..

Monday, March 15, 2010

Aina : "Wedding Contest"

"STICKY POST"





Contest bermula pada hari ini..yeay. Memandangkan 2 bulan lagi aina akan mendirikan rumahtangga, maka..dengan ini contest yang dianjurkan haruslah berkonsepkan kawen-kawen gitu. Dan, pemenang bagi pemberi idea contest yang terbaik ialah unwanted dengan idea :

Apakah hadiah perkahwinan yang paling ideal drpd kawan² untuk aina dan kenapa.?


Syarat-syarat penyertaan :

  1. Buat satu entry berkaitan tajuk di atas.

  2. Sila sertakan gambar "hadiah" tersebut di dalam entry anda. Tak kesah la kalau dari google pun..mengikut kreativiti sendiri.

  3. Entry tak semestinya kena skema, lawak-lawak pun boleh, sebab aina kan sempoii!! hahaa.

  4. Sertakan banner di atas dan backlink ke entry ni oke. Tak perlu letak kat sidebar.

  5. Tak perlu jadi follower pun tak ape, tapi kalau nak follow pun buleh saje...tak paksa.

  6. Tarikh tutup adalah pada 31.03.10

  7. Dah join,sila tinggalkan pesan dan url entry di kotak komen yaa. Contestant terawal juga berpeluang memenangi hadiah saguhati dari aina.


Hadiah

Tempat pertama : Hamper bernilai XX,hadiah misteri dari aina, special entry untuk anda, top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.

Tempat kedua : Hadiah misteri dari aina, special entry untuk anda, top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.

Tempat ketiga : Hadiah saguhati dari aina, special entry untuk anda, top up bernilai XX, undangan ke majlis perkahwinan.


Contest diadakan adalah sebagai satu penghargaan buat followers, pengunjung dan kawan-kawan yang terus menyokong aina dari awal penglibatan aina dalam berblogging hingga ke hari ini. Sokongan dari kawan-kawan amatlah dihargai..appreciate it.Jadi...jom la ramai-ramai join contest ni, tak susah pun..oke.Jadikan ia sebagai hiburan, eratkan silaturrahim, dan sebagai tanda anda sayang saya..ececehh, xde..tipu je. Muuahh!!

Note : Sekiranya contest ini mendapat sambutan yang menggalakkan, hadiah saguhati akan ditambah dari semasa ke semasa, bergantung kepada jumlah penyertaan.

P.s : berminat untuk join tapi blom ade idea atau masa? sila tinggalkan pesan supaya aina boleh mengingatkan anda. Perlukan idea, hadiah ape yang perlu diberikan? banyakk sangat sayang oii..hehee. Tak semestinya barangan dapur, anda juga boleh berikan aina make up, bulu mata palsu, perfume, baju tidur seksi, botol susu, pakej hanimun, bermacam2....hehe. Aina pentingkan ulasan anda, hadiah yang sama tidak menjadi masalah..okehh.



207 comments:

1 – 200 of 207   Newer›   Newest»
Eyriqazz said...

menarik contest ni..InsyaAllah,ada masa akan kusertai..

P/s : Kalau tak join contest,tak dapat kad jemputan la?Hik3...taknak kawan la ngan aina camni...

Bloggers gathering sudah saya updatekan di blog saya...

black_mel said...

alamak..kalau x menang ni means x dpt jemputan la kan?sedih...uhuk3...

insyaAllah ada masa nk join jgk..tgh bz skit..

Admin said...

salam aina...contest menarik ni..nk cubalah...

maya

http://coretanmayaku.blogspot.com/

Cik aiNa said...

to eyriqazz:

hahaaa..x menang, x dpt jemputan la..ahaks. jahat x?

