..

Friday, May 21, 2010

Last day saya sebagai seorang anak dara =(


Ohoo..statement saya sangat tidak boleh belahh kan..kan? Rasa eksaited macam nak cuti raya lak kali ni. Tadi keluar ke shah alam sebab nak pegi amek geran kete untuk renew roadtax, ni baru masuk opis. Dan, tetibe ade idea untuk menghapdet blog. Yelaa..time ade idea baik saya update je..tak payah nak tunggu². Bila idea dah kering, mula la tak berhapdet blog selama berminggu², sampai sarang labah² segala ade kat dalam blog ni.

Kali ni bukan la saya nak bercerita pasal "layan suami" ke apa, walaupun saya tau anda semua minatt dengan gambar saya pakai baju kaler red kat bawah tu. Hamboii..hamboiii, suke korang kan? tak sesuaiii. Tengok respon bagi entry tu..menggalakkan betol. Agak² kalau saya letak gambar panas lagi pasni, makin ramai tak peminat blog saya ni? hahahaa.. tak vuley vlaaa langsung. Kang nanti korang boleh la panggil saya "red momma" ..erkk!!!

Hari ni..last day saya kat ofis sebagai seorang anak dara, ehem..ehem. Kat rumah sewa yang sekarang pun sama jugak. Rasa macam uwaaa...sedih, eksaited, semua ade. Kat ofis oke la lagi kan, tapi kat rumah sewa tu, banyak kenangan. Daripada study masa tengah kurus keding dulu, sampai la dah nak kawen dan gemok gedempol cam sekarang ni saya tinggal kat sana. Oke..malam ni nak kena buat party buih sikit....nak join? sila tinggalkan pesanan anda. hik..hik!!

Kepada kawan² semua sila bekerja dengan tekun yea. Saya nak berrcuti selama 2 minggu. Dan..akan bersiaran secara langsung dari Kelantan.. yeahhh. Nak pesan ape² tak? Keropok lekor ke, dodol ke, tak pun aweksss kelantan ke? sila bagitau yea.

Chiow~~~





61 comments:

..nOj.. said...

rajin betul duk kerat kepala. hehe. nk pg kawen eh. rase nk nyanyi sket. kompang dipaluuuuu pengantin baru. oh lalalala. gud luck :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sis!
.may u happily ever after!
.bestnyeeeeee da nk kawennnnn ;)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wah wahh.. hepi for u sis.. ^__^ balik kmpung elok2.. take care.. anyway TAHNIAH!!

helena's said...

alah tak cukup seksi gamba tu,hahahaha pakai tudung,.hahaha u nih aina,,,kelaka gile//

selamat menghilangkan daraaaaa..


ehh?




wakakah

Liyanaa. said...

bestnyaaa yayanggggg.

ala tak sempat nak ngorat aie :( AGAGAGA

Cik aiNa said...

to intan:

thanks intan..pe lagi..cepat² la kawen kayh.

Cik aiNa said...

to noj:

kepala tu sekali kerat je..terus boleh pakai utk banyak² gambar,..hahaa

Cik aiNa said...

to sumi:

thanks sumi.

sumi bile lak?

Cik aiNa said...

to helena:

ahahahaha...ayat u xleh blah..jahatt!!
haha

Cik aiNa said...

to liyanaa:

sempat aje la yang..hahaha

.::WaNiE::. said...

hihi congratulation

enjoy ur first night

eh... tak patut kan ucapan tu

hahaha larikk

Cik aiNa said...

to wanie:

ahahaha...patut je wanie. =P

nizaa said...

selamat pengantin baru....:P

zures said...

Aina...seramnya aka dengar tajuk tu...auuuwww

Cik aiNa said...

to nizaa:

thanks nizaa

Cik aiNa said...

to zures:

ahahaha...seram ke kak?
ngeee. aina suke! hahaha

y@n@ M!B said...

waaa nak bercoti dah..nervous x?? next week je tuuuu...aww! ^_^

Judiene said...

eksaited terlebih nmpk
huhuhu
xsbr dah sgt tuh nak jd isteri org
hadoii
;P

.Anna. said...

tehehe comel auw auw seksi pic tu. kekeke. XD

y@n@ M!B said...

syoknyeee cuti 2 minggu..
nervous x??next week je tuh tamat tempoh anak daranya..ngee~ =p

Cik aiNa said...

to judiene:

kawen sekali seumur hidup judiene..
tu eksaited lebih tu. =P

Cik aiNa said...

