..

Thursday, January 27, 2011

Buffered earning yang ke-40


Akhirnya..sampai jugak ke buffered earning yang ke-40 sepanjang setahun lebih menggunakan nuffnang. Campaign yg paling banyak pun dapat la dalam RM40++ camtu, tak banyak mana pun sebab traffic tak tinggi kan. Walau ape pun, thanks nuffnang. Aii sayang u lebih lah. Kasi iklan banyak² sket eh lepas ni.

15 comments:

Zue Zoey said...

bestnyeeeee... T____T

saya_arief said...

mantapp....
tahniah2.
:D

suffer8zine said...

wahhh tahniah

Terkini : Cara Mengesan Lelaki Itu Teruna Atau Tidak

amirah said...

takpela jugak dr orang yg tak pernah dpt BE ni..huhuhu

YanaMIB said...

hahaha aina kira BE ye..nak jugak aa kira BE cemni..menarik nih! huhu..

neway congratz! ^_^





meh vote entry bernombor 125 kat sini--> cst production

aNaYaNa said...

nak cikit..BE saya sudah tak muncul..hehe..sadis..

makdara TERdiva said...

vavavavava! yg ke 40?? dahsatnye..
rezki bb dalam perut tu..
congrats dear!

Eyriqazz said...

Tahniah Mrs Aina...bila mau blanje ni..psst,bila due?

Fathiha Zainal said...

Wowwwww!! ($_$) Speechess! Hihi.. Byk tu.. Derma2 la cni cket..;)

kasih suci said...

wah...sonoknye dpt banyak BE

Mohd Nasri Md. Nasir said...

1 campaign rm40????
fuyoooo...gempak r..haha

BENA said...

wahhhhhhhhh bes ar sampai rm40++ tuuu penah dpt. zra pon xdapat cm gtu. heeee~ rezeki dr baby tuh sis . :)

Anip™ said...

huhum banyak nyer be dapat, cool lah

BLOG GEMPAKZ SIOT

ahmad endo said...

steadylah kak chika....aka mami chika tak lama lagi...wiwit!!...arap suma ok...hehehe

sabree hussin said...

murah rezeki betul ye