..

Monday, July 12, 2010

aina (dot) dom di enjin carian google


Myvi pink limited edition menjadi pilihan pengunjung pada kali ini. Jika dilihat di enjin carian google juga blog saya berada di tempat teratas dengan keyword "myvi pink limited edition". Woaa..tak sangka lak entry yang dihapdet sepantas kilat dapat menyumbangkan traffic yang saya rasakan "best jugak la". Walhal selama ni saya memang tak pandai lamgsung nak bermain dengan SEO. Tapi dengan pencapaian yang tak seberapa bagi orang malas macam saya ni, ia adalah penyunting semangat untuk terus berblog dan alert dengan isu serta perkembangan semasa. Al-maklum la, blog saya ni blog ROJAK , takda niche yang tertentu. Apa yang bermain diminda saya, itulah yang akan saya zahirkan di dalam aina (dot) com ni.



Nampaknya selepas ni saya kena lebih rajin mengupdate blog. Idea yang banyak pun kadang² membuatkan saya banyak berfikir tentang "elok ke buat entry ni", "ada ke orang nak baca?", "nak update ni nanti² dulu la"...persoalan² yang sebegitu la yang selalu bermain di kotak fikiran tatkala ada je idea nak menulis. huhuu~ Sungguh hampeh saya rasakan. Kalau anda yang kat luar sana ade idea yang boleh dikongsikan bersama silalah bagitau yea =)


Dapatkan koleksi bola sepak dan beg Piala Dunia dari Adidas! Kumpulkan pembelian Milo anda dan tebus dengan produk Adidas. Kumpulkan kesemuanya sekarang.







13 comments:

makdara TERDIVA said...

bertambah2 top la tuan belog dan belognye :)

chekgu Moe said...

woowwweee~!!

kalo saye menulis sebab mahu menulis. takde org nak bace tak mengape lah..hehe..

bile nak rembat satu myvi ni puan aina..? :)

enyheartsdiamond said...

wahhhh! congratsss sis :D

[z@ck] said...

bertmbh la duit nuff ko aina

Rara Nasiha said...

tak tahu langsung psal nak naikkan traffic sume.hehe

black_mel said...

wah..melalui keywords,dapatlah di katakan aina tersangatlah fames...dekat 6-7rat visitor tu..

Hamzah Ian said...

pergh.. entry myvi tu mmg top...

dak eina (◕‿◕) said...

huhu mcm mne tak femes, eina sendiri dpt taw ade Myvi LE Pink tu pon dr blog sis~~

deatH_luVer said...

uish..name saya kat no.3 tuh....hikhik.....
mmg ramai yang search pasal myvi pink limited edition neh...

y@n@ M!B said...

yana pn xpandai nk guna SEO tu..tsk -_-

Nazra~ said...

ehem. dpt duit advertise iklan, leh buat kenduri kesyukuran :D

QieFLy si Dolce said...

takpe2....Pn aina update je confirm akan ader orang baca...
Entry terkini : Ketahui karektor kamu melalui KENTOT...

Aidi-Safuan said...

pergh... famous gler blog nih! nak traffic sket boleh? :P