Cik aiNa said...

to black_mel:

undangan untuk kawan2 rapat, follower yang best..konpem la ade. isk3..untuk eyriqazz dan mel konpem ade..ahaks

Cik aiNa said...

to maya:

cuba la..oke. mane tau ade rezeki.

zai kulim said...

zai dah join..

http://zaikulim.blogspot.com/2010/02/aina-wedding-contest.html

black_mel said...

dah join...layak tak masuk contest?ni link dia..kalau x layak nak edit balik...

http://1221steps.blogspot.com/2010/02/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to kak zai:

oke kak zai..nanti aina jenguk2 kayh.

Cik aiNa said...

to black_mel:

dah baca dah mel..hahaa. adoii..tergelak sorang2 aina dibuatnya...bagus2!!

Admin said...

maya...dah join...check..

http://coretanmayaku.blogspot.com/2010/02/aina-wedding-contest.html

fiD said...

kalu pasak kak aina kawen, baru aku buat,hahaha

helena's said...

aina,,kalo tak join dpt kad jemputan tak?daku nak dtg nih!hahahaha


ke kalo join memang kene bawak adiah tu?hahaha

insyaAllah nak try nasib!hakkk

[z@ck] said...

wah..rajin ko bt contest..aku buntu lagi nk bt contest apa ni..isk..ko nak kawin da eyh? syioookkk

Cik aiNa said...

to zack:

ni berbulan2 aku plan, br skang ade idea nak buat contest..hahaa

Cik aiNa said...

to zack:

ni berbulan2 aku plan, br skang ade idea nak buat contest..hahaa

Cik aiNa said...

to helena:

wakakaka...kalau join contest kena bawak adiah tu lagi best..haha.

xdela cik hel..entry suke2 je tu. bukan nak suh bawak adiah pon..ngeheee

Cik aiNa said...

to fid:

haaa..buat..buat, jangan tak buat.

Cik aiNa said...

to admin:

oke2..nanti aina check oke

g-mie said...

cik aina.. saya just nak tanya, penyertaan ni terhad x..? maksud nya, seorang utk satu penyertaan ke..??

atau..
seorang boleh hantar banyak penyertaan, dan mana yang terbaik je cik aina pilih..?

ni tanya je eak.. saya dalam proses utk menyertai contest ni.. hihi~

Cik aiNa said...

to g-mie:

owh..aina tak hadkan. kalau ade banyak idea..boleh je nak buat 2,3 entry pn. tapi aina akan pilih yang terbaik la.

illy ariffin said...

menarik ni.. ok.. ily perah2 otak dlu.. =)

g-mie said...

orait cik aina.. yeepee..!!

g-mie said...

orait.. dah siap untuk hadiah pertama.. hihi~

http://pesona-akasia.blogspot.com/2010/02/contest-hadiah-untuk-cik-aina.html

Ms AiReEn MoHd said...

ok da siap tgk skang..kalau tak kena bg tau


http://nazreenlove.blogspot.com/2010/03/wedding-gift-kontes.html

Cik aiNa said...

to illy:

oke illy..dah siap nnti gtau aina kayh

Cik aiNa said...

to g-mie:

ahaha..bersemangat waja...baguss!!

Cik aiNa said...

to ms.aireen:

wahh..ni yg rasa exsaited nk gi baca neh. mesti pasal baju tuttttt...hahaha

Jieda said...

Laa..kalau tak join maknanya takde la jemputan ye

Cik aiNa said...

to jieda:

kalau join die special sket..hahaa

Liessa said...

salam kenal...hi sy nak join jugak...
klu ade yg tak betul hope leh bgtau...

sbb sy bg byk jugak la cadangan hadiah...leh ker...

ni link sy yer...
http://li3ssa.blogspot.com/2010/02/aina-wedding-contest.html
sila la terjah yer...

selamat menempuh ke alam perkahwinan yer..

