..

Thursday, March 25, 2010

Saya nak hantar kad kahwin..mintak alamat bole?


Popular ke? sumpah tipu!! jangan muntah dulu wahai kawan², kad ni bukan aku yang buat..tapi salah sorang contestant "aina wedding contest" yang buat. Nak ke blog beliau, sila klik GMIE.

Oke..cuba angkat tangan sape nak datang? hahaaa. Poyo je kan, macam la orang nak datang majlis kau wahai aina. Takpe, tak datang pun takpe asalkan di ajak..ye tak? Orang kita kan, memang sensitif bab² camni, aku pun sama. Orang tak ajak, aku sentap ..tapi kalau orang dah ajak, aku pulak tak pergi. Mesej ucap tahniah pun tak! aihh..sekeh kepala aku banyak² kali.

Aku tak pergi majlis orang, orang nak datang ke majlis aku? ahahaaa...abaikan.
Oke..untuk pengetahuan je la ye, sesiapa yang berada kat kelantan, boleh la ke majlis di kelantan. Nak ajak semua tapi sebab i ni bukan glamer de vass gitu jadi kalau tak ajak pun, takde yang sentap kot..kan..kann.

Oke, sekadar nak buat survey..sape yang betol² nak datang sila bagitau ye. Senang aku nak buat kira²...kad siap nanti senang, takyah terkial² mintak alamat itu dan ini, tinggal hantar je. Tak payah nak pening² pikir sapa yang dah dijemput, sapa yang tak.
Tapi, kalau yang nak datang tu..kita boleh makan², sembang², berphotogedix, dan lepas tu masing² boleh buat review sekitar majlis i kat entry masing²..wakakaka. Poyo macam kau la wedding of da year wahai aina.

Haa..lagi satu, penyerahan hadiah untuk "aina wedding contest" hanya akan dilakukan pada hari tersebut. Yelaa..kata contest perkahwinan kan, penyerahan hadiah pun haruslah dilakukan pada hari perkahwinan. Hamper takkan nak bagi tru pos..tak best la kan. Jadi, kepada pemenang yang akan diumumkan nanti, sila ambik perhatian..anda adalah dijemput dan kedatangan adalah wajib. gitu!! Dan sila bawak hadiah yang korang bagi tu...haahahahaa. *gelak jahat

Jemputan hanya untuk mereka² yang terawal (sila serius). Sila² sape cepat die dapat. Ala² buat blogger's gathering lak kan. Tapi kali ni macam gathering sambil makan nasik minyak gitu. Jadi..kawan² ape lagi, sila tinggalkan alamat anda..okeh!!

06.06.10 -> Kota Bharu, Kelantan
12.06.10 -> Semenyeh, Selangor

Tujuan entry ni adalah untuk follower aku yang disayangi yang mana BETUL² nak datang ke majlis..itu je. Kadang² aku ni terlupa a.k.a nyanyuk, jadi sebelom kawan² sentap ngan aku..baik aku menyentapkan diri sendiri dulu. Nasib la, korang masuk blog "orang yang nak kawen", jadi entry pun terang² buat korang muntah. Jadi, nak muntah sila klik butang pangkah kat atas tu ye.Takkan dah lupa kot "ini blog saya, saya punya suka la"..wakaaka. SEKIAN.


P.s : sekali sekala saya suke membuat sesuatu yang "SAYA SUKA BUAT"...apekah itu? sila abaikan.







