..

Saturday, February 20, 2010

Surat cinta untuk KONG..GENG BLOGGER

Kehadapan saudari Kong yang dikasihi.
Surat ini dilayangkan khas untuk kamu..baca la dengan hati yang berbunga-bunga..


Terima kasih wahai Kong, sebab anda telah menubuhkan satu komuniti blogger yang best. Baru saya tau betapa banyak faedahnya GB ni, sebab disamping saya dapat mengenali lebih ramai blogger, saya juga dapat melawat bermacam-macam blog, buleh berkawan, buleh mengisi masa lapang dan sebagainya.

Dulu..saya tak suke GB, sebab saya masuk untuk ping blog saje..ala2 bermain ping pong...lepas tu terus keluar. Sekarang boleh dikatakan seharian ku bersama mu...ececehh. Lepas saya berping pong, saya akan berforum, selepas itu saya berchit chat pulak..kalah mak guard yang bekerja di supermarket.Kong kalau ade jawatan kosong, bagitau saya ye...hee

Abang Mel Romeo cakap, GB tu best..lepas tu saya tanya, sape yang buat GB? Die cakap kong. Saya tanye lagi..Kong tu chinese ke? Die cakap tak...Malay..heee. Lepas tu saya tak tanya dah. Saya masuk GB..tengok2 Kong ni saudari, ingatkan saudara...sebab saya baru nak ngorat..pewittt.



Keranamu wahai kong, saya mendapat gelaran glamour..yela, saya pun memang dah giler glamour..maklong la, nak jadi artis..mak tak kasi. Kerana kamu jugak...saya tetibe menjadi friendly, sempat tersentap kejap bile terkeluar isu pasal macamana boleh lawat blog banyak-banyak..tapii kan, kong memahami kan...kan? sayang kong lebih!! Walhal kat alam nyata, saya tak friendly mane pun...saya pemaluu, sebab mak saya suruh kekalkan ciri-ciri perempuan Melayu terakhir kaedahnya.

Kong...kerana kong, saya mendapat kaple..si FD tu, gatai kau FD...hahaaa. Saya juga mengenali ZE, MF, MA, KD, AF, WWA...mereka tau mereka siapa..sebab mereka kaki gosip, same macam saya. Scandal pun ramai dorang tu..kaki buli juga, sebab mereka selalu buli saya. Kong tolong ban dorang ye...hahahaa. Habis aku kena pelangkung ngan beliau-beliau.

Oke la Kong, setakat ini sahaja surat cinta dari saya untuk Kong.
Diharapkan saudari Kong semakin maju dan terus suksesss...suksess!!!



Pecah kaca, pecah gelas,
Sudah baca, nak balas..balas lah..
hehehe


Yang benar,
DA = Dia Aina


P.s : Lame seh tak menulis surat, bercinta pun pakai sms je...rinduuu nak bersurat2 neh..haahhaa






20 comments:

ZE said...

kong, saya blogger baru..saya tak bersalah..DA oh DA..lalalala =)

Tuah said...

uuu.. terpaksa den pakai acc blogspot sebab nak kumin sini.. hahaha.. ok... sila jgn masuk blog blogspot i ok.. muahhaha..

DA.. andai kata kena ban.. kenang daku dalam mimpimu.. hahhaa.. itu jer :P

isha said...

berbunge-bunge la hati kong tu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

nak join gak GB tapi kena ade facebook. hadoiyai.. so lazy kot nak facebooking. so rase cam sangat tidak adil.. bleh tolong cakap kat saudari kong tu tak?

Emora Valeria said...

oh DA rupenye~ =p

black_mel said...

mana link kong?

lieya orange M.I. said...

...DA yg makin glamour...=)

Eldy said...

ha ? bukan Ben yg buat GB kah ? siapa tu kong ? blur2 ~

Cik Biol said...

cik aina nk surat gak boleh ekeke

lionteen said...

lionteen br je msuk GB ni..
hehe

TerunaGiler said...

ermm aku tambah sikit la.. Kerana Kong kerana GB aku terpakse wat fesbuk huk huk.. inilah pengorbanan ku terhadapmu kong..

F I T said...

kong?sapa tu?bunyi macam duit je..sing ke kong? hehehe apa pun tahniah a jadi famous..caya la :)

Cash-out Pertama Selepas 5 ke 6 Bulan Bersama Nuffnang

Aus said...

hahahahak..
buat la surat..
jgn hntr sms da..

maisyara Pot! Pot! said...

hehehe. dulu mai cm aina gak.. masuk just ping blog jep.. ngee^^

*pehh! best tgk dye jd blogger glamour! hahaha

bareessence said...

lame giler xkarang surat2 mcm ni siap ade pantun lagi...


pecah kaca pecah tong,
sudah bace harap gantong..

erk! tapi cne nk gantong eh..hehe

Nurul Farhana said...

hohoo...

nme ku pun termasuk...* AF *

sis, kite lbh krg je kot...

sy kt luar takde ah suke ckp merepek sgt pun...

kt GB je tetibe ske merepek, kacau² org..haha..

ZE said...

setuju ngn maisyara..best tgok DA glamour..=)

Mr_aMAd said...

kalau kong tu bunga,dia tak leh berbunga2,kena kembang2..hehe

syuhaida abul said...

ape link k0ng...

Lt. fDanialz said...

saya baru tau yang kong ni malay dan perempuan.. bleh la kaco pas ni haha.. thanks aini for sharing info.. and congratulation for being very popular..


haha saya baru perasan yang awak tulis pasal saya.. terharu jugak la tak sangka ada orang tulis pasal saya..
tengkiu so mac aina my kaple GB lebiu hek3

=]