::Mamalyna:: said...

salam perkenalan, ahkak join contest... ni link ahkak...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/03/aina-chika-wedding-contest.html

bytheway, selamat pengantin baru yer..

sasha* said...

yang,kalau i ada masa i join ye.kalau tak u jgnla marah tau.i super busyyy T_T

Cik aiNa said...

to sasha:

oke yang...take ur time.
sebulan contest tu..arini baru 1st march..ehehe

Cik aiNa said...

to mamalyna:

aina dah terjah entry tu kak.
thanks yaa

Cik aiNa said...

to liessa:

aina nak terjah2 dah entry tu.
btw..thanks sudi join yeaa

Hazzy Ishak said...

c0ntest best ni...

Cik aiNa said...

to hazzy:

xkan best je kot..xnak join ke? heheh

CikLilyPutih said...

nak join gak lah. mane tau untung nasib dapatlah kan!

Cik aiNa said...

to ciklilyputih:

btol2..mane tau ade rezeki..kan.

zuliana said...

sy join.ni link

http://happinessisreachable.blogspot.com/2010/03/aina-chika-wedding-contest.html

zuliana said...

sy join..ni link..

http://happinessisreachable.blogspot.com/2010/03/aina-chika-wedding-contest.html

black_mel said...

tq2....bnykkan hadiah lagi...ramai yg masuk tu...huhuhu...hehe..

Cik aiNa said...

to black_mel:

x berape menggalakkan lagi mel..haha

Cik aiNa said...

to zuliana:

aina dah baca dah,,TQ babe

Jard The Great said...

ehehe.. menarik

Cik aiNa said...

to jard:

menarik je ke? xmo join? eheh

-atiQah- said...

wah...nak join!
hehe..tp bukan nak join sekarang..nak fikir2 dulu.. :-D

honeyali3na said...

waaaa,nak join gak.
hehehe.
:))
jap,jap FA fikir dulu.
nnti FA update entry,FA buzz Da oke my dear.
:DD

petite_girlz07 said...

ehehehheh...

dh join dh..ni link dye akak...

http://camarputeh07.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest-dalam-blog.html

pape pom..camat pengantin baru tow....

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

alamak tak tau nak bersajak, berkarang2 ni..

kalau tak sertai contest ni tak dapt kad jemputan ke??

unwanted said...

wah..
thnx krna menerima pakai idea aku yang tak seberapa tu..:)

Semestinya aku akan join contest ni..
erm..apa hadiah yang sesuai untuk aina ek..
Makan seminggu juga nak pikir ni..he3

Solehah said...

boleh tak nak join?

Ariff Shah said...

orang sume bergather-gather..

Cik aiNa said...

to ariff:

hahaa...gather2 itu penting

Cik aiNa said...

to solehah:

boleh2..nape x boleh lak..eheh

Cik aiNa said...

to unwanted:

yelaa..org yg memberi idea harus lah kena join. sebab die bg idea, mesti die byk idea...eheh. apekah?

Cik aiNa said...

to petite_girlz07:

aina dah baca entry tu..thanks dear

Cik aiNa said...

to atiqah:

yep...take ur time..
byk masa lg ni..kayh

Cik aiNa said...

to honey:

haaa..FA wajib join oke!
support DA..hehe..

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to taufidris:

okeh2..nanti aina jenguk.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

hai aina...

kina pun dah join...

nie link kina:

http://mamaadam09.blogspot.com/2010/03/weeding-contest-aina-chika.html

VaLeriE~LabLAb said...

http://najhahnajmie.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

da join..yey!

Cik aiNa said...

to kina:

aina dah usha entry tu..thanks ya

Cik aiNa said...

to valerie:

hehee..suke yea join.
aina terjah2 nnti okayh

mrs.ecam said...

cik aina sye dh join contest awk yek...heee

http://mrsecam.blogspot.com

mrs.ecam said...

aina x kuo pong komen aku??? huhuhuhuhu

Cik aiNa said...

to mrs.ecam:

sabo..saboo..die kena approve dulu br kuo komen..hehe

Cik aiNa said...

to mrs.ecam:

wokeyh..nanti nak skodeng

mrs.ecam said...