87 comments:

sasha* said...

i nak datang kat semenyih yang.insyaAllah.

p/s : u popular apa.biarla org nk ckp apa hehe

Cik aiNa said...

to sasha:

oke yang..i harap sgt u dtg, coz u bestfren i kt blog neh. syg u lebih..mmuahh!!

black_mel said...

nk dtg kat semenyeh bole?insyaAllah..tak janji tau..takut clash dgn jadual klas or exam...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

xlama dh nk kenduri ye..

mesti xsbr2 dh kn...

hehehe

sasha* said...

haha too bad i tak dpt pg kelantan.lgpun kalau i pg sane nk duk mane.i bkn ada sedara mara kt sane

Miss ... said...

hehe :)

siti nur fadhilah said...

nak pegi.. tapi saya blogger baru kak. boleh ke?
kalau boleh, nak kat Semenyih tu..da dekat sangat da tu.. ^_^

bawak hadiah?amboi~ macam cerita ahmad albab! hehe

delour said...

yg leh ke i nk g yg kt smenyih tue..huhuhu**blush**blush**

y@n@ M!B said...

yana nk gi yg semenyih tu taw..hehe..cane nk ks almt nih?emel? =)

Rara said...

I nak datang yang dekat Selangor tu boleh tak? T______________T Kelantan jauh. Tak larat I nak drive from JB to Kelantan. Belum sempat sampai, I dah pengsan nanti HEHEHE

Cik aiNa said...

to black_mel:

oke mel..reserve satu tempat okeh..hehe

Cik aiNa said...

to Gadis:

tu la..pejam celik kejap je.
agak tak sabar la..hehe

Cik aiNa said...

to sasha:

xpe yang..i tau jauh, dpt pegi kat semenyeh pn oke. mmuahh!

Cik aiNa said...

to miss..:

xkan hehe je kot ...x sudi le tu..xpela..hahaha

Cik aiNa said...

to fadhilah:

umah mesti kat kajang ni..boleh². later kasi alamat kayh

Cik aiNa said...

to delour:

boleh yang..kelantan jauh, i x galakkan. so..dtg semenyeh k

Cik aiNa said...

to yana:

yana..kat atas tu ade contact..sebalah comment rrs..bg alamat kat situ k.

Cik aiNa said...

to rara:

hahaa..tu la, i drive aritu pn nak pengsan je rasa. lgpun jalan die x macam kl - jb tau yang, jalan die berbukit bukau..bahaya.

Ms AiReEn MoHd said...

nak dtg bawak pentis merahh kekekekekek

:: Feez_Mior :: said...

mcm nk pergi neh.. tp tngok nnt kasi update balek.. :D

BeaN MorENo said...

nanti saya kasi address

Cik aiNa said...

to aireen:

wakaka..kak, wajib datang tu!
bawak "adiah" spesel...aahahaa

Cik aiNa said...

to feez:

okeh feez..aina bgtau awal² sbb nak cop awal²..haha

Cik aiNa said...

to bean:

bean and the gang kena datang.

a d r e y n i e e l i s y a said...

yunk..
gila ah..
dwa2 ari bulan my uncle wed..
huhuhu...

x lama lg tuh...
countdown yunk..
countdown...

Cik aiNa said...

to adreynie:

yeke?
same tarikh la pulak,..haha

Jantan Terhangat said...

ehem2 tumpang lalu..


i nak pegi tapi i nak yg "Berphotogedix" tu je

Cik aiNa said...

to jantan terhangat:

klo tak berphoto pun, u mmg gedix kan? wakaka..

weh JT..kemana kau menghilang?

makdara terdiva said...

insyaAllah komfom dtg..tp kat semenyih la..

makdiva harus dtg dgn ehem..ehem..

Cik aiNa said...

to makdara:

sape tu kak? hahaha..boleh buat liputan neh

Jantan Terhangat said...

aku menghilang sbb aku bz ckit..ok silap bz bnyk..aku hanya mampu tergedix2 kat blog ko..hahaha

nuriz said...

sori sy tinggalkan di ruangan komen ..trafik laju di shoutbox..Tahniah aina anda dpt AWARD top blogger lg.cpt2 amik hehe

h4ni3 said...

wahh..
nak datang makan nasik minyak jugak.. hehehe.. semenyih tu dekat tu :)

Mieya said...

Mieya rasa nak datang. Tak pernah jumpa kak aina. Tapi kalau bawak family boleh ke? Maklum lah, mieya ni kan budak hingusan lagi dalam driving ni. HIHI.

mello said...

aina, 6/6 tu buat kt kb ko? mello mau pegi.. lgpun maso tu tngoh praktikal+cuti sem kt kelate.. buleh la gi..kan kan?? hihihihi

g-mie said...

