..

Sunday, December 6, 2009

Aina the MUSICAL...versi "TALAM"


What is this?

U nak masuk belah i ke..belah die?

Kalau u nak dua-dua..i tembak u!!


*kesian lembu yang tak bersalah ni.

Dah-dah la jadik talam muke empatbelas weh...jelik aku tengok! Ye la kan...talam tu kan tidak cantik, tidak hensem juge. Di sinun cakap lain..di sinin cakap lain..kalau ku pilih disana, disini akan terluka,perlukah aku pilih keduanya..pe daa? Bawak-bawak la bertobat sikit. Buka mata luas-luas...tak cukup luas..pakai spek! Jadik mata empat..

Konon alim..konon warak..bercinta ngan adik ipar sendiri..
eheh..tersilap channel lak. ngeeeheheee.
*minat cite nur kasih..nuuurrr..ya kasih muuu

Anda tau anda siapa..aku siapa, engkau siapa.. kerana saya megharamkan diri saya ke blog anda sebab nanti kena samak..ahahhaa. Bukan nak mencari gaduh tetapi untuk mengajar. Jangan jadi macam talam tetapi jadi la macam periuk ke..kuali 14 inci ke..baru muka satu..senang nak basuh dan sental tak kira la dengan berus besi atau berus jamban.

Kalau saya nak blogwalking 24 jam sehari/ 7 hari seminggu/ 365 days setahun pun..ade masalah ke? Saya tak mintak awak bayar bil P1 saya pun..poootong..potong potong potong, potong sajalahh. bayar bil api pun tidak. Tapi kalau awak nak tolong bayar...mak tak kesah nyahh!!! Tolong bayar untuk pakej setahun terus tau..murah je, tak mahal pon. Perghh..bahagia nyer hidup!

Siapa cakap personal blog tidak boleh maju?
Siapa..siapa?
Hello..hello...kopi ke milo?!!


Saya tidak mahu kehilangan identiti blog saya..dan nawaitu sebenar saya berblogging, iaitu untuk menceritakan pasal personal life, walhal tidak personal mana pun kerana banyak jugak cerita yang saya merapu meraban. Janji ade orang baca entry saya..dan sudi singgah juta-juta kali. Sangat appreciate oke..sila ambik hadiah masing-masing. Saya admirer satu blog ni ..personal blog je..cerita pasal daily life ,buleh je maju. Kat mane ade kemahuan membuak-buak, kat situ la ada jalan untuk dituju..tak kesah la menuju ke federal highway ke..MRR2 tu..KESAS ke..ape-ape pun boleh..miahahaaa. *yunk, tiru gaya ko gelak jap..heee

Hari tu beriyaa awak cakap yang awak tu innocent..tidak bersalah sama sekali, hari ini apa suda jadi bai?? Berumah di tepi pantai ke? Senang sikit nak kena tiup dek angin bayu membawa diriku, sepintas lalu ku terkenangkan mu..Wallaweii, best jugak sore i. Yela kan..sekali kena tiup pergi je la kat mana-mana yang anda suke,tak kesah la ke UTARA SELATAN TIMUR dan BARAT..ku jejaki..aku..bukanlah seorang perwira, gagah menghunus senjata, kalau saya gagah, suda lama saya tembak anda! wakakaaka.

Sekian saja persembahan saya untuk kali ini, saya tidak marah ye..tidak..tidakk! Saya suka malah gembira, jadi selalu la buat perangai macam tu ye. Haa..saya nak tanya ni..awak nak jadi talam je ke? Jadik mangkuk tingkat taknak? atau lesung batu ke..senang saya nak hempuk awak.



P/s : siapa bilang gadis melayu tak menawan..tak menarik hati..tiada memikat..ewaahhh.









51 comments:

black_mel said...

minat ayat last skali...mmg gadis melayu ramai yang menawan,.,,,


gadis melayu siam pun ok..hehe..

sape lah yang jadi talam 14 muka tu...cik aina..pm me..nak tau saper..

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

comelnya talam2~~

izzahfarhana said...

berbakat ah nyanyi,eh berbakat mnulis lirik.ekeke
xsangka la talam sebegitu.

sasha* said...

ni apa cite plak ni yang?i ada tertinggal apa2 cite ke?

psychopath said...

sengal la akak gojes ni, merapu je.

Cik aiNa said...

to black_mel:

sudah gaharu cendana pula la encik mel nie..miahahaa

Cik aiNa said...

to zara:

tu la..kiut je kan.
buleh wat koleksi..

