..

Wednesday, June 2, 2010

Cik Aina goes to Puan Aina


Alhamdulillah, berkat doa dan sokongan dari kawan2, saya sah menjadi isteri kepada Mohd Ezrie dan majlis berjalan dengan lancar. Tema perkahwinan adalah warna pink putih, dari khemah, pelamin, hiasan bilik tidur, hantaran dan door gift. Pada entry kali ini tak banyak yang saya ingin ceritakan cuma saya ingin menyatakan nama Cik Aina sebelum ini ditukarkan kepada Puan Aina. Gambar perkahwinan semua akan saya upload kemudian pada entry yang lain kerana masih ada urusan lain yang perlu saya selesaikan.


Oke..tatataaaaa~~~~

56 comments:

mOLLie said...

tahniah. selamat datang ke alam perkahwinan.

satu pesanan penaja.

segala kelebihan suami adalah anugerah, kelemahannya pula anggaplah satu keistimewaan. =)

Cik aiNa said...

to mollie:

thank mollie, aina ingt pesan tu =)

helena's said...

alhamdulillah..selamat semua.hehehee

tahniah cayang♥ ♥ ♥ ♥ muah muah!

iQapiQa said...

tahniah pn.aina

Nazra~ said...

tahniah ^__^

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

welcome to the club...skit hari lagi join kelab akak lagi..kelab ibu2 mengandong plak taw..heheheheh..semoga sabar dan tabah dalam menghadapi cabaran alam perkahwinan...ingat..alam perkahwinan tersangat2 la berbeza dengan alam percintaan taw...

Nur Aainaa Khairunnisa said...

wah! tahniah dari cikAainaa kepada puanAina...semoga berbahahia selamanya...insyaAllah...amin...=)

Nabiel said...

slmt pgantin bru cik aina!
npe xsmpi kad jmputan kt umah gua nie?ishhh..=P

Booty Martinez said...

tahniah! semoga kekal ke akhir hayat dan lahirkanlah zuriat yang soleh dan solehah. amin. :)

cha said...

tahniah sygku.semoga berkekalan :)

mysarah said...

wahh congrats to u! alhamdulillah everything dah selamat.

happy husband n wife ;P

ezany said...

wah.. puan aina mmg nampak sweet la.. tahniah dan semoga kekal bersama pasangan untuk selamanya..

sori sebab tak dapat hadirkan diri ke majlis perkahwinan di semenyih nanti.. kerana perlu menghadirkan diri ke majlis perkahwinan di tempat lain..

selamat berbahgia.. :)

Alien Hijau said...

congrats! SELAMAT PENGANTIN BARU. SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT. =)

ElyaElmo said...

aina...congrts yeh..cepat2 timang babyyy :D

LIZ; said...

congrats! :D

makdara terdiva said...

fuiyoh!!!

terkasima akak...
tambah ckit..

welcome 2 new phase & new world "puan aina gojes"...lalalalala

Faheem Jr said...

tahniah ye aina dan suami..tarik nikah tu 31hb ke? kalau 31hb sama la denga besday hubby cikmin...hihihi...semoga aina dan suami berjaya menempuhi alam rumahtangga yang serba mencabar walau dalam keindahan.. :)

www.cikmin.com

Ena said...

Salam..

Tahniah..

Semoga dapat mengharungi hari2 mendatang dengan baik :)

Haneem said...

TAHNIAH PUAN AINAAA :)

cantik lah dia punya gown pengantin. pink :)

.:fifi:. said...

tahniah kak!
cantik la..

Faizal The Newscaster said...

tahniah! selamat melangkah ke alam perkahwinan..

best kan? :D
ehehe

selamat berhanimunnnnn!

Pensel Kontot said...

Tahniah Puan Aina dan pasang.....

gaun pink itu sungguh cantik

Hazzy Ishak said...

tahniah. semoga berbahagia sehingga akhir hayat

nabilah_2908 said...

tahniah Pn Aina... :)

fiD said...

tahniah ye, syngilah suami anda...

g-mie said...

salam.. tahniah ya Puan Aina.. hehe~ selamat pengantin baru, dan... semoga kekal rasa cinta, & bersama hingga akhir hayat.. amin..

umie said...

tahniah aina...
bila dah jadi isteri org dan tidur dengannya barulah kt akan tau perihal sebenar suami kita...barulah kita akan rasa dekat dengannya...

Lya Colours said...

tahniah aina
moga kekal hingga akhir hayat
jadi isteri yg solehah
amin..

Judiene said...

phewittttt!
gaun kembang lg!
caya lah!
XD

dak eina (◕‿◕) said...

tahniah ye sis...wah da kne tukar lah dri cik aina ke puan aina...huhu :)
semoga berkekalan hingga akhir hayat..amin


sis..lawa bangat gaun tuuuu.. i likkkkeee :))

janggout said...

tahniah aina :D

ALYN_C3N1 said...

wah...tahniah sis....

eNaSaN said...

wah pink kaler giTu.... chanTekkkkk..



congraTe...

kasih suci said...

tahniah...sweet la color pink..i like~~hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Tahniah!!!
Baju pink kembang² macam Cinderella..
Meletop!

Love,
PojiePooh Abdullah

Mashii said...

waaaa..aina macam puteri..tahniah2..semoga berbahagia hingga ke akhirnya...ameen..

bawangpink said...

selamat pengantin baru aina.
tahniah. tak sabar nak tengok pitce yang lain. :)

aku_tiewa said...

Tahniah..
n selamat pengantin baru gak...
semoga kekal bahagia selamanya..
hik3(^_^)

a i d a ; said...

wah, da bertukar status jd puan.
tahniah tahniah! :)

gaun tu cantik la. very sweet. =D

Eazy Izzuddin said...

tahniah..
selamat pengantin baru...
=D

Liessa said...

salam...tahniah...moga kekal hingga ke akhir hayat...

Atiqah Adnan said...

tahniah puan aina..
semoga bahgia selalu ok..
hee~

Jieda said...

tahniah aina..akak doakan semoga aina kekal bahagia bersama suami hingga ke akhir hayat,jaga rumahtangga elok2 dan semoga dikurniakan anak yang ramai hehehe...

ieqa said...

tahniah Puan Aina! :D
smoga kekal berbahagia hingga anak cucu yea!
and i love the theme! ♥

riBEna said...

tahniah sis
opsss puan aina
hhehehe~
cantek bju
=)

Eyriqazz said...

tahniah puan aina....sorry tak dpt dtg kenduri...sibuk pindah randah..walletpun sampai hilang..anyway,selamat mengharungi hidup sebagai seorang isteri

izzahfarhana said...

tahniah puan aina ;)
happy for u

black_mel said...

tahniah..selamat pengantin baru...semoga dimurahkan rezeki dan berkekalan sehingga ke akhir hayat..

sori x dpt datang..ada kelas dn xsignment.

cute...macam aina the wonderland..

SweetyMui2 said...

congrats sis! :)
smoga brbhagia ke anak cucu :p

[z@ck] said...

tahniah
=)

yuka said...

Selamat pengantin baru Puan Aina..tak sabar nak tengok gambar2 kawen...

neyra shazeyra said...

comel!

Liyanaa. said...

phewiitt ;p tak sampat nak dating² sebelum u jadi puan kan yangg T_T

maisyara Pot! Pot! said...

tahniah sis! :)

mightymie said...

sama cantik sama padan moga berkekalan hingga akhir hayat

eynda said...

Selamat pengantin baru... :-)