..

Wednesday, July 7, 2010

Perodua Myvi Limited Edition berwarna pink


Perodua Myvi LE kaler pink bebbbb!!! Saya sangat teruja melihat colour perodua myvi yang terbaru ni. Kalau tak silap hari ni die punya launching. Ia sesuai bagi wanita² kat luar sana yang sukakan kaler pink, yang sukakan kelembutan. Secara jujurnya saya rasa sangat la tak adil sebab kenapa tidak taun lepas mereka buat kaler ni? Myvitoo saya kaler biru, rasa sakit hati je apabila melihat myvi kaler pebret ni. Setakat ni ok lagi la kan sebab blom ada orang yang pakai myvi kaler ni..tapi tengok la lagi sebulan dua, konpem sakit mata dan hati yang melihat.

Tunggu lagi dan lagi, bersepah² kat atas jalan raya..maka saya akan terpekik terlolong di depan encik hasben dengan berkata "cantiikkkknyer beliauuu...nak beli satu bole?". Gaya macam nak beli cekodok pisang je. Ape kau ingat harga beliau seringgit dua ke? Kalau kumpul duit nuffnang dan innity untuk setahun pun blom tentu bole beli. Nak buat loan lagi sekali konpem tak lulus sebab myvitoo pun baru berumur 1 tahun 2 bulan gitu.

Jom usha kat dalam beliau...cantik ke tidak


RM 48,600


Kepada sapa² yang dah pasang niat nak beli kereta tu, silakan la beli colour ni dan post kat entry blog korang untuk membuatkan saya jeles..hehehe. Kepada yang dah ada kete tu, boleh la tambah lagi satu dan kepada saya geget jari suda la.


mari minum MILO.

53 comments:

ally said...

waaahhhhh....santeknya..terus g buka website produa..jeles2..np diorg x kuarkan last year..jeles2

.::WaNiE::. said...

ooo patutla tadi lalu depan perodua nampak myvi pink ni

hahaha

Puan aiNa Rahman said...

to ally:

tu la pasallllll...geram jer. nape x taun lepas buat kaler ni. =(

Puan aiNa Rahman said...

to wanie:

ngehehee..hari ni dorang launching.

aDieyZa said...

aduh!! sakitnya jiwa bila tau bnda ni..

zana baru beli myvi 2 bulan lps.. sgt rugi!!!!!!!!!!! nape xbgtau awal2?? adoi...

illafira said...

Tu laa.. baru je beli myvi bln 11 ari tue.. ruginye.. dah ade lak pink kaler.. huwaa.. nak yang ni gak

Puan aiNa Rahman said...

to adieyza:

hehehe..tu 2 bulan mmg sakit hati, aina yg da setaun ni pn terasa kesakitan hati tu..hehehee

chekgu Moe said...

hehehe..kempem jualan sangat laris nih!

kasih suci said...

OMG..sweetnye myVi kaler pink...pasni nk bli la...hehehehe...tp kne tunggu dpt lesen dulu baru bley bli...hihihi

meo188 said...

nk beli nie bg adiah kat awek!!!!

mier@merr said...

waahhhhh..santekk! nsb bek xde kaler purple..... kalu tak konpem jeles petala kelapan..

@jura said...

comel kaler pink!org ppuan msti suke giler ni..hehe

noor afzan said...

mmg santek tapi kalau seat tu kaler sama ngan body mesti lagi superb!

dak eina (◕‿◕) said...

waaaa nak beli Myvi pink nie~

cik helena said...

membe i dok bgtau semalam haihhh kalau belum ada kete kompom dah amik yang nih!!

aina jom beliiiiiiiii!hehehee

Cik Yuki said...

owh..pedihnya hati..
huhuhuu

Shey Hemsem said...

kat berita cakap dazzling red , tp i pun nampak pink . diorg tu rabun ke eh ?? hehe . cantek en this colour . teruja !

syafawani said...

haritu nampk kat highway..atas lori dari utara..hehe

Puan aiNa Rahman said...

to illa:

tu laa..cam dengki je kan ngan kaler ni. nyampahhh

Puan aiNa Rahman said...

to cikgu:

konpem laris punyer la. nasib baik da ade kete, klo tak konpem kena rembat.