hahhahahah nk reply gak....jelas la aku bkn jenis yg pnyabo...kih3

Cik aiNa said...

to mrs.ecam:

bukan x penyabor..tp eksaited..hehe

contest said...

http://usharapa.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

sweet.ants said...

x nk join contest tp nk wish kt DA;
selamat menjalani kehidupan sebagai isteri :)

Cik aiNa said...

to contest:

uishh..name pon dah contest tu..ehehe

Cik aiNa said...

to sweet:

laa..xmo join ke? hehee.
btw...thanks dear

DaHLia said...

ermm menarik...kalo adelaa ek..skrg ni mood agak merudum..hoho

Cik aiNa said...

to dahlia:

oke kak..xpe2, take ur time

awjan said...

aina..cikwa dah join

http://awjan84.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

tengkiyu

Ejamaria said...

Aina, Kak Maria pun nak join... singgah la, entry dah siap... http://ejamaria.blogspot.com/2010/03/aina-chika-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to cikwa:

cikwaaaa...aina da baca entry tu, da update kat list contestant jugak. tp xleh nak komen..hurmm, nape yea

Cik aiNa said...

to ejamaria:

kak maria..nanti aina terjah2 oke..hehe

Best Of Me 321 said...

mak oi, HADIAH = UNDANGAN KE MAJLIS PERKAHWINAN serius baru hari ni nampak hadiah yang betol2 lain dari yang lain, kreatif tol otak si gojes :D hehehee

Cik aiNa said...

to BOM:

Yelaaaaa...asek sameee jeeerrr kan!! kena la buat lain darriii yang lainnnn!!!

aFRiNa-BaTRiSy!A said...

>> sudah juin, selamat pengantin bru kpd bakal perantin--> cik aina
>> saya sudah join contest, sila terjah blog ku http://afrinabatrisyia.blogspot.com/2010/03/contest-hadiah-untuk-aina.html
>> harap2 cdgnku diterima..amin! =))

Cik aiNa said...

to afrina:

wokeyh kak,..sekarang jugak aina terjah...yihaaaa

AyuArjuna BiGoshh said...

saya nak join sekaki

http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/03/contest-hadiah-untuk-aina.html


tq

Cik aiNa said...

to ayuarjuna:

oke ayu..sekarang jugak aina terjahh..yeahh

mello said...

rs mcm nak join je..hehe.. tp klu x join pun bleh pegi gak kn majlis cik aina kan? alaaa..boleh la.. dkt je.. hihihihi ^_^

Cik aiNa said...

to mello:

boleh datang..tapi x dilayan la..hahahaa. pelagi..join aa, kasi adiah special sket..

awjan said...

laaa..ye ke..x leh komen ek? hmmm xper2...nnti cikwa cek ape yg x kene ye..nnti rajin2 laa singgah...

kalu xleh komen gak..aina emelkn eh
ciknajwa@yahoo.com

makasih banyak2

Cik aiNa said...

to cikwa:

oke cikwa..nanti ape2 aina update kat cikwa okeyh

Mama_Fatin said...

salam...
dek non..kite pun nak joinn..
nanti nengok kat blog akak ek..

http://miniloveshoppe.blogspot.com/2010/03/contest-utk-hadiah-org-kawen.html

tenkius

Mama_Fatin said...

salam
kite pun nak join

nanti jenguk2 kat sini ek

http://miniloveshoppe.blogspot.com/2010/03/contest-utk-hadiah-org-kawen.html

tenkiu

Cik aiNa said...

to mama_fatin:

okayh kak..nanti aina jenguk2

ElyaElmo said...

cik aina.....nnt elya nak join.....skang tak dpt nk pikir adiah ape laa..kene perah otakkkkk dulu boleh???hu3

Cik aiNa said...

to elyaelmo:

oke dear..banyak masa lagi, slow2 okeh.

mama zharfan said...

me nak join...ada masa free nanti me buat posting yer ;)

Cik aiNa said...

to mama zharfan:

oke sis..nanti join kayh..xpun, aina remind je nanti..ehehe

mama zharfan said...

i dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2010/03/contest-wedding-gift-for-aina.html

tq

Cik aiNa said...

to mama zharfan:

okeii..thanks ya.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cik aina,

i pun dh join

http://nurrcahaya.blogspot.com/2010/03/contest-wedding-cik-aina.html

=)

juniza said...

