcik bace...

Cik aiNa said...

to cik ian:

hahaha...tau xpe,
theme hip hop..