..

Tuesday, January 5, 2010

Jom kawen ramai-ramai..mau?

Muka Buku

Gambar sebenar..bukan sekadar hiasan.


Tadi kan..mase aku tengah syiok duk bekerja, tetibe aku teringatkan plan aku nak gi ambik kursus kawen. Dan..konon cam gatal pergi post kat fesbuk. Ternyata semua dah gi amek kursus kawen..aku je belom. Itu takpe la, oke lagi. Tapi yang tak oke, aku dengar ura-ura mengatakan yang kursus kawen neh dorang nak buat seminggu ye? 3 hari ke? ahh..aku pun tak pasti. Tapi memang dari dulu lagi kot cerita pasal ni duk heboh..namun setakat ni takde lagi ..kan...kan?

Kursus kawen seminggu tu kan, kalau die cite part yang best..takpe, sebulan pun ai sanggup u! hahahaaa. Takde..tekde..tipu je. Kalau seminggu kena attend..susah woo..nak kena ambik cuti lagi.. itu lagi..ini lagi. Tapi yang aku salute, orang sekarang blom ambik kursus kawen pun, dah terer dah semua selok-belok pasal rumahtangga neh. ngeeeeehehehe

Oke la..lupakan seketika pasal kursus kawen sebab aku ade benda lagi penting nak tanya ngan korang. Dengan ini, aku nak tau pendapat korang..ape ye perkara pertama kite kena buat kalo kite nak kawen? Seyes aku taktau..maklong la, takde pengalaman...hahahaa.


Tolong saya ye kawan-kawan. Pendapat anda amatlah dihargai!





Itu je la kot. Thanks tau sudi bagi pendapat...mmuahh!! kiss satu kali kat korang~



P.s : Terasa kegatalan melanda..wajib kahwin da neh..miahahaha.



30 comments:

sasha* said...

yang,i pun tak gi lg haha.ala dh 2 tahun lepas i dgr rumors nk bulan 3 hr la seminggu la.takpela kawen punya pasal i tak kisah hihi

Cik aiNa said...

to sasha:

aww..x kesah tu. i kesah tau..sbb xmo la lame2..

suezensuzanna said...

jom kahwin rmi2:)

Cik aiNa said...

to suezen:

jom2!!

Cik Rara said...

kalo btol la kursus kwin die wt smgu,sakit woo..

Khairi said...

beli rumah dulu tu aku rasa goes to awk nyer bakal husband.

Solehah said...

klw pmpuan cari calon tg sesuai plg penting...kedua duit...huhuhu...

cik EPAL said...

tak nak la kawen ramai ramai...hee...


milo digi :)

fiD said...

akak umo bapew nie?? ehehh

xsabo ea, isyyy.. ajak la bf masuk minang...

Rara said...

hoi u tak amik lagi kursus? ekekkekkekeke. u dah confirm tarikh ke belum nyah?

Cik aiNa said...

to cik rara:

hahaa..mmg sakit la yunk oii..
lame tuu

Cik aiNa said...

to khairi:

kalo camtu, beli tangga dlu la kan.hehe

Cik aiNa said...

to solehah:

btol3..duit boleh dicari..tp calon tu cam ssh je nak cari

Cik aiNa said...

to cik epal:

kawen ramai2 x best ye? heheh

Cik aiNa said...

to fid:

umo dah nak masuk 25 dah dik oii

Cik aiNa said...

to rara:

hahaa..biase la,
biar lambat asal selamat..ahaks.

tarikh masih dlm perbincangan..

Judiene said...

ada kazen owg yg attend kursus kawen ckp, most part of the program boring
huhuhu

Cik aiNa said...

to judiene:

mmg la..
tp depends pd penceramah la kot..kan2

QieFLy si Dolce said...

hua hua hua tu mmg nak kawen dah maknanyer....nanti klu da kawen tu jempot kita erk....

Cik aiNa said...

to qief:

haha..mmg patut kawen da neh.

SuRayA^i. said...

sy da ade sijil krsus kawen~~ =D

Cik aiNa said...

to suraya:

pinjam boleh? hehe

Jogger said...

nak gi lagi buleh?

Cik aiNa said...

to jogger:

buleh je..wat rombongan cik kiah

black_mel said...

xpg lg...xpe la..bt seminggu pun xpe..ilmu..blajar x rugi...tp jgn mhl2 sudah...

shazika said...

bila mau kawen?

booh7979 said...

wah krusus kawen!....good luck to u!

Cik aiNa said...

to black_mel:

yup..btol2.
klo seminggu mesti lagi paham kan..kan

Cik aiNa said...

to flo:

hee..thanks

Cik aiNa said...

to shazika:

tengah taun kot dear