..

Wednesday, June 16, 2010

Entry bermalas-malasan


Sungguh, saya takde idea nak hapdet blog. Cerita tentang majlis resepsi pada sabtu lepas saya tangguhkan dulu sementara menunggu gambar² dari cameraman..heeee. Walau ape pun, terima kasih bebanyak saya ucapkan kepada kawan² yang sudi datang. Pada yang tak dapat datang tu takpe, saya tak marah pun,sentap je!!! hehehe =P peaceee...

Petang² camni sumpah rasa mengantok giler. Nak buat keje pun rasa cam haihh, takde mood nyer alahaiii. Tengah terangguk² mengantok, tibe² dapat idea untuk mengedit gambar..jadi saya pong ape lagi...cepat² hasilkan header yang tak seberapa lagi hodoh tu. Takpe..janji saya puas hati. Last time, header aina chika tu Mel yang buat. Jujur, saya tak pandai edit gambar. Saya rasa bila dah kawen ni, personaliti pun kena la tukar sikit...blog pun kena la bertukar jugak kan. Sesuai dengan badan saya pun dah agak bertukar..ops, apekah?

Oke..mood malas saya dah kembali. Saya nak sambung mengular..esok² je la saya update entry yang best sket..hokkay!!!


23 comments:

Hazzy Ishak said...

mood pengantin baru.macam ni lah kot
hehe

Cik aiNa said...

to hazzy :

x baru dah..lebih 2 weeks, dah lame..ehhe

criestz said...

sy da lame da xupdate blog sy.. akak tlg kemas kn la ea.. boley la hihii =P

Judiene said...

badan dah berubah??
cptnye
hihihihii

XP

Cik aiNa said...

to criestz:

huhuu...bak upah..200 inggit sekali bersihkan

Cik aiNa said...

to judiene:

berubah sebab makan dengan berseleranya... =P

ieqa said...

sweetnye header baru! :D

dak eina (◕‿◕) said...

huhu header baru tu... cepat2 sket rajin..nk bace entry gempak2 dr sis ;)

QieFLy si Dolce said...

ye la sis aina...sungguh lama kamu tak update blog hehehhe

:: iManja :: said...

masih tk terlambat....selamat pengantin baru pn aina...

Cik aiNa said...

to eiqa:

thanks dear =)

Cik aiNa said...

to qiefly:

tu laa..mcm xde mood skg nak update blog. balik umah pn mls nak on9

Cik aiNa said...

to dak iena:

okeyh dear..nnti sis cepat² rajin yeaa

Cik aiNa said...

to imanja:

baru ke? da lame daa..berminggu² dah..hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Aiyoo Cik Aina sentap sudah.. Ampunnn ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

.o r k e d. said...

lame ta lame mane la kan? inai msti merah lg (:

shey said...

selamat pengantin baru sis !


*sempat lg kan na wish :DD

Siti Fatimah Nabihah said...

malas la.. sbb mood pengantin baru lagi..~ hehe :))
hihi.. lawak la header sis. but it still look nice ok...?? *jgn malas!! hehehe *

MiloMasihPanas said...

slamt pngantin baru...

latest entri, ♥♥aku nak kembali kezaman kanak-kanak♥♥

Cik Rara said...

lepas ni Rara kena panggil Puan Aina la pulak kan.. :)

black_mel said...

bgus la pn aina..kena bhg2 masa...edit gmbr?xper..leh belajar..

Iena said...

BEB... aku gi kenduri kat semenyih tu tp separuh jalan... punyerlah aku rushing dr kenduri kwn aku kat tgh KL nun n berdesup ke sana, smp kat tol Kajang... br sedar aku tertinggal kad jemputan! cmne aku nk gi... aku tau Semenyih jer... jalan n nama kg pon aku x hengat... mmg betoi2 ngoi la... kalo x, confrm aku akn bergedix santai kat wedd ko...
sorry beb!

Khairi said...

Oh, macam tu ke? Patut la kalau wife sy emo semacam kalau ada org puji laki dia ensem.. hmm...