..

Wednesday, December 15, 2010

Nantikan "produk" keluaran saya..

Baru² ni aku ade terlihat video amah mandikan baby ni secara kejam. Runtun hati aku melihat akan kejadian itu. Sungguh tidak berhati perut manusia macam tu..kalau aku dapat mau aku siat² badan beliau pastu celup ngan tepung pastu goreng dan terus bagi makan kat jerung. Kalau para ibu sanggup ke memandikan budak kecik sampai macam gitu? Masuk air kat mulut, telinga, hidung segala..boleh lemas budak tu tau tak? Ni la dia spesis² manusia yang tak nak sekolah.





Masa aku tengok video neh aku cuba membayangkan kalau la anak buah aku ke yang berada kat tempat tu, anak aku ke ..haihh, tak tergambar la ape yang aku akan buat pada orang yang tak berhati perut camtu, kesiannn sangat tau. Ni same macam kes video remaja lempang pengemis tu la, spesis² manusia yang boleh campak kat laut kasi makan kat jerung. Manusia hati kering lagi kejam.

Dan..aku juga tak suke ibu bapa yang suke pukul budak² yang baru 4,5 taun kuat²..sampai budak tu nanges teresak². Yela, tau la dah geram sangat kan, tapi jangan la sampai keterlaluan tambah² lagi kalau kat tempat public...nampak macam korang dera anak pulak. huhuu. Tapi kadang tu memang geram jugak la kan kalau anak mengada² lebih neh..hehehehehe. Lagi satu tak kurang jugak jenis ibu bapa yang tak suke marah anak langsung. Contoh macam gi majlis² tertentu, anak lompat sane lompat sini..mak die buat bodo je, panggil² name je..pastu diam. Tak boleh jugak macam gitu..at least larang la anak tu elok², pastu bagi la warning ape² yang boleh menakutkan dorang.

Pandai je aku cakap kan? macam la aku ni dah beranak 4 dah..haha. Helloo, walaupun aku blom mengeluarkan lagi "produk" aku ni..tapi anak² buah aku dah berderet dah, adik pun 4 orang. Kalau dorang degil aku lempang je..haha..sebab dorang ni kebal sket. Pastu mak bapak dorang tengok aku semacam dua macam je, pastu aku wat le simbol peaceeee..dorang pun senyum..hahaa. Macam tu la teknik yang berkesan sebab aku pun tak suke sangat buat "baik" dengan anak² buah aku yang "nakal" neh, nnti dorang pijak kepala.

Cakap banyak pun tak guna, tunggu aje la produk aina pulak keluar kite tengok cemane..heeeeeee.




21 comments:

n0n0i♥a'n'l said...

Baca tajuk ingatkan nak buat bisnes ke apa ke, rupanya cakap pasal anak (T_T)

HAHAHA, tertipu jap ~

Puan aiNa Rahman said...

nonoi :

hehehehe...tipu² manja je =P

aNaYaNa said...

laa..K.aina..laju jer terjah cni ingat jual aper dah..caeiit!!tertipu..hehe..

YanaMIB said...

produk asli dr prot ghopenye..huhu~
yana pn kureng setuju parents pukul² anak dpn public..bdk kecik mmg la kurang akalnya..tp boleh je nk ajar elok² kn =)

nk tgk anak aina sok ikut perangai sapa...tettttt~ =P

Puan aiNa Rahman said...

ana :

dear..baby tu kire produk keluaran sendiri la. tapi bukan untuk dijual. btol kan..kan..kan. hehe

FyZa said...

5bulan dah kan..aa 4 bulan lg..jeng3! ;)

Puan aiNa Rahman said...

yana :

tettt...xtau², no komen..haha. arap2 ikut mak die, mak die baiikkkk. =P

Puan aiNa Rahman said...

fyza :

yea²...lg 4 bulan. bulan 4 nnti letup la. =D

makdara TERdiva said...

tak sabo nak tggu produk tu kuar..heheh!

Yatie said...

akak dah syak dah mesti 'PRODUK" yang diwar2kan bb dier yg kat dalam pwot tu....

tapi mmg kejam ar org dlm video tu...akak nengok sket jerk...tak tersampai hatie nih :(

~Kak AZZ~ said...

Akakpun tak suka gak nak manja2kan anak2 buah... Kdg2 geram je tgk parents dorang buat bodoh je bila anak dok lompat sana sini, baling2 barang... eeeiiii... rasa nak lempang je parents dorang skali... hahaha...

ahsfantasy24 said...

aduyai..
ngat nk wt produk bisnes apew
ad, hehe xpe didoakan kamu cpat2
hasilkan produk sndiri :)

suffer8zine said...

wahhh tajuk die

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

suffer8zine said...

wahhh tajuk die

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

Puan aiNa Rahman said...

kak dara:

ahaahaa..bulan 4 launching kak..haha

Puan aiNa Rahman said...

yatie :

hahaha..mesti la kak. nak buat produk lain mmg x mampu la kan. itu aje la yg termampu. hiks =D

nadiah said...

haha. ingatkan produk ape lah aina ni. emm tp memang, risau nk letak anak dgn pengasuh skrg ni. mcm2 ragam diorg ni. layan anak kita mcm boneka je. hish!!

Honey Daa said...

yes! x sabar2 nk tgok produk tu..mm bole beli ke? huhu =p

BENA said...

ganas sungguh kak aina nih . men lempang2 . zra ngn ank2 buah zra lembut abes ! HAHAHAHA :)

rATu kEBaYA said...

tapi mmg kejamkan amah tu... rasa nak mandikan amah tu gaya gitu jugak je.. biar lemas...

Nadia arRumaisha said...

ohhh hati tidak sabar melihat baby aina.....