..

Thursday, April 1, 2010

sweetaina dot com



www.sweetaina.com

Setelah hampir setahun aku berblog, kini dah tiba masanya untuk aku lakukan sedikit perubahan ke atas blog kesayangan ni. Sweetaina dot blogspot dot com telah bertukar kepada sweetaina dot com. Bagi aku, ini mungkin perubahan awal yang aku lakukan. Keinginan di hati, memang banyak lagi yang aku nak ubah, tapi takpe la..biar masa yang menentukan.





si lulu gedik yang sedang coba² untuk menggoda!


Terima kasih aku ucapkan kepada kawan2 yang sudi jenguk blog ni. Tanpa anda semua, semangat aku untuk berblog takkan sampai ke tahap ni. Sayang anda semuaa. Nah..ambik kiss sorang satu, jangan rebut2 oke. Simpan dalam poket anda semua..(~_')

Kepada kawan² yang nak exchange link, boleh tinggalkan pesan. Dan kepada yang nak tepek banner kat blog ni pun boleh juga berbuat demikian. Tiada sebarang bayaran yang akan dikenakan. Caj tersembunyi pun takde..jangan risau..hahaa.




33 comments:

Faheem Jr said...

tahniah aina..!! semoga terus berjaya dan maju dlm berblogging.. :)

www.cikmin.com

intan izani said...

tahniah!

f_aRa_aINa989 said...

tukarlah papepun, i will still support u...ngeh3...hehe

nursarah said...

congrats okeh. bunyi dot com tu cam jenama lak. best. best!

Cik aiNa said...

to faheem:

u too cikmin..
mmuahh2..

Cik aiNa said...

to intan izani:

ala kak..domain je baru, blom pakai hosting sendiri..uwaaa

Cik aiNa said...

to Aina:

aina memang kena sokong aina..WAJIB!! hahaa

Cik aiNa said...

to nursarah:

tengkiu²..hahaa.

Irs said...

I'll follow u no matter what kak aina.hee :)

Dauspozi said...

Tahniah diucapkan kerana dah berdot com pun akak yg cun ni... Musim org bertukar domain kan...

INGAT HIJAU INGAT DAUS

Rara said...

congrate dear :P

farenova said...

tahniahh dear, :).. exchange link kat mana yunk cni ke?

Yanmie said...

salam aina,

tahniah yea..lepas nie blh cuba guna hosting pulak guna flatform wordpress lagi mantop!! caiyok2...


www.yanmieonline.com

Liyanaa. said...

alala comelnye dah ada dotcom. beli dekat mana hoi? lepas ni mari sama sama bertukar ke wp pulak

Cik aiNa said...

to Liyanaa:

beli ngan nieyra..oasis..20 hinggit je..hehee. nak bertukar ke wp? woaa..tunggu taun depan kot..hehe

makdara terdiva said...

tahniah..tahniah..

smoga adikku terus menggojeskan dirinya di blog kesukaan ramai ini..

Best Of Me 321 said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

ni mesti tukar sebab nak kawin ni,
domain beli mana? google or netkl?

Cik aiNa said...

to BOM:

hahaa..sebab nak kawen, sebab da dekat setaun berblog dan sebab saje suke2

Cik aiNa said...

to Irs:

tengkiu babe,.mmuahh!!

Cik aiNa said...

to Daus:

ye la..semua org bertukar, akak pun nak bertukar jugak la

Cik aiNa said...

to rara:

thanks dear

Cik aiNa said...

to farenova:

kat sini pn boleh kak..

-N e Y r A- said...

bdk ni kunun2 nak tkr sempena wedding tp ta dapat tahan trus tkr jugak. hahahahah thanks sbb jd customer i :)

www.ieyra.com

ElyaElmo said...

tambah glemer cik aina lepas ni...wooot woottt!!~

g-mie said...

wah~ tahniah lerw cik aina..

hurm ,camne cik aina buat magic eak, dari blogspot jadi .com...??

Cik aiNa said...

to g-mie:

ade la..rahsia negara,
xleh dedahkan..haha

Cik aiNa said...

to elya:

hahaa..mane ade dear..tipuu.

Cik aiNa said...

to neyra:

owh..i tak tahan godaan la babe..
terpaksa kena rasmikan on 1st April..hahaa

Cik aiNa said...

to makdara:

ahaaa..ni dlm proses nak menggojeskan diri le kak

Cik aiNa said...

to kakyan:

pakai wp mungkin take time kot kakyan..taun depan ke kan

Aus MeLankoLik said...

Hahahaahk ,
tahniah ..hehee..
dah ade dot com..

ingat nnt nk buat

sweetaus.com , boleh ? hahahak

Nurul Harun said...

dh power la blog cik aina. :D

ZACK ENTRY said...

nak ikut jejak DA..=P