Cik aiNa said...

to izzah:

i mmg versatile,,hahahaa

Cik aiNa said...

to sasha:

ade kot yg u tertinggal..hee
xpe..later update

Cik aiNa said...

to psycopath:

merapu itu best!

siggplus said...

hehehe biar padan muka dia

missfafalovemryugi said...

i penah kenal someone yg cmni. dpan kite laen,dpan org tu laen. siyes. hihi. neway, ignore je someone yg cmtu. jeles kot org tu ngn u. hihi

Cik aiNa said...

to siggplus:

hehe..beliau2 itu hanya menyemakkan pandangan mata

Cik aiNa said...

to missfafa:

tu la pasall..
konpem die jeles ngan i.
sbb blog die x best!
hahaa.

*betape angkuh nyer diriku

riBEna said...

tergelak jap zra sbb terbace skrip yg lam nur kaseh tuh
hahahaha~

Cik aiNa said...

to ribena:

otak tengah ting tong mase buat entry neh..haha

sukiminna said...

er..aku blur ni.siapa yang kau cakapkan ini?

kau join bisnes jual talam ke?

Cik aiNa said...

to suki:

yelaa..
aku jual talam,
ko xnak beli ke?
selonggok empat inggit..huhuu

QieFLy si Dolce said...

alooo sis aini asal nie??

hurm sapa yang mcm talam berkarat tu hehehe

Cik aiNa said...

to qiefly:

hahaaa..
ade la..
mane boleh gitau.

faqiha said...

haha entry ni best ;DD

Cik aiNa said...

to faqiha:

huhuu..tengkiu2

Noorlaila Mohamed Nor said...

wee isu hot tu kan?!
taktau sgt tp dgr cte mmg dasyat

menyokong personal blog!
ewahhh~
sebab sama2 memperjuangkan personal blog.

Cik aiNa said...

to noorlaila:

yeahh..hidop personal blog.

y@n@ M!B said...

sy juga sokong personal blog..weee~

heh tgk la cite ninja assasin, best woo (ada kena mengena ke komen ni..huhu) \/(^_^)

AmiYs said...

sape yg talam tu? nk tau gak.. hehehe..

tetibe nak kepochi.. ;p

alynn said...

no komen..
hehhee..suke bace saje...
bia jek la talam2 tue terjun ke lombong bersame teman2 talamnye..jnji kite hppy kan..

sukiminna said...

sapo yang marah wat personal blog nih? aku tgk ramai jek yang idop wat personal blog.

JustKhai yang sound2 ritu pun dia pun personal blog gak

Cik Rara said...

igtkn cik aina jual talam td..hekhek..gdis mlayu mg mnawan lor.. :D

nurul collection said...

ape kes ni aina..sabo je la yer..

nurul collection said...

ape kes ni aina..sabo je la yer..

DilOt said...

ong gedek-gedek..tetiba bunyi katak lak..

hehe...

'AQILAH said...

yela...banyak juge personal blog yg jadi otai..kan kan..kiter pun boleh berjaya,,,hehehe

cybernetic88 said...

diew ngarut abis. haha. saba ye sis. nnti kurang comel. wakaaka =P

Cik aiNa said...

to yana:

yeke?
buleh gi tengok ni..yihaa

Cik aiNa said...

to amiys:

ade laa..rahsia..ehehe

Cik aiNa said...

to alynn:

suatu mase nanti pasti beliau2 akan menerjunkan diri sendiri ke dalam lombong..yihaaa

Cik aiNa said...

to suki:

hik3..aku akan pastikan lagi 3 taun aku suda menjadi otaiiiiho..

hahaaa

Cik aiNa said...

to cik rara:

buleh gak jadi tokey talam.
talam ni pn kiut2 je kan

Cik aiNa said...

to dilot:

oii..katak sesat,..
hahahaa

Cik aiNa said...

to yuyu:

ayu..tak bawak alya sekali dtg blog aina? hehee

Cik aiNa said...

to aqilah:

yup..idop personal blog..

Cik aiNa said...

to acapz:

hak3..
mase buat entry ni otak tengak toing2..cenggini la hasil nyer..

~@k1 is @utuMn!~ said...

wahh!!
saya mak kpd ALAM...
ad kaitan kah???

Jantan Terhangat said...

wah last2 skali pilih la gadis melayu..

wei ko marah ngan sape meh aku pon nak gak tau sape nye blog..biar aku kasi spam kat sana hehehe

Jantan Terhangat said...

nyah kalau u marah2 camni mcm haprak
biar kan la hanzing2 tu smua..

Cik aiNa said...

to aki:

owh..tiada kaitan..hahaa

Cik aiNa said...

to jantan:

ngeh3..
kite buat dajal nak?
settt

Cik aiNa said...

to jantan:

mak bukan marah nokk..mak sukee gitew. biarkan mereka yang x bertamadun itew..x kuasa i!

ajie said...

versi talam... i senyum je.. hehehe

Cik aiNa said...

to ajie:

hahaa...rs x puas hati ade lagi..
x fully recover lg aa..haha