..

Saturday, February 27, 2010

Niyang Rapik best!!!

Alangkah membuang tabiatnya aku menghapdet blog pada jam 3.00 pagi. Bukan ape pon sekadar nak berkongsi betape eksaited nyer diri ni dapat menonton cite niyang rapik lakonan abang-abang kacak. Ohoo...i bagi 5 bintang setengah kat Admad Idham...cite u best tahap gule-gule stroberi gitu. Seyes, best tak hengat. Ade seram, terkezut, lawak, owhh..rasa macam nak gi tengok lagi sekali oke. Berbaloi-baloi aku bayar 10 hengget untuk menonton filem tu. Cite seram lain dari yang lain. Rugi kalau korang tak gi tengok.

Filem ni boleh jadi box office kot..sebab ramai yang cakap best. Aku pun cakap best. Lagipun yang belakon cite neh semua abang-abang kacak dan hottt..tu lagi aku suke. Buleh "wash-wash eye" bak kate uncle. Lakonan LJ pun cool je..u comey oke LJ. Masa tengok cite tu ntah bape kali aku terkejut, seb baik takde lemah jantung..kalau tak, konpem terbungkam dah kat situ. Ala-ala sebiji nangka busuk gugur ke bumi kaedahnya. Kuss semangat.

Lakonan abang Sam memang best...kelakar la u Sam, esok i anta rombongan meminang oke..suke?!! hahaa..ops! gatal ko wahai aina. Oke..serius, cite ni ade gak unsur lawak lakonan Sam. Mamat ni memang sempoi..cemane lakonan beliau dalam Adnan Sempit, camtu la dalam cite neh. Lebiu sam.

Oke la..takmo cite panjang2..nak tau lebih detail, pegi la tengok sendiri. Berbaloi-baloi wokayh. Tataaa.


Align Center

21 comments:

RiNa FaRiD said...

baru nak gi nengok ahad ni..
dah aina ckp best, lagi la teruja nak ngk ni.. :)

Cik Wanie said...

x takut ke citer tue yang,
akk takut lah kalau citer2 hantu nie,
huhuhuhuhuhu...
kang pengsannnn

.khai. @ drcomot said...

best ea? kene tengok nie..
sy minat kat sam je.. ahakz

tkah. said...

betol.
bes sangat-sangat.

ArmaniWhite said...

thanks for d short review. laki i mmg x sabo nk tgk ni. tp kami nk baca review/komen org dulu..hehehe.. so ur entry helps a lot!

Cik Biol said...

cete ni aku rasa lebih kpd lawak arr cik aina hehe sam mmg besh kekeke..kamal adli pun ok ngeee...mmg cuci2 biji mata maaa ekeke

nizaa said...

takut la nk tengok ceta hantu...kang terbayang2...tapi rasa nak tgk jugak...haha

Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

NGoNgexz said...

yerr..betui2 besh gler..tp peliknyer kali ni aku x byk terkejut, tp kalau yg drama time kat tv3 hr tuh,mmg tiap episod terkejut.hahaa..lawak pun mcm vrom2 gitu.haha..auwww.so sewitttttttttttttt

syafawani said...

ala..da lama xnengok muvie:(

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

EEeee..kina x leh tgk. takut la nak tgk.takut terbayang2 bila nak tido.

♥ciK-t0ge ♥ said...

waHh..
miSti besH cM adNan semPit kaN???
niE nk Tg0k neh..

gooseberries said...

nak tgk niyang rapik gak...
ntah ble nak g neh..hehe

helena's said...

cikhel tanak tengok jugak!haha

takottt!

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

pe la best sgt...
rmai yg kte cm 2..sume gurl..
emm..t aku nk tgk gak la..pe yg best

bunga said...

i da tengok da. tapi kenapa i rasa nak bagi 1 bintang je. tu pun sbb ada sam. heeee

Akuchey said...

yeke best...baru plan nak tgok..kalau macam nie kene trus tengok la..jgn wayang penuh sudah ler.

aleena said...

owh besh ya cita nie..

bley g tgk nie..at least da tau best xde la rase cam tak berbaloi je bile tgk later:)

Cik Ecah said...

cik aina.. btl ke best? konfem berbaloi nengok?

e p i x ____ said...

kalau best leh gi tgk esok jugak :P

||| PöJìé PööH ||| said...

dah tgok..
not bad la..
mmg seram, cuma kurang unsur kejutan utk buat Pojie menjerit dlm panggung..
hahahh!

EasTBuLLeT ChaoTiC said...

plan nak tgk citer ni minggu dgn kakak... buzy plak dye..

nak tgk minggu ni... ade match hoki plak...

nak tgk minggu satu lagi, ntah2 dah xde di panggung..

last2... amek yg orang mata sebelah tertutup punya ja la...

My Blog Is Here