Salam Cik Aina.. sorry lambat bagi respon kat post ni.. busy study daa~ hurmmm.. kalo jemputan ke Semenyeh tu insya Allah boleh, sebab rumah saya kat KL.. tak laa jauh sangat..

(thanks tau, sebab menyumbatkan kad jemputan tu kat blog cik aina... hihi~)

Cik aiNa said...

to Jantan:

bizi banyak?
wahh..ngalahkan menteri gitu kan

Cik aiNa said...

to nuriz:

yeke?
okeh²..nanti aina rembat k..hehe

Cik aiNa said...

to hanie:

oke kak..nanti kasi alamat..buleh bagi kad jemputan

Cik aiNa said...

to mieya:

boleh je..datang la k.

Cik aiNa said...

to mello:

haaa..ade pn orghe klate.
nanti dtg la mello.
buleh make gulai kawoh..

Cik aiNa said...

to g-mie:

kl ke semenyeh dalam setengah jam je. x jauh pn. nnti datang ye. contestant kan. hehe

MofizPutra.com said...

wah bestnye dapat kad yang dibuat khas :)

Cik aiNa said...

to mofiz:

ohoo..bukan kad ni la. ni kad lain

hidayah said...

yang !!
ya allah nak kawen da
cam mimpi je
sejap je masa berputar

aina, ya da tukar tmp keje.
opis skrg ni agak terkongkong
tak mcm opis lama yg bole suka ati nak on9 bile2 masa.

ya nak datang yang smenyeh...
kalu aina jemput...

Cik aiNa said...

to hidayah:

tu la..aina lama x nampak ya,
ni pun sempat gi godek² dashboard, tgk balik follower aina..terjumpe blog ya, haihh..rindunyer.

okeh..nnti aina bg kad.
jgn lupa kasi address yea.

Nabiel said...

wahhh~
semenyeh dehh~leh thn gak jaoh tuh~
ehmm..xpe2 nbiel akn cube tuk pegi~
nti nbiel bg almt kt fb aina yea~:)

ZiE FAUZi said...

aina,akak nak pegi.tp jauh la,dik.. mesti mr.diver akak taknak... huhuhu... :(

Cik aiNa said...

to nabiel:

semenyeh mane ade jauh biel..dekat je tu..hehe

Cik aiNa said...

to zie fauzi:

kak..klo menang contest kena dtg. wajib!! haha

g-mie said...

insya Allah, kalau xde aral.. saya akan ke semenyeh untuk majlis cik aina.. doa2 kan laa yer.. hihi~

Cik aiNa said...

to g-mie:

okeh g-mie..papehal nnti roger okeh

'AQILAH said...

congratz !

Cik aiNa said...

to Aqilah:

thanks dear

Judiene said...

sape yg berada di kelantan??
saya!!
(angkat kaki!)
;P

Cik aiNa said...

to judiene:

a'aa kan..judiene kat kelantan. lupa lak..pewitt

Iena said...

WEIIIIIIIIIIIIIIII... aku terlps pandang entry ni... ade tempat lg ker utk aku??? aku nk dtg yg kat semenyih. dh siap tick kalendar dh ni ko...

Jieda said...

rasa cam ni gi wedding aina.. yang paling dekat ngan akak kat semenyih la.hmm...pegi..tak..pegi..tak..pegi..

Cik aiNa said...

to Iena:

okeh..aku masukkan ko dlm list aku. nnti jgn gegatal xnak dtg lak..hahaa

Cik aiNa said...

to jieda:

pegi la kak..aina kawen sekali seumur hidup je..hehe.

johnlabu said...

selamat pengantin baru yek...nk g semenyeh leh...?

Cik aiNa said...

to johnlabu:

sila..sila,
semenyeh dekat ngan KL

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis,

ni add lya tau..
gune add man jek.


