..

Thursday, April 1, 2010

Entry pada april fool..

Perihal contest..

Selamat sudah contest yang dianjurkan oleh si aina ni yang mana berakhir pada 31.03.10. Kepada yang tak sempat join, tunggu la next contest dari aina oke (itu pun kalau ada hati nak buat lagi). Sebanyak 63 penyertaan yang diterima dan pelbagai entry yang dah dibaca. Semuanya aku terima walaupun ada yang tak menepati peraturan yang ditetapkan.

Tapi walau ape pun..aku sangat² menghargai contestant yang sudi join contest neh. Ada yang bersungguh²,ada yang sekadar melepaskan batuk di tangga, dan tak kurang juga sekadar menjaga hati kerana semata² penah berjanji dengan aku untuk menyertai contest. Semuanya aku terima walaupun dalam hati ada rasa sikit kecil hati tapi perasaan terharu tetap ada, sekurang²nya masih ramai yang sayang dan menyokong aku..ahaaa. sayang ke? Sangat menghargai anda semua oke. Muahhh!!!



klik la sebab ia tak terbantut...



Oke la..memandangkan contest pun dah tamat. Kini, tibalah masanya untuk aku menghakim siapa pemenangnya. Dari 63 contestant tu, 3 merupakan pemenang utama, 3 hadiah untuk penyertaan terawal dan 3 hadiah saguhati akan diberikan. Harus diingat, semua hadiah hanya akan diberikan pada bulan 6 nanti yakni pada 12.06.10. Please take note!! Jadi, kehadiran anda ke majlis adalah diwajibkan (paksaan..hee). Kerana disitu akan adanya upacara penyampaian hadiah. Penghantaran kad jemputan akan dibuat pada awal May.

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 06.04.10 iaitu pada selasa depan bersamaan dengan genap 2 bulan majlis akan diadakan. Rasanya itu saja kot. Ada apa² soalan, boleh contact terus di talian bebas tol..ehehee.







27 comments:

FyZa said...

huhu..kartun 2 comey sgt..=)

helena's said...

nak adiah nak adiah..hahaha!

aina,,i dah bagi ke alamat kat u??

Cik aiNa said...

to helena:

u nak adiah ape?
pakej hanimun bersama² i nak?
hehe.

u blom bg lg syg..xpe, nnti i mintak kat ym kayh.

Cik aiNa said...

to fyza:

kartun curik dr pakcik google..hee

.::WaNiE::. said...

tahniah pada pemenang :)

dan katun oh sungguh kiuttt

Cik aiNa said...

to wanie:

pemenang x decide lg yang..hee

f_aRa_aINa989 said...

x sabar nk tggu nama pemenang...ehehe...

mrs.ecam said...

klu x mnang totap leh g majlis ko kn???? ngeh3.......

Cik aiNa said...

to aina:

hehee..x sabar ea? sabarrr..hehe

Cik aiNa said...

to mrs.ecam:

boleh je nak datang..

Hazzy Ishak said...

sape lah dpt first prize ek

Best Of Me 321 said...

bom321 tak masuk kontest ni, tp bom nak pegi jugak leh ke?

camne nak dapat kad jemputan?
guna rasuah leh tak?ehhehhe

Mashii said...

cik aina comel..*takde kaitan dgn entri..sj nak menyebok dn menyatakan isi hati kat cni..ehehehe*

ღnurull.mrs21ღ said...

ehh.. ehh.. yg terakhir hanta.. hoyehhh! err.. make sure menang tw!

Aziana Ariffin said...

best2...xsabar tggu next week

dak eina said...

alah rugi xj0in....huhuhu

Cik aiNa said...

to dak eina:

hehee..xpe, next time k

Cik aiNa said...

to aziana:

yep2..next week aina umumkan

Cik aiNa said...

to nurull:

ahaa..nurul yang last, seb baik sempat

Cik aiNa said...

to mashii:

ahaa..cik aina comel tu pun ade kaitan gak taw

Cik aiNa said...

to BOM:

nak dtg ke?
dan2 nak datang.

Cik aiNa said...

to hazzy:

adelaa...rahsiaa..entry die mesti best dan menepati ape yang aina inginkan

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh pengantin siap ada buat majlis penyerahan hadiah!
saper bg hadiah kat saper nih?
confuse jap!
btw, sori sgt² Aina, xde masa nk join contest kamu, next contest insyallah ek..
jgn marah tau..
u know me, amat famalas mau update entri..
hahah!

Aus MeLankoLik said...

mane no talian bebas tol ni , hahahak ..
saye x masuk tapi nk menang..amacam ?? boleh , hahhak

black_mel said...

wahhh....dh ada dot com....tahniah2....

Nurul Harun said...

hehehe, cumel sungguh kartun. :D
hahaha,

tak sabar nk tunggu keputusan. :p

black_mel said...

tahniah kepada pemenang...dpt 3 hadiah penyertaan terawal pun dh best..hehe...tapi.....cik aina..mana leh wajibkan pg kenduri..kan dh ckp takut ader xzam or klas hari tu..huhuhuuhu...insyaAllah dtg kalau xde halangan...