Puan aiNa Rahman said...

to kasih:

cepat2 ambik lesen dear..ni LE bukan SE. klo abes..abes la..hehe

Puan aiNa Rahman said...

to meo:

woaaa..kaya gitu belikan gupren kete myvi.

Puan aiNa Rahman said...

to mier:

ahahaha...jeles petala kelapan tu. aina pun dah start jeles ni. xtau nak ckp ape daa.hanginnn je rasa

Puan aiNa Rahman said...

to ajura:

konpem2 org pmpuan suke..kaler pink kan. dorang punya target market pun mmg untuk perempuan.

Puan aiNa Rahman said...

to afzan:

tu la pasal..aina rs klo seat same body , perghhh...mengancam x hengat. dan lagi la aina dengki..ahaha

Puan aiNa Rahman said...

to dak iena:

beli iena jgn x beli..klo bole belikan utk sis satu =P

Puan aiNa Rahman said...

to cikhel:

jom cikhel..aiiii nak beli yg ni. tapiii...tapii..dah ade yg biru. =(

Puan aiNa Rahman said...

to cik yuki:

same la kita =(

Puan aiNa Rahman said...

to shey:

yep..dorang ckp dazzling red..to me, kaler die mmg pink..cantekkkk tahap gaban

Puan aiNa Rahman said...

to syafa:

heehe...klo i la tgk kat atas lori pun mesti da sakit ati, blom lagi tgk ade org pkai kete kaler tu. =P

Liessa said...

salam...waaa sgt cantik n suka la tgk...tapi apekan daya...huhu...tgk n pandang je la...hihi...

Puan aiNa Rahman said...

to liessa:

jom la kite tgk same↓3 =(

White Bird said...

kaler tk penting sis.. buleh wat lagi cantik..

ada sebijik myvi kat bandar terengganu ni,wane pink bandung,

laki bawa,gila cantik.

Myvi yg baru ni apa kelebihan ek?

tak kan la setakat tambah cermin muka sebelah pemandu je kot.

makdara TERDIVA said...

kalau 48.60 sen bolehla beli..huhu

Puan aiNa Rahman said...

to makdara:

48.60 saya mau beli 100..hahaa

Nina Nurziana said...

smart sey kaler pink ;)

kerangRebus said...

wah!gile weh..nak 1, nak 2, nak 3..um?nak..tp xmow byar bley +_+
suke..cntik ar

QieFLy si Dolce said...

heheh cepat grab sebelum abis Pn aina...
Entry terkini : "I Love to Touch My _____"

diyana said...

cuteeee jerrr myvi tuu

.Cik Nana. said...

waahhh..
sgt suke yg ini!
:D

Aidi-Safuan said...

dah ada orang pakai ke nih? blom nampak lagi la plak kat atas jalan.

Puan aiNa Rahman said...

to nina:

yeps..kaler pebret

Puan aiNa Rahman said...

to kerang rebus:

kite rompak nak? hehe.
klo free..aina pun maooo

Puan aiNa Rahman said...

to qiefly:

xde org nak sponsor la qief =(

Puan aiNa Rahman said...

to diyana:

tu le pasalll... =)

Puan aiNa Rahman said...

to cik nana:

rasa nak beli myvi lagi satu jerk kan

Puan aiNa Rahman said...

to aidi:

mmg la..sbb baru je launch..mungkin smggu dua lagi bersepah le kot =)

enyheartsdiamond said...

comel sgt!!! :)

[z@ck] said...

ya allah..cantiknya..
=)

black_mel said...

version laki xde lagi ker?buat la disertakan dengan sound system dan ekzos tahap gaban...

hamba_ALLAH said...

peringatan..
kalau ada niat nak beli tu,tlg la pke kan betol2..tidak kah kita terfikir,wujud nya myvi pink LE just utk wanita shj,sbnarnya bleh mngkatkan kes jenayah??bgaimana,cbe fikirkan dan renungkan?!!

hamba_ALLAH said...

peringatan..
kalau ada niat nak beli tu,tlg la pke kan betol2..tidak kah kita terfikir,wujud nya myvi pink LE just utk wanita shj sbnarnya bleh mngkatkan kes jenayah??bgaimana,cbe fikirkan dan renungkan?!!

nouriyuko said...

da booking da 3rd day day launching...loan da lulus...no plat da beli..keta jek x sampai2 g ne..aku teruja smpai trade in keta lama aku...hahaha..lagi giler=)