to anna:

haa..tengok picha seksi jer..x baik! ahaha

Cik aiNa said...

to yana:

skg blom neves lg..nnti dekat² majlis konpem gigil satu badan

shazika said...

akak..
selamat bercuti ya

Fina Fento said...

wuu..teruja tgk tajuk tu masuk teros baca entri :P
btw, tahniah dah nak akhiri zaman bujang..sentiasa berjaga-jaga ye sbb org kata lagi dekat nak kawen lagi kuat dugaan :D

makdara terdiva said...

selamat bercuti aina..
dan selamat menempuh alam rumahtangga..

insyaAllah kita jumpa nnti.. :)

eh! akak plak yg berdebor2 ni..muahaha!

Cik aiNa said...

to makdara:

kak..saye lagi berdebor².hehe.
bile nak rasa nasik minyak akak lak?

siti nur fadhilah said...

may allah bless you kak :) happily ever after..

Cik aiNa said...

to fadhilah:

insyaallah..
=)

:: Feez_Mior :: said...

good luck aina.. wakakaka..
eceh... Selamat pengantin Baru beybeh.. smoga kekal abadi.. bahagia ke akhir hayat,semoga murah rezeki..

Alhamdulillah, berkat kesyukuran.. sabar menghadapi.. akhir terlaksana..

laalalal..

hee, merdu tak feez nynyi?

Cik aiNa said...

to feez:

merdu nyerr...pandai feez nyanyi.
kasi kiss sikit..muah,...muahh!!
=P

ellis suriyani said...

ehem..jom dtg blog ellis..ade gamba adik LISA SURIHANI yang hot..

sasha* said...

mcm tak caya je u dh nak kawen yang :(

Cik aiNa said...

to ellis:

oke ellis..nnti i pegi blog u

Cik aiNa said...

to sasha:

yang..lepas ni i nak merasa nasik minyak u oke

F U N F A B U L O S I T Y said...

cik aina....tahniah berjuta2 tahniah dex ucapkan..selamat berbahagia buat selama2nya.semoga terus sukses! ;D

Nurul Harun said...

jangan la sedih2. hehehehe. saya plak tumpang excited! hehahaha

♥Cik Fariza♥ said...

bride to be..
take care ok.

selamat pengantin baru, semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

Dak Eina said...

tahniah sis :))

selamat pengantin baru...sem0ga berbahagia hingga ke akhir hayat..amin :)

Nabiel said...

miahahaha~
aina mkin gmuk2!!heeee~
ehmm..blik kg yea?
nk sata!!!=P
awek kltn seorng dua ke~ekeke..

booh7979 said...

Congratulation on ur coming "BIG DAY" and all the best to both of u!

Cik aiNa said...

to dex :

yuhuu..suksess..suksess..
thanks dex =)
nnti rajin2 singgah blog aina kayh.

Cik aiNa said...

to nurul:

woaa..eksaited ea.
bile lak nak merasa nasik minyak nurul ni? =P

Cik aiNa said...

to cik fariza:

thanks babe =)

Cik aiNa said...

to dak iena:

thanks iena..

Cik aiNa said...

to nabiel:

ahahaa..memang gumuks pon skg ni.
nak aweks klate?
bulehh. nak bape kilo?
hahaha

Cik aiNa said...

to booh:

thanks babe =)

ellenyna said...

sgt suka <3 story ini :D

mOLLie said...

ainaa!!

selamat pengantin baru!!!

hehe~

welkam to da club yeah!!

Best Of Me 321 said...

bom321 pun nak kawin gak, jangan lupa bawak balik mek kelate yang reti masak paprik ok.

Cik Rara said...

slmt pengantin baru cik aina.. :)

riBEna said...

papepon slmt pengantin baru ye sis aina
heeee~

Cik aiNa said...

to elle:

suke ea?
thanks ell

Cik aiNa said...

to mollie:

ahaha..oke2 lagi 5 hari aina join club... =P

Cik aiNa said...

to BOM:

carik sendiri..huhu

Cik aiNa said...

to cik rara:

raraa..thanks yea.. =)

Cik aiNa said...

to ribena:

zra..thanks dik

en_me said...

sonoknyerr, ehehe

niesz said...

hope everything ok..hihi..wish u all d best ek..

Cik aiNa said...

en_me:

sonok jugakk la =B

Cik aiNa said...

to niesz:

thanks niesz