..

Wednesday, July 21, 2010

Rupa mereka 20 tahun yang akan datang


Ini rupa saya 20 tahun yang akan datang. Nampak pipi saya agak kurus di situ, hidung pun mancung je. Mengikut gambar yang dipaparkan,hal ini berlaku disebabkan oleh faktor dalam jangka masa 20 tahun saya akan mula memakai botox dan membuat "pelasetik sejeri ". Tapi ..walaupun begitu, keayuan tetap terserlah dan anda semua boleh la memanggil saya saripah aina 20 tahun yang akan datang.



Ini wajah hasben bila menjangkau umor 40 an. Kelihatan agak berbeza di situ. Ini kerana sekali tengok macam Dato M Daud Kilau kerana berbaju songket, tetapi dua kali tengok macam Jalaluddin Hassan pun ada...3 kali tengok memang takda rupa beliau pun. Walaupun begitu, beliau akan kelihatan hensem bagi wanita² yang berumur 40 tahun dan ke atas. Dan bagi saya yang berwajah di atas..saya memang menggilai lelaki yang berwajah seperti beliau.


Harapan saya agar saya dapat menjangkau umur tersebut, semoga panjang umur..murah rezeki. Dan cepat² dapat baby. Ahaks..macam hari ni hari jadi saya lak tetiba nak buat ucapan untuk diri sendiri kan. Oke la nak chiow dulu..nak minum NESCAFE.




p.s : credit to kak tash utk gambar² di atas. =) Nak try boleh ke laman web ni http://www.in20years.com


41 comments:

QieFLy si Dolce said...

oooo....kita pown ada wat kat FB...

Entry terkini : Mama Papa - Ning Baizura

chekgu Moe said...

aina..sekali ngan tudung aina pun tua..hehehe...=)

MYRAspberry said...

eh eh..nak buat kat mana ni?? nak try jgk..

g-mie said...

nice laaa.. hehe, mcm mane nk wat tu cik puan aina..?

diraja22 said...

beramal la banyak2, umpama mati hari esok..
agar iman sentiasa muda..

makdara TERDIVA said...

abg daud...oh abg daud..awwwuuuuuk!

dak eina (◕‿◕) said...

totap cun sis....hiihi

f_aRa_aINa989 said...

haa..betul2...cepat dapat baby..hehe..=)

Judiene said...

dah tua pn still nmpk sepadan
hehehe

Diyana Amalina said...

mcm mana wat tu...nk try gak wat.hehehe

mrsboan said...

hehe so cute la entry nih...tetiba saya lak terbayang camne eh muka saya...makin bulat kah? makin kurus kah?...or menten bulat kah? hehe assalamualaikum...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hehehe..

cm kelakar plak...

p/s: nak tahu knapa cik GKSB picnya tutup muka???

silalah terjah..

zairie said...

tgk cam xde beza sgt time tua... ahaha :D

my recent post:
JOM LAYAN ANIME CRAZY!

Encik Psychopath said...

horror gile.

Puan aiNa Rahman said...

to qiefly :

ni kak tash yang buatkan..aina x reti =(

Puan aiNa Rahman said...

to cikgu:

hahaha...tu la, tudung yang berumur 20 tahun. lameee tu

Puan aiNa Rahman said...

to raspberry:

kawan aina yg buatkan, mintak die ajar xnak kasi..huhuu

Puan aiNa Rahman said...

to g-mie:

aina pn xtau..die pakai software kot

Puan aiNa Rahman said...

to diraja:

insyaallah =)

Puan aiNa Rahman said...

to makdara:

akak suke abang daud ke kak?
hahahaha

Puan aiNa Rahman said...

to dak iena:

ahahah...toce..tocee..hehe

Puan aiNa Rahman said...

to aina:

aminnn...arap² masin mulut aina tu

Puan aiNa Rahman said...

to judiene:

pasangan tua yang sepadan gitu. =P

Puan aiNa Rahman said...

to diyana:

kawan aina ckp die pakai software kot..mintak x kasi

Puan aiNa Rahman said...

to mrsboan:

ngehehee...maintain cun la sis

Puan aiNa Rahman said...

to GKSB:

hahaa...memang kelakar pun

Puan aiNa Rahman said...

to zairie:

ahaha..mane leh caya, suke2 je tu

Puan aiNa Rahman said...

to saiko:

memang pon!!!

.::WaNiE::. said...

kekekeke..perasan gak aritu kak tash kemain lagi dia buat bendalah ni byk2 letak kat wall hahaha...

oh oh encik ayie kelihatan maintain di situ huhuhu

Diyana Amalina said...

ooo ye ke...em.....x dpt nk wat jugak hehehe...

Fina Fento said...

haha..baru kmarin saya pos kat FB :P
pegi http://www.in20years.com

Kalau korang dapat student macam ni, apa korang rasa?

Puan aiNa Rahman said...

to wanie:

a'aa...kak tash memang..
xde² keje suke la die kenakan org..hahaa

Puan aiNa Rahman said...

to diyana:

tu diyana, fina ade bg link..try la

Puan aiNa Rahman said...

to fina:

okeh fina..thanks.

puteri azny said...

orang kate makin tue makin cun :)

Nabiel said...

hahaha~
aina..biel dh try~
mke cm tom cruise siot~ekekeke=P

noor afzan said...

saya nak buat tapi x pernah jadik..
takde gamabr full face..
malas nak snap pula.
hmm..nanti nak cuba juga la. =)

duta_illuzm said...

ohoi...bgi pinang d blender...

shi3la said...

dah tua pon still nampak cung lagik..

salam kenal yer..rase cam pestime singgah sini

black_mel said...

lama x nmpk?mana menghilangkan diri???

akmalhilmi said...

wwaaaa
seram gile
huhuu