..

Sunday, March 21, 2010

Tag 10


Sejak dua menjak ni, banyak pulak tag mengetag ni..aku pun tak terkecuali kena dek tag dek membe². Jadi, memandangkan idea pun takde, mari la mengisi masa lapang dengan menjawab tag..yihaaa. Tag ni dari zilhan dan lelaki ini :


[#1] Siapakah diri anda di rumah?
Seorang anak kepada umi, adik kepada kakak & abang, dan kakak kepada adik2

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Seorang rakan kepada rakan-rakan

#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
1. Nak blackberry
2. Nak kawen.

3. Nak baby

4. Nak jadik akauntan
5. Nak rumah

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Mohd Ezrie

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
1. Senyuman – sebab suke tengok gigi die yang teratur tu..sukee!!
2. Mata - jatuh chenta kat die masa tenung mata die la, dari mata terus ke jinjang pelamin..haha
3. Caring - die selalu datang ambik aku kat ofis kalau keje aku banyak, jadi..tiap² hari la aku mintak keje ngan bos, supaya jadi banyak dan banyak..ngeee

4. Makan? - die tak halang aku nak makan ape, tu jadik gemok gedempol neh..
5. Die hormat family aku..itu cukup buat aku saaaayangg sangat kat die.

[#6] Bila tarikh anda couple?
Jawapan: 30/06/2008

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Jawapan: takde yang pahit..semuanya manis² belaka...tipu!

[#8] Lagu tema cinta anda?
Jawapan: Permintaan hati..ehem

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Jawapan: tak perlu ubah ape², kerana aku menerima dia seadanya.

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
10 sikit sangat tu..aku nak tag semuaa orang..lalalaa


p.s : ini soklan tag..kena jawab jujur la kan..klo sesape nak muntah, sila muntah jauh²..haha




31 comments:

wazy said...

Heheh kene tagged gak,layan je la yer :)

sasha* said...

ala tak lama lg kawen la.tercapai la hajat u tu :P

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sumi dha buat da tag nih.. tgk2 la sis kalo rajin.. hehe~

Miss ... said...

phewitttt phewittt haishhoo jeles2 ekeke kawen jemput tau haha

Hazzy Ishak said...

kejam aina tag semua orang
haha

siti nur fadhilah said...

amboi~ akak tag sekali 1+++ followers!
saye tak boleh le nak buat tag ni sebab takde couple. eh2..belum ade. lalalala~

f_aRa_aINa989 said...

wahhh..nak jawab gakla..hehe...^^

helena's said...

i tak kene lah..time kasih!









hahahaaha

Dee Jaa said...

nanti nak buat jugak laaa..hihi :P

kodok hijau the ghost writer said...

dah ada teman..cis lambat masuk rupanya..hahahhaa

Nurul Harun said...

kehkeh..

eh, nurul pun kena tag ke eh?

Best Of Me 321 said...

wow tag :D

Sakira said...

Saya tak muntah. Saya senyum.
Sweet larh.

Hopefully Cik Aina kawen and live happily ever after. Baby kena tunggu around one year kot, baru dpt ;)

impish_yatie said...

nk jwb gak bole tak cii aina???!!! tp suweetnye pe yg u tulis...=)

Linux said...

lawa adik

Cik aiNa said...

to wazy:

best gak tag sekali sekala..klo selalu jd x best lak

Cik aiNa said...

to aisumi:

xpe..sis pn malas sebenarnya ni..hehe

Cik aiNa said...

to sasha:

yep²..lagi 2 bulan..yeay..

Cik aiNa said...

to miss...:

jemput kena datang taw..hahaa

Cik aiNa said...

to hazzy:

wakaakaka..tu baru la best, supaya takde yg kecik ati..kan

Cik aiNa said...

to fadhilah:

ahaa..tu la, akak kan nak jadi sorang yang adil...gitu

Cik aiNa said...

to aina:

sila aina sila..jangan x jawab, kembar kena la support kan..hehee

Cik aiNa said...

to helena:

manyak santek x kena..haha

Cik aiNa said...

to dee jaa:

buat la dear..okayh

Cik aiNa said...

to kodok:

ye la bang kodok..saya sudah berteman

Cik aiNa said...

to nurul:

yep²..nurul pun kena oke

Cik aiNa said...

to BOM:

ambik la bom..tag buat bkfast..ahaha

Cik aiNa said...

to sakira:

thanks yaa..mmg nak kawen cepat² ni, woaa..best

Cik aiNa said...

to yatie:

sila jawab cik yatie..hee

Cik aiNa said...

to linux:

encik silap kotak komen neh..ngeee

ZACK ENTRY said...

seb bek tak kene tag..=P