..

Tuesday, March 2, 2010

Blogger's Gathering

Wohoo...kelambatan menghapdet entry gathering yang diadakan pada hari sabtu yang lepas. Bertempat di KKlub Taman Melawati..anjuran abang Mel Romeo .Ramai jugak yang join gathering ni..ade la dalam 40 orang..syabas untuk abang romeo. Lain kali buat lagi yea.. i suke gather-gather neh.

Mari la kita layan gambar-gambar aksi photogedix dari model-model yang tidak bertauliah.


Ohoo..Abang-abang macho saje yang main paintball, kami akak-akak hot tak main pun...mengintai dari tirai kamar sajork. Tapi sumpah, seronok tengok dorang main. Terasa jugak la kegatalan di tangan ni nak pegang marker tuh. aisemann



1. Haa...Kelihatan abang ayie sedang berposing ala-ala gaya seorang model tak bertauliah..ehehhe.

2. Itu aje sasaran yang mengena...kekuning-kuningan..macam ape ntah

3. See..tercapai jugak hasrat aku untuk memegang market tersebut..dengan style poyo tak hengat. Aku pun menyampah ngan aksi terlampau tu..cisscake btol la!!

4. Bergedix bersama Rina dan abang Romeo.

5. Pojiepooh!! yeaa...die seorang yang friendly...suke kawan ngan die!

6. Encik ayie sedang mencuci kasut beliau, tu laa..sape suruh tak bawak sport shoes???


Itu aje picha yang ade kat fon aku..lebih-lebih boleh la ke blog yang lain...ehehe. Next time nak main paintball..yihaaa.



12 comments:

Hazzy Ishak said...

pojie byk interframe...hehe

black_mel said...

wahhh..ramainya yg dtg...s fhad pun ader...eny pun ader..naper x buat area2 johor..baru leh join..huhuhu...

BULLET said...

sedih sebab xdapat join...mmg nak join tapi hari sabtu ade bazaar lak sampai malam...balik dah penat...huhuhuhu...

makdara terdiva said...

akak nak main baling2 markerpen jerr..bole x??? hikhikhik!
wah cik aina berpink2 lg dgn cik ayie...

fitri oh fitri said...

wah, bestnya, bila la blogger gathering klate nak wat. huuuuu





http://fitridzulkifli.blogspot.com

sasha* said...

i tak pnh join i penyegan orgnya T_T huhu

wah sedondon pink gitu

Jogger said...

x perasan lak korang pki sedondon... muahehehhe

Ms.Independant said...

syoknye lwn paintball!

:)

dianna said...

macam bestnye :)) ingatkan nak join, but ade test lah pulak.

Eyriqazz said...

gathering ini memang best..cik aina dtg memeriahkan lagi suasana...nanti bolehla buat gathering di majlis nikah cik aina..hik3..

farra_eng said...

testing..leh ke x comment nie..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

nak jugak meng"test" mende tu..macam best ajer..huhuhu