..

Monday, January 4, 2010

Aina = model kah beliau?


Ye..saya ingin!!

Terlihat contest ni, rase macam gatal je nak join. Bukan ape, dah alang-alang ai suke berphotogedix..so, ai taknak la lepaskan peluang ni. Jadi..mari la mencuba nasib..

Hannah Talent merupakan sebuah talent agency yang mencari bakat-bakat baru dalam bidang modelling ni. Dan yang best, Hannah Talent lebih mengutamakan mereka-mereka yang bertudung untuk mencari model mereka. Hik3..bagus..i lykeee!!

Dan yang paling best lagi, Hannah Talent tidak mementingkan paras rupa oke! Tak kesah la muke kita tak licin, badan tak tinggi lampai, tak solid molid..boleh je nak jadi model Hannah Talent. Takde diskriminasi di sini. Sebab ai pun bukan nyer tinggi lampai, cun, kulit halus mulus dan gebu segala..takk same sekali ye!

Jadi kepada sesiapa yang berminat, boleh la join contest yang dianjurkan oleh Hannah Talent, hantar je satu gambar yang anda rasakan menarik. Satu saje tau, lebih2 tak boleh ye. Nak tau syarat-syarat penyertaan dengan lebih detail, anda boleh la melawat ke blog Hannah Talent. Hadiah yang ditawarkan agak lumayan oke...iaitu sesi photoshoot percuma bersama Hannah Talent.

Jadi..tunggu ape lagi..jom la join!



Aina...gambar sebenar! heheee~





Saya mengetahui contest ini dari blog Melz



28 comments:

sasha* said...

org bertudung tak boleh masuk?huhu

Cik aiNa said...

to sasha:

rasenyer xleh kot..sbb die nk yg bertudung

fiD said...

heee, aku nak paki tudung la kak, hee
guro jew,,

gud luck yew!

Best Of Me 321 said...

belum cuba belum tau, cuba dulu baru taw, :), kalau menang, hulur2 sikit yer :D

Cik aiNa said...

to fid:

pakai ler..mane tau gojes ke kan..haha

Cik aiNa said...

to bom:

die xde adiah wang ringgit..photoshoot je..huhuu

black_mel said...

bolehhh...bolehh jadi model...ingat mula2 td tyra banks..rupa2nya cik aina..hehe...so suwipppp..

Cik aiNa said...

to black_mel:

kah3..tyra itu sexy..saye tidak..haha

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

wah!! sgt cantikkk kamu :)
gud luck!

Cik aiNa said...

to tinie:

join suke2 je kak.,.
btw,,thanks

cik EPAL said...

cute...goodluck ye


btw, klik milo :)

Melz said...

oh aina . kau join . kalah la aku miahahaha

Cik aiNa said...

to cik epal:

thanks cik epal..

Cik aiNa said...

to melz:

hahaa...tp aku bukan model pro..ko xpe ah..pro..kan..kan

shazika said...

sis cantek
mesti ada pluang menang punyer

shazika said...

sis cantek
mesti ada pluang menang punyer

shazika said...

sis cantek
mesti ada pluang menang punyer

Cik aiNa said...

to shazika:

sis join suke2 je dear..

izzahfarhana said...

hehehe ecececey habisss gojes la ni?kekeke

Hannah Talent said...

cik aina...ramai nye dah comment u punye page :)

btw for those yg free hair..boley pegi kat page nih ek.


http://annahtalent.blogspot.com
anak syarikat kami yg lain yg specialize untuk free hair..another race also can join:)

Cik aiNa said...

to izzah:

tu aje yg gojes yunk..miahaha

Cik aiNa said...

to hannah:

heee..i cuba je. support u skali..hee

farenova said...

cantek akak suke.. lepas ni leh masuk majalah..

Cik aiNa said...

to farenova:

sy tak cantik..akak cantik, mcm pelakon..suke tgk akak..seyes!!

cybernetic88 said...

ha ok la nk yg bertudung. comel ape. hee. mcm model dah la sis ni. hee =P

wazy said...

pic yang menarik,saya vote 5 bintang untuk pic ni yer cik aina

Cik aiNa said...

to acapz:

hohoo...kipas saje kamu neh

Cik aiNa said...

to wazy:

semua sekali die komen tu..hee