..

Wednesday, February 10, 2010

Follower suda cukup 1000

Tak sampai setahun aku berblogging, follower dah cukup 1000.. pewittt. Tak sangka lak blog tah hape-hape ni ade jugak yang sudi folo. Dua tiga hari ni kencang pulak yang datang folo memolo neh..thanks ya. Aku harap korang bukan la sekadar folo pada perkataan je..tapi folo sebab suke blog neh...ececeee...ko ingat ko sape aina? artis? datin? ahli muzik?

Ehem..dulu pernah aku post entry pasal follower ni, folo jika hanya kita btol2 tertarik dengan blog tersebut, dan bukan kerana paksaan atau sekadar menambah koleksi. Bagi aku..aku memang sayang sama follower ku. Tambah lagi pada yang betol setia tu...tabik spring untuk kamu orang kayh. Kite takleh nak bajet follower ni kena datang blog tiap2 hari bila setiap kali kite update entry..sebab tak semua on9 pada waktu yang sama kan? Ade yang on9 2,3 hari sekali..ade yang seminggu sekali..sebulan sekali pun ade. Jadi..tak hairanlah..kalau follower 1000 pun, yang datang hanya ciputttt je.

Folo me..i folo u back..owhh please. Ramai yang tak suke dengan ayat ni. Hati-hati kayh. Sebab ramai yang takkan folo balik kalau kena paksa camtu. Aku pun camtu jugak...kalau datang semata-mata "folo u..folo me back"..baik jangan. Kot ye pun nak suruh camtu, tunggu la bertegur sape dulu...jangan nampak sangat kite kejar follower. Ini bukan style myspace bagai.

Ape pun..congrats untuk yatre...kamu follower saya ke-1000.

Owh lupa..aku ade folo satu blog ni...black_mel punyer blog. Boleh katakan setiap entry die aku komen..sebab suke dengan gaya penulisan beliau. Yang tak tahan..da lama folo die secara niat...lafaznya baru semalam...kan mel kan? hahaaha.


Hepi blogging semua...mmuahh!!



40 comments:

CikMin said...

tahniah dah 1000 folowers..xde adiah ke tuk org ke 1000 tu?hiks..apsal lak cikmin yg tanya pulak eh..adoiii..mabuk lmau mandarin ni tau..nak duit tabung,bagi aina chika cepat kawen...huhuhu...

Princessgathis a.k.a CinTa said...

tahniah...
cinta salah sorg follower cik aina

Sharinginfoz said...

tahniah saya baru 200++, semoga ramai lagi your followers..

Siapa Nak Promo Blog???

Sebulan Tak Perlu Bayar Wimax???

Jom Buku Murah….

Cik aiNa said...

to cikmin:

hadiah tu mcm nak nak bagi..tp xtau ape..jemputan majlis kenduri kot..hehe

Cik aiNa said...

to cinta:

thanks cinta..sudi folo blog aina..mmuahh!

Cik aiNa said...

to sharing:

nak follower n traffic ramai..(~_')

pak long said...

salam..
tahniah dapat follower banyak...
tak nak bagi giveaway ker kat pengikut ke 1000 ru...?

Cik aiNa said...

to paklong:

ahaa..nak bagi..tapi xtau nak bagi ape..boleh x? hahaa.

nak ajak beliau ke majlis kenduri..kot. pastu bg smthing ms tu

Fina Fento said...

tahniah!

nizaa said...

tahniah.....all the best ok!

z|lh@n said...

sy nk cadangkan... follower ke 999 tu dapat hadiah la.. :)

Cik aiNa said...

to zilhan:

hahaa..boleh2.
adiah ape ye?

Cik aiNa said...

to nizaa:

thanks nizaa..

Cik aiNa said...

to fina:

thanks fina

iedaLUVsham said...

congratzz dear! :)

Cik aiNa said...

to ieda:

thanks

chah~ said...

wahwah.. congrats..

hepi blogging cik aina~

Cik aiNa said...

to chah:

thanks chah..hepi blogging

makdara terdiva said...

akak pengomen plg lembap blog kamu ni dek..hahaha

congrats lengloi..
akak folo kamu sebab kamu cute..peramah..dan yg sewaktu dengannye..

akhir sekali..hepi vasakhi..eh silap..gong xifacai..

Cik aiNa said...

to makdara:

akak follower sy dr dulu..kannn. mase mule2 blogging taun lepas..mase i single mingle smpai i da nak kawen..aahaa.

bravo kak diva

nurasyikin.mokhtar a.k.a ieykin baik said...

semoga kak aina menjd semakin cun dgn follower 1000 org
hehehehe

Cik aiNa said...

to syikin:

ahahaha...adoii..kamu wat lawak dear

sasha* said...

i skrg dh malas nk aktif2 blogging yang :(.masih private kn lg

eNaSaN said...

wah ramai nyer follwer kamoo..



coNgraTe...

Cik aiNa said...

to sasha:

yeke yang? adoii..sebabkan dorang..u kena private blog

Cik aiNa said...

to enasan:

seribu x ramai..nak 5 ribu..hehee

black_mel said...

haiz..mana leh follower ker 1000/999 jer dpt hadiah kan...if xde follower2 lain pun x jd angka 1000...

so..why not hadiahkan semua follower topup rm50..ok x cadangan nie?

tetiba jer terasa malu(pipi merah)..ader my link kat situ...hehe..tq2...

Cik aiNa said...

to black_mel:

btol jugak tu kan..kalo xde follower no.1..xde la no 1000..haha. jadi..xpayah bg adiah kat semua org. hahaaa

black_mel said...

haip...org ckp bg hadiah kat semua follower la..bkn x bg hadiah...haiz..

aiman afiq. said...

nice job!
tahniah diucapkan.

Cik aiNa said...

to aiman:

heee..tengkiu2

Cik aiNa said...

to black_mel:

mane buleh camtu..x kawen la camni..uwaaaaa

lionteen said...

lionteen bkk page aina ni tgk da 1017..
cpt tul mngkat yek..
bgus2..
truskan usaha..
hehehe

Cik aiNa said...

to lionteen:

tu la..suke dorang folo2..hehe

Eldy said...

muka kak cute mungkin xD

Hajib said...

tahniah... byk gunanya follower yg byk nie.. polis traffik pun makin ramai yg dtg... hehehehe

Mohd Nasri Md. Nasir said...

ye..sy antara folower blog cik aina..
dr dlu smpai skg mmg bnyk improve..
keep it up..hehe

Cik aiNa said...

to eldy:

haaa..yela kot..ahaaa

Cik aiNa said...

to mohd nasri:

btol2..dulu mentah2 lagi..skg da improve sket .

Cik aiNa said...

to hajib:

tu la pasal..polis traffic nak jaga keselamatan..hahaa