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to gadis kampung:

oke dear,..thanks yaa sudi join.
nnti aina terjah entry tu kayh

Cik aiNa said...

to juniza:

oke iza..nnti aina tgk

inasepi said...

berminat nak join gak

http://inasepi.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to inasepi:

oke ina..thanks yaa

anin said...

salam
saya join jugakk

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to anin:

haa..td bg idea contest kan..kan. insyaallah..kalau murah rezeki, next time aina buat contest lg

ezany said...

nak join gak nanti.. tungguuu..

ana Yg Ceria said...

ni blog ana ..http://adna2029.blogspot.com/

ana Yg Ceria said...

HUHUUHUU KITA DHH wat entry taw..tgk2 lahh yer..muhahah harap dpt terim hahadiahh yg di berii..

Cik aiNa said...

to ana yg ceria:

aina da usha dah...btw..thanks yaa

Cik aiNa said...

to ezany:

silaa join..eheh

Eyriqazz said...

Salam.Ini entry saya.Hik3..

http://eyriqazz.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to eyriqazz:

woaahh..entry sudah siap..konpem meletop neh..heee. terjahh sekarang jugeeee!!

JAI said...

Menarik..nak carik hadiah dulu baru join...apa2 hal selamat berkontest

From The News said...

pasti akan join!

hehe dapat tau pasal contest ni dari bro eyriqazz.. hehe

dan sempena kawan-kawan yg juga bakal melansungkan perkahwinan..saya pun tgh cari idea nak kasi hadiah apa. so alang-alang leh join contest skali.. :D

Cik aiNa said...

to JAI:

cepat2 cari hadiah...nanti join k

Cik aiNa said...

to from the news:

haa..btol tu..
kan sekarang ramai yang nak kawen,
alang2, booleh la cr hadiah utk aina sekali

ZIANA ♥ FARREL said...

babe, i dh buat..
http://wonderwomanituaku.blogspot.com/2010/03/aina-chika-wedding-contest.html
hope u can leave any comment.thanks dear..

Cik aiNa said...

to ziana:

ahaaa..babe, i dah baca..wah2, kemain u kan. suke!!

siti nur fadhilah said...

da siap post wedding kontest utk akak.. cekidaud..

http://bukanblogjiwang.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

:) fuh! (jampi2 sikit)

Cik aiNa said...

to siti:

thanks dear sudi join..
akak da baca tadi..sukee!!

Syida said...

Aina, kalo ade ape2 yg tak kena, pls let me know ok..........:D

http://syalily89.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to syida:

oke syida..aina tgk2 dlu k

telagaburuk said...

err penyertaan saya di terima tak??

http://syairsiparapara.blogspot.com/2010/03/munir-masak-masak.html

unwanted said...

cik aina, ni link untuk contest ni.
sorg la lambat sikit ye.
lambat lagi tarikh tutup kan.:)

http://unwanted86.blogspot.com/2010/03/wedding-contest-aina-chika.html

izzahfarhana said...

huihhh dah banyak org komen.tertinggal ketapi i nipehhh nak kasi apo la eaaa T___T

Cik aiNa said...

to telagaburuk:

yaa...sudah diterima dan diterjahh juge.

Cik aiNa said...

to unwanted:

lambat lagi..blom smpai 10 hari pn lagi..huhuu.

oke2..akan diterjahh

Cik aiNa said...

to izzah:

cepat yang..join! bagi je adiah ape2.

