..

Thursday, June 3, 2010

Blogger di majlis perkahwinan saya


Saya mulakan entry perkahwinan dengan kedatangan 2 orang blogger iaitu Judiene dan mello. Tapi hanya sempat jumpa dengan Judiene kerana pada ketika mereka sampai ke majlis, saya tengah di make up. Tak boleh nak buat apa2. Agak terkilan kerana tidak sempat berjumpa dengan mello, dan saya hanya menyedari kedatangan beliau pada malam harinya ketika membuka hadiah2 yang diberikan oleh kawan2.

Rasa nak undur balik masa pun dah tak boleh dah. Tapi walau apa pun, ucapan ribuan terima kasih diucapkan kepada mereka berdua kerana sudi datang. Buat pengetahuan rakan2, majlis di Kelantan agak berbeza di KL kerana majlis persandingan biasanya akan berlangsung pada jam 3 petang dan ke atas. Aturcara majlis juga bermula seawal jam 12 tengahari sehingga 7 malam. Walaupun macam tu, lewat jam 9 malam pun tetamu still lagi datang.




sila abaikan saya yang gemuksss!!! huh~

Itu saja gambar yang saya boleh upload buat masa ni. Kasi korang tertunggu2, hehehehe. Janji, lepas ni saya akan upload kesemua gambar oke. chiow



P.s : Oke...tunggu next entry dari saya yeaa. Part 1..entry akad nikah =)


18 comments:

cha said...

dh dpt gmbr dr photographer ke u

Cik aiNa said...

to cha:

dah yang..cepat je die kasi =)

Judiene said...

wahh
muka depan neh
hahahahaa..
sy xtag lg cik aina kt pic ni coz tkot xsuprise org nk tgk pic kt fb cik aina
hhuhu

Cik aiNa said...

to judiene:

tu la..aina pelik nape judiene x tag je. tp ade gak terpikir mesti judiene saje sbb tkut x suprise nnti..hehee.

judiene..thanks taw sudi dtg, tggu lg..rs terharu lak =)

Mr. J pengeRindu said...

teringin nak kawin bila tgk gambar org kawin. tapi duit plak tak pernah cukup ~

Entri Terkini :
1: Hari Gawai di Sarawak
2 : Kontest "pengeRindu"

Cik aiNa said...

to mr.J :

Kumpul je sikit2..weee

makdara terdiva said...

x sabo nak jumpa kamu mggu depan.. :)

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhhh nanti 12June make sure Pojie nak gambor banyak² sama Puan Aina, bangga masuk blog sweetaina nih..
Wahhh!

Love,
PojiePooh Abdullah

Cik aiNa said...

to makdara:

kak..pastikan akak dtg time sanding oke..kol 2 cmtu. boleh borak2, dan berphotogedix oke =)

Cik aiNa said...

to pojie:

wokeyh pojie..next week kayh. berphotogedix banyak2, nak ambik picha lompat2 ngan korang,..ahahaa

g-mie said...

wah best nyer.. hurmm~ kalo laa saye ade di sane.. huuuuu~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sis!!!
.cpt updateee
.nk tgk pic laenn

Iena said...

beb... selamat pengantin baru...
insya xder aral bertemu kite di majlis kat semenyih nanti...
hehheheeee... :)

ziha said...

selamat pengantin baru aina. :)
semoga bahagia hingga ke syurga..

Cik Rara said...

ruginye tak dapat pg..sori cik aina..pape pn,congrats ya! :)

annfrendly said...

tahniah...
selamat pengantin baru..
lawanya..
semoga berbahgia & gembira selamanya.. amin.

fiD said...

uit kak, p layan suami tu, huhuh

noor afzan said...

eh, ni kaler itam pulak bajunya..
ni ada acara2 tukar2 baju eh?