RAZMAN BIN MISKON
NO.6, JALAN JURUHEBAH U1/50.
TEMASYA INDUSTRIAL PARK, SECTION U1,
GLENMARIE, 40150 SHAH ALAM

Cik aiNa said...

to lyaa:

oke lyaa..thanks.
nnti sis post kad.

Nurul Harun said...

kalau kat semenyih selangor tu, insyaAllah nurul boleh dtg.. :D
nk makan nasi minyak!!

Cik aiNa said...

to nurul harun:

aina x buat nasik minyak..aina buat nasik impit..hehe.

Eyriqazz said...

Wedding Cik Aina saya mahu pergi
Kalau tak pergi terasa rugi
Tak ajak saya ,saya merajuk hati
bawak diri seorang diri..

Hik3...Count Me In..

mightymie said...

alamat bro insyallah kalau takde hal

No.26, Jalan Kakaktua,Taman Ipoh.
31400 Ipoh,
Perak Darul Ridzuan.

black_mel said...

mcm mana nk bagi alamat?email ker?xkn jemput kad blog jer...huhuhu...

Jogger said...

hahaha... pegi dgn dorang kot... kita wat konvoi

Cik aiNa said...

to eyriqazz:

majlis sanding hari di tunggu,
terasa berdebar dalam hatiku,
tempat eyriqazz ku simpan satu,
supaya tiada rajuk dikalbu..

hahahaa..oke x?

Cik aiNa said...

to mightymie:

oke bro..da reserve satu kad..

Cik aiNa said...

to black_mel:

hahaa..saba mel. kad mesti la ade, kad lam proses, x siap lg. bulan 4 nnti aina send..hehee.

alamat bg kat email,.kat contact atas tu.

Cik aiNa said...

to jogger:

haa..yep2..wat konvoi ramai2 mcm hari tu..kan best!

black_mel said...

owh..hehe...nebes..hehe..mcm mel lak nk kawin..hehe...

Cik aiNa said...

to black_mel:

ahahaa..semangat gitu kan.
dah bagi kad jgn x dtg lak..nnti claim ganti rugi..haha

ZACK ENTRY said...

wah!perkahwinan blogger paling popular..sesuai sangat dah gelaran tuh..hehe

riBEna said...

6 hb 6? alaaa..mesti xsempat zira nk balik kelantan
yela 1.6 zra stat praktikal
kalo x leh berpotogedix ngn kak aina
haahahhahaaha~

f_aRa_aINa989 said...

nak dtg yg kat selangor...
kelate jauh sgt..hehe

Cik aiNa said...

to Zack Entry:

ZE...DA popular kat GB je..waakakaa.

Cik aiNa said...

to Ribena:

yeke?
alaa..klo x , boleh berphotogedix kan...kan..

Cik aiNa said...

to Aina:

klate la tmpat tanah air ku..cewahh.
selangor, ramai kawan2 kt sini la

uncle said...

teringin uncle nak tgk malam pertama korang eh silap korangg berkawin hahahahhaha..insyaAllah uncle tak berani jamin sebab bulan tu agak sibuk..pindah umah baru..tapi uncle akan roger biler2 jer kalau ada ruang dan waktu hihihihi..

CikYana(",) said...

insyaALLAH kalo panjang umur..murah rezeki..yana pegi kt kelantan ek

kalo xsmpat pegi kelantan..
yana turun semenyih la..sbb teringin gk jmpe aina

hihi
nnt yana send address through sms

Cik aiNa said...

to cik yana:

yanaaa..hope to see u.
nanti send address ea.
dtg la memane pun.
tp mmg teringin nak jumpe yana..
since yana da lame kenal aina kt blog ni..hee

Cik aiNa said...

to uncle:

uncle pindah umah baru?
woaa..boleh la buat makan2,
housewarming..ajak kamu yep..haha

CikYana(",) said...

ok dear
nnt yana send home address

tula pasalnye
knal da lama..sbb tu nk sgt jmpe

insyaALLAH