CikYana(",) said...

cm best jer
tp xsmpat la nk join
sbb yana byk hal skrg ni

so kalo xjoin..
xdpt undangan ke majlis perkahwinan aina ke?
huhu

Cik aiNa said...

to cik yana:

alaa..yana xmo join ke?
sedih neh..haha.

klo yg rapat2 ngan aina..x join pn, aina still invite. klo join lagi bagus..tu je

lionteen said...

wah..
ssh ni nk pk hadiah pe yg ssuai..
hehe..
klau lionteen xmenang,aina still jmput lionteen dtg mjlis tu kan..
hehe

Cik aiNa said...

to lionteen :

ye2..aina still invite klo x menang pn..hee

MRS. K said...

dah siap entry akak ni dik oii.. sila terjah!


http://ibuhadif.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to mrs.K :

yeke..oke2..terjahhh sekarangg

Lelaki Ini said...

saya join!! terjah jangan x terjah!!

http://tetikuskukus.blogspot.com/2010/03/apakah-hadiah-perkahwinan-yang-paling.html

sasha* said...

i berjaya masuk yabedabedu :D

Cik aiNa said...

to lelaki ini:

aina da terjah..cuma x smpat nak tinggal komen je

Cik aiNa said...

to sasha:

yihaaa...berjaya jugak u akhirnya yang

farenova said...

akak dah masuk yang..

http://farenova.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

jemputlah baca huhuhu

mystory said...

salam..saya dah join....


nama:farah
url:http://storyhatie.blogspot.com/2010/03/aina-chika-wedding-contest.html


semoga bahagia aina

Cik aiNa said...

to farenova:

oke kak..aina baca2 dlu. thanks sudi join.

Cik aiNa said...

to mystory:

farah..aina da terjah dah. btw..thanks ya. buku² tu menarik!

mus said...

wahhh..sama lah kita..saya pun bulan jun jugak nanti..apa pun, tahniah..hehe

~ wanmus.com

Cik aiNa said...

to mus:

yeke?
mus pn kenduri bulan jun ea?
tahniahh!!

nisa said...

sangat la teruja dan trus wat nisa join..

http://nisa1985.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to nisa:

thanks nisa..nnti aina terjah2 oke

Aziana Ariffin said...

hye cik aina..

ni adiah untuk awk...hehe

http://ucukb.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to aziana ariffin:

hye azi..thanks ya.

black_mel said...

dh banyak...nak dekat 50 dh..waaa.....

Cik aiNa said...

to black_mel:

tu la..dpt 50 pun dah oke. capai target

::fadxieza:: said...

i nk join jgk aina..

ni url sy k..

http://xieza258.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Nana said...

hye salam kenal..
wah sambutan hangit ni hehe
ni link saya ek
http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Jieda said...

aina...ni link akak ye

http://jieda79.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to kak jieda:

yeay..finally akak join jugak.

Mario said...

aina...tolongla luluskn...

http://pangkin4rest.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to Mario :

waahhaa..akhirnya keluar jugak entry neh..haha

wazy said...

saya dah join ,cik aina sila usha yer

http://www.wazy84.com/aina-wedding-contest/

Nur Izzaty said...

hi kak aina! (:
saya da join contest akak!


http://mycontestsblog.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

thank you! XD

LaDy Bit said...

nak join~!!! mahu2...

tolong ingatkan... =)

http://bittakslovenest.blogspot.com

BUNGA said...

salam..
cik aina, saya nk join contest jugak.. tp br arini jmpa blog cik aina. blh ker? :)

Cik aiNa said...

to wazy:

thanks wan..

Cik aiNa said...

to nur izzaty:

thanks dear..akak da baca dah

Cik aiNa said...

to lady bit :

wokeh dear..seminggu sblom tutup aina ingtkan

Cik aiNa said...

to bunga:

sila²..xde masalah. ia terbuka kepada sesape je

hairan189 said...

Salam cik Aina

sy join contest ni

http://hairan189.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

jengok2 ye, tq :)

Cik aiNa said...

to hairan:

oke hairan..saya terjahh!!

