..

Wednesday, December 16, 2009

Mr.Propito Vs Mr.Potato


Baru hari ni aku terbukak hati nak kutuk ko wahai propito.
Maklong la, sebelom nie tengah duk usha line je, tengok mane-mane yang boleh aku kutuk.
Si propito ni aku takde la kenal sangat.
Tapi aku tau die boleh jadik kawan yang baik kot..baik ke? miahaha..

Bukan selalu kite diberi kebenaran untuk mengutuk kan?
Jadi ini aje la kesempatan yang aku ada.
Best siottt.

1. Mula-mula, aku nak kutuk pasal layout die..konon nak tiru macam aku la, kaler ijau? blah aaa..tak menjadi pon..

2. Aku tak paham ape motip ko letak gamba orang lidi duk main penyepak tu..penat aku pikir kot2 ade makna tersirat. Sakit jugak mata aku memandang..sebab benda alah tu berkelip-kelip.

3. Apsal ko pakai name propito? nak tiru mr potato kah? atau topotato kah?

4. Tak reti-reti nak taruk name aku kat geng bas skolah ko tu?

5. Nuff unit ko ade sebijik je, apsal? sakit ati aku tau tak!! pergi je blog ko nak klik ads tak buleh..sebab koma, hahaa. Letak la 3 bijik. Walaupun ko da kaya takpe..aku miskin, ko kena la datang klik ads aku.

6. Owh..dah jadi pencabar kat vote tu..baru nak chat ngan aku..fire kang!!! Haa..sesedap gigi je ko kutuk tajuk aku tak best...fire ko lagi sekali!!



P/s : terase kesyahduan menyelinap ke seluruh jiwaku..hahaha








22 comments:

sasha* said...

u kutuk la i plak yang.i nk gak tau hihi :P

Best Of Me 321 said...

kalau bab menyembur, memang cik aina la jawabnya,hahaha, apa2 pun jgn risau wahai cikaina, ranking mu sudah meningkat di melz vote tu

Cik aiNa said...

to sasha:

ehhe..nak ke?
nnti i kutuk

Cik aiNa said...

to bom:

diberi kebenaran, ape salahnya..hahaa

QieFLy si Dolce said...

hahhaha......kelasss
dah ader kebenaran apa lagi kita fire la cukup2 :P

Eldy said...

jangan gaduh lagi blogger :P

Zat said...

la.. ingat pedas sangat..huhu...
gigil gak mase nak bukak baca ni..hehehe

cryingangel said...

waaaaaaa..jangan kutuk angel..huhu

Melz said...

aku dah ada entry kutuk dia jgak..tunggu time jer hehe

Cik aiNa said...

to qiefly:

huhuu..tu la pasal.
dpt lesen besar ..

Cik aiNa said...

to eldy:

siapa yang brgaduh?
ini contest dr mr.propito la

Cik aiNa said...

to zat:

hahaha..x ckup cili..
tu x pedas sgt

Cik aiNa said...

to angle:

laa..br nak kutuk td

Cik aiNa said...

to melz:

hahaa..pe lg..publish ah..

sukiminna said...

cek enah..tolong ler kritik blog aku jugak..muahahaha..

Cik aiNa said...

to sukiminna:

xde ms nak kutuk blog ko..hahaa

Fid a.k.a Unrez said...

wahh.. fire xmaw2 eh.. jgn fire sy.. sy xkawin lg.. hahaha.. =P

Cik aiNa said...

to fid:

hahaa...fire sket je la..

lagenda said...

Salam Ziarah......

Baru je klik Nuff CIMB awak

joegrimjow said...

tunang ke propito tu?

riBEna said...

hahahhaa
bes lak tgk men kutuk2 ni
hehe

sakura ilz said...

huhuhu susah nya dapt housemate gi..dulu saya penah gak satu bilik dgn org lebih kurang camni..letak pinggan bawah katil la..baju dalam baldi direndam berhari..pinggan x berbasuh..bilik mandi dibuat cam tandas awam...katil meja jagn kata la ..x serupa katil dan meja...nak x nk terpaksa la jugak saya kadang2 tlong kemas kan katil n meja..sebab serabut nk study pun x leh..