BUNGA said...

salam.. cik aina.. ni karangan saya untuk cik aina yer.. tq.

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/03/saya-sebenarnya-nak-join-contest-aina_2618.htmlz

Cik aiNa said...

to bunga:

thanks bunga,

mOLLie said...

wah..menarik...nak join gak..hehe..=p

Cik aiNa said...

to mollie:

sila..sila..

helena's said...

http://helenalatisha.blogspot.com/2010/03/bagaimana-lampu-tidur-mempengaruhi.html

Cik aiNa said...

to helena's:

oit..cikhel ku sayam telah join. Good. heheee

Melz said...

http://melromeo.blogspot.com/2010/03/contest-aina-wedding-contest.html

dah join miahaha

Cik aiNa said...

to melz:

wahahaa...ko dah join yep. good!! aku tertunggu² neh

Nurul Harun said...

salam Cik Aina.

I join ye. Ni link dia.

http://nuruladriana.blogspot.com/2010/03/contest-aina-wedding-contest.html

Salam kenal dr Nurul.

p/s : Nurul follow / link blog Cik Aina. :)

ellis suriyani said...

cik aina..i dh join this contest

http://gadis1810.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to nurul:

thanks nurul.

Cik aiNa said...

to ellis:

okeh..thanks ya

Budak Pipi Tembam said...

salam Aina...

hehehe..kunun2 nak join...

http://drosmieyatie.blogspot.com/2010/03/aina-chika-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to budak pipi tembam:

ahaks..kunun² yea?
mane tau leh menang ke kan

ambooyats said...

saye nak join juge

http://ambooyats.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

Cik aiNa said...

to ambooyats:

okeh..tengkiu.

Liyanaa. said...

nanti i nak join. tunggu tauu kira i nk jd org terakhir. makesure kene ada hadiah saguhati jgk HA HA HA

jajarina said...

lalink~ :)

long time no see.. hehe.. jaja bru je join contest ni.. sempat lg ke?? hakhakhak

papepun, nah.. ni link nye.. :D

http://jajaaqma.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

f_aRa_aINa989 said...

aina...nama kita samala!!
hehe...
DAH JOIN DAH...
tgk2 ye post pasal contestni...
wat special tuk aina..
sbb nama kita sama!!

http://faina989.blogspot.com/2010/03/apakah-hadiah-perkahwinan-yang-paling.html

f_aRa_aINa989 said...

aina...dah join...
ni link dia..
rajin2 tgk ehh...

http://faina989.blogspot.com/2010/03/apakah-hadiah-perkahwinan-yang-paling.html

p/s: nama kita sama..^^

Cik aiNa said...

to liyanaa:

x smpat u jd org last..contest da tamat..hehe

Cik aiNa said...

to jajarina:

uwaaa..kak jaja join contest saya...yeay

Cik aiNa said...

to aina:

hye aina..eheh..cam cakap pd diri sendiri.


thanks ya sudi join. japgi aina terjah entry tu k

Budak Pipi Tembam said...

cik aina~ hehehe...amin...dh tgk ker belum? hihi..kot2 la menang kan? haha... ada lagu khas utk Cik Aina dan mereka2 yang nak kawen tak lama lagi...jemput3 la yer...:)

Budak Pipi Tembam said...
This comment has been removed by the author.
Nowwa Fitri said...

Ok..akak dah join..apa lagi Aina..mehla singgah tengok..


http://biniaskar.blogspot.com/2010/03/aina-wedding-contest.html

ayumi said...

very nice contest..
kiter dah join..

ayumi - http://semuatentangkiter.blogspot.com/2010/03/apakah-hadiah-perkahwinan-yang-paling.html

ayumi said...

kiter dah join jugak..
jom tgk! =)

Cik aiNa said...

to nowwa:

thanks kak..aina da usha dah

Cik aiNa said...

to ayumi:

thanks yaa

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 